2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Evet daha adetimin geçmesinin 2. Gününde direk alttan baktı leke geldi bende endişelendim dahada gerekmediği sürece baktırmam bu dünyada kısmeti varsa tutunur annesine

Evet daha adetimin geçmesinin 2. Gününde direk alttan baktı leke geldi bende endişelendim dahada gerekmediği sürece baktırmam bu dünyada kısmeti varsa tutunur annesine
Evet bende alttan muayenenin peşinden leke görmüştüm. Birşey olmaz Allahın izniyle

Slm kızlar bizde bugün dr gıttık kesemizi bebeğimizi gördük çok şükürler olsun kalp atışınıda dinledik az duyabildik dr daha çok küçük 3 hafta sonra. Tekrar gelin dedi yalnız kızlar bebeğin keşkesinin yanında küçük bir kist var gecelerı agrılarım kasılmalarım ondan dolayı oluyormus zararsız dedı dr inşlh kaybolur

Gözünüzaydınnnn :) iyi düşünün kaybolup gider inşallah

Hayırlı olsunn bendede var kist doktor hamilelikle birlikte kaybolur dedi endişelenme canm

Merhaba kizlar
Buraya yazmistim betahcg degerim hic iki kati artmadi hatta %30-40-50 civarinda oldu hep.
Dun 6+1de keseyi gorduk cok sukur
Dr.a degerim artmiyor dedigimde kizdi
Iyi sonuclar veriyorum sana hala uzuyosun kendini diye ve agla agla cok kotu oldum. Halbuki keseyi gorduk sevinmem lazim. Dr.a gicik oldum. Istersen kurtajla alalim dedi manyak. Hala sinir oluyorum. Bende mesaj attim sonrasinda size ragmen gunumun kotu gecmesine izin vermicem dedim. Oda biraz alttan aldi neyse cozduk ama kalp atisini da duyarsam bir daha asla gitmem o dr.a. hemde cok bilindik bir dr. Neyse gecti gitti.
Sonuc olarak hic boyle gebeli yasayan var mi aranizda??yani betasi az artarak devam eden.
Benim ayin 12sinde degerim 884tu
15inde gittim 1630 cikti
6+1deydim ayin 15indeki degerimde
Birde sanki betam dusuk di mi?

Canımmm hayırlı olsun. Ben dört haftalıkkrn görmüştüm keseyi. 6+4 de kalp atışını duydum. Şuan 6+5 deyim özel hastaneleri tavsiye ederim.

kendine stres yapma kalp atisini bekle insallah senle kalir bebegin bende buna benzer olay yasadim kalp sesini falanda duyduk gayet iidi hersey gerci 2. Ayimda kalbi durdu ama bunun beta ile ilgisi yokdu sen ona takilma bende cok agladim hersey olacagina variyor belkide stresden oldu diorum suan o yuzden stres olmamaya calis

Dusugum vardi ole olunca yspildu ve cikti pihtilasma ama cok dusuk miktardaymis ole demisdi doktorum ama yinede kullanalim dedi seninde test yapildimi

Bende bir kayiptan sonra yaptirdim. Iki gen heterezigot ve pai den homozigotum. Doz testi yapmayi düşünüyor musun

Canımmm hayırlı olsun. Ben dört haftalıkkrn görmüştüm keseyi. 6+4 de kalp atışını duydum. Şuan 6+5 deyim özel hastaneleri tavsiye ederim.
Özel hastaneye gidiyorum zaten canım. Fakat doktor gerçekten çok ilgisiz. Göğüs ağrın oluyor mu diye sordu. Bende evet oluyor onun dışında da bi belirtim yok zaten dedim. ''Daha ne belirti bekliyon ki'' dedi bana. Aynen bu şekilde. Ne diyeceğimi şaşırdım. Soru soruyorum yarım yamalak cevap alıyorum. Neyse bu son gidişimdi zaten.

Genetige bakildi wsiminde benimde bi sorun cikmadi tek iste pihtilasma oda tehlileli olandan degilmis dediler senin kadar ayrintili bilmiorum olaylari
Bende bir kayiptan sonra yaptirdim. Iki gen heterezigot ve pai den homozigotum. Doz testi yapmayi düşünüyor musun

Kızlar ben ilk gebeliğimde çok doktor değiştirdim kesinlikle içinizi rahatlatan kibar bir doktor bulun. İlerde okadar önemli olacak ki. Sonunda bulmuştum şimdi hiç düşünmeden yine aynı doktora gidiyorum. Kesinlikle kötü davranan doktora bir daha gitmeyin.
Hamilelikte stres ilk aylarda çok kötü etkiliyor. Onların bizieahatlatması sorularımızı cevaplaması içim gidiyoruz. Halletmiyorlarsa gitmeyin. Çok zamanımız var henüz. Gerekirse her hafta dolaşın farklı bir doktoru.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…