- 14 Eylül 2016
- 1.782
- 1.975
- 63
- 39
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #2.421
Cevabin icin tesekkur ederim canim sagol unuttum gitti ama arada aklima geliyor sinirleniyorum betayi da dusunmeyecegim ne yapalim belki Rabbim beni oyle yaratti betam vok artmayacak ama bebegim saglikli olacak.kendine stres yapma kalp atisini bekle insallah senle kalir bebegin bende buna benzer olay yasadim kalp sesini falanda duyduk gayet iidi hersey gerci 2. Ayimda kalbi durdu ama bunun beta ile ilgisi yokdu sen ona takilma bende cok agladim hersey olacagina variyor belkide stresden oldu diorum suan o yuzden stres olmamaya calis
aynen katiliyorum seytan gorsun yuzunu kalp atisi icin gidecehim bir daha asla gitmem pislik ya. 12.30 da bi yere yetismesi gerekiyormus ben vaktini aliyomus sorularimla. Ee kendin bana sor dedin sorun var mi dedin. Her soru mantikli olmak zorunda mi ayrica ben betam neden artmiyo dedim gayet mantikliydi. Bak yine aklima geldi boguveresim geldi. Bebisim saglikla gelsin ben baska bisey istemiyorum. Beni hickira hickira aglatti ya Allahindan bulsun.Kızlar ben ilk gebeliğimde çok doktor değiştirdim kesinlikle içinizi rahatlatan kibar bir doktor bulun. İlerde okadar önemli olacak ki. Sonunda bulmuştum şimdi hiç düşünmeden yine aynı doktora gidiyorum. Kesinlikle kötü davranan doktora bir daha gitmeyin.
Hamilelikte stres ilk aylarda çok kötü etkiliyor. Onların bizieahatlatması sorularımızı cevaplaması içim gidiyoruz. Halletmiyorlarsa gitmeyin. Çok zamanımız var henüz. Gerekirse her hafta dolaşın farklı bir doktoru.
Genetige bakildi wsiminde benimde bi sorun cikmadi tek iste pihtilasma oda tehlileli olandan degilmis dediler senin kadar ayrintili bilmiorum olaylari
Allaha emanet insallah saglikla aliriz kucagimiza bende zaten kilolu sayilirm diyetisyene gidiodum devam edicem sonuna kadarBilmemek daha iyi desem.
Su an 0.4 kullaniyorsun ya dozun sana yetip yetmedigine bakiyorlar. Mesela yetmiyorsa 0.6 ya geciyorsun. Bunun yaninda kilo da onemli. Her 10 kiloda 0.1 artiyor doz. Yani cok kilo bizim icin iyi degil cnm
Inşallah canımGözünüzaydınnnn :) iyi düşünün kaybolup gider inşallah
Inşallah CanımHayırlı olsunn bendede var kist doktor hamilelikle birlikte kaybolur dedi endişelenme canm
Biratışı da bizden gelsin o zaman
Can'ım benim hayırlı olsun. Harika bir değer. Kat kat artsın inşallah. İkiz mi acebaMerhabalar herkese
Transferimin 8.gunundeyim. Idrarda pozitif çıkınca dayamayip kan verdim
Degerim 163 çıktıDaha önce bir kaybim oldugundan endiseliyim
InsAllah aranızda devam edebilirim
Topigi bastan sona okudum, genelde herkes ikinciyi bekliyortecrübeli annelerden faydalaniriz ne güzel
Can'ım benim gözünaydın. Sana ilk tavsiye hemen o doktorunu değiştir. Git kalp atışını da başka doktorda duyarsın. Seni o kadar iyi anlıyorum ki. 2,5 sene önce bire bir aynı durumu yaşadım. Umarım sonu aynı olmaz. Benim nasibimde yoktu. 8. Haftaya girince düşük yaptım. Kan değer artışları nerdeyse aynı gibi. Daha önce de bahsetmiştim. Hiç ikiye katlanmadı.Merhaba kizlar
Buraya yazmistim betahcg degerim hic iki kati artmadi hatta %30-40-50 civarinda oldu hep.
Dun 6+1de keseyi gorduk cok sukur
Dr.a degerim artmiyor dedigimde kizdi
Iyi sonuclar veriyorum sana hala uzuyosun kendini diye ve agla agla cok kotu oldum. Halbuki keseyi gorduk sevinmem lazim. Dr.a gicik oldum. Istersen kurtajla alalim dedi manyak. Hala sinir oluyorum. Bende mesaj attim sonrasinda size ragmen gunumun kotu gecmesine izin vermicem dedim. Oda biraz alttan aldi neyse cozduk ama kalp atisini da duyarsam bir daha asla gitmem o dr.a. hemde cok bilindik bir dr. Neyse gecti gitti.
Sonuc olarak hic boyle gebeli yasayan var mi aranizda??yani betasi az artarak devam eden.
Benim ayin 12sinde degerim 884tu
15inde gittim 1630 cikti
6+1deydim ayin 15indeki degerimde
Birde sanki betam dusuk di mi?
sagol canim kalp atisini dinlemeye gidicem esimle birlikte ama bi laf soylemeden cikmicam. Ben ne kadar soru sorarsam sorayim cevaplamak sizin goreviniz dicem. Zaten en son bana gonul koyma falan demisti mesajinda arayi yumusatti gibi. Ama onunla devam etmeyecegim kesinlikle. Degerlerin nasil artmisti? Hic dr.una neden boyle bi sorun mu var demedin mi? Demissindir biliyorum dr.un ne cevap verdi?Can'ım benim hayırlı olsun. Harika bir değer. Kat kat artsın inşallah. İkiz mi aceba
Can'ım benim gözünaydın. Sana ilk tavsiye hemen o doktorunu değiştir. Git kalp atışını da başka doktorda duyarsın. Seni o kadar iyi anlıyorum ki. 2,5 sene önce bire bir aynı durumu yaşadım. Umarım sonu aynı olmaz. Benim nasibimde yoktu. 8. Haftaya girince düşük yaptım. Kan değer artışları nerdeyse aynı gibi. Daha önce de bahsetmiştim. Hiç ikiye katlanmadı.
Keseyi ve yolk sacı gördük. Önce o rahatlattı. Peşinden kalp atışı. Doktorum çok şükür atlattık dedi. Bazen bazılarının kan değerleri böyle artar. Bundan sonra kan değeriyle işimiz Yok demişti. Çok rahatlatan bir doktordu. Umarım sen de kalp atışlarını duyarsın. Sağlıksızsa düşer Zaten. O yüzden üzülme. Ne kadar stresli bir dönem olduğunu çok derinden biliyorum. Geçen akşam eski ultrason kağıtlarına kan sonuçlarına baktım. Nerdeyse 1 ay iki günde bir doktordaymışız. O yüzden stresi at üstünden lütfen. Alacak nefesi varsa bebişin gelecek kucağına.
Görürsün Can'ım inşallah. Gerçi ikizin kan değeriyle ölçülmediğini kendimde gördüm ama senin de değerin çok iyi.Dolunay22 Tesekkur ederim cnm. Iki embriyo konuldu, hayirlisi. Keseyi ya da keseleri gorebilecek miyim bakalim
Can'ım benim en başta dış gebelikten şüphelendi doktor. Hatta keseyi gördükten sonra bile şüphesi devam etti. İkizse bazen biri tüplere tutunuyor demişti. Dış gebelik şüphesi kalkınca sağlıksız veya boş gebelik olabilir ya da kan artışın bu şekilde olabilir demişti. Kalp atışıyla tüm şüpheler kalktı ama maalesef düşürdüm sonradan. Sürekli dinlenmeme rağmen. Demek ki sağlıksızmış. Kanda da en çok 2900 ü gördüm. 235,320,750, 1100, 1800, 2200,2900 gibi sırayla. Bunlar yuvarlanmış değerler. Şuan net hatırlamıyorum. Zaten kalp atışından sonra kana hiç bakılmadı. Ama sen beni düşünme. Sonuçta kalp atışından sonra kan değerinin bi önemi Yok.sagol canim kalp atisini dinlemeye gidicem esimle birlikte ama bi laf soylemeden cikmicam. Ben ne kadar soru sorarsam sorayim cevaplamak sizin goreviniz dicem. Zaten en son bana gonul koyma falan demisti mesajinda arayi yumusatti gibi. Ama onunla devam etmeyecegim kesinlikle. Degerlerin nasil artmisti? Hic dr.una neden boyle bi sorun mu var demedin mi? Demissindir biliyorum dr.un ne cevap verdi?
Kizlar merhaba bugun ben de cift cizgiyi gordum
Merhaba kızlar. Bugün yaptırdığım hcg sonucum 448,79 P.tesi 2. Kan testim yapılacak.
Teşekkürler canım inşallahGözün aydın canım kat kat artsın değerin inşallah :)
Canım hayırlı olsun. Dün ben de çift çizgiyi görmüştüm. Bugün kan testiyle tescilledim. İnşallah sende tescillersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?