• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ins cnm. Bu sefer de saglikla kucagina alirsin ins. Ben pihtilasma sebebiyle an sulandirici igne yapiyorum o da tedirgin ediyor
Kan sulandiricidan korkmayin pihtilasma varsa onu kullanmaniz bebegin sagligi icin ben de kullaniyorum kullanmazsak sikinti zaten. Bebek saglikliysa kan sulandiriciyla dogum yapan milyonlarca insan var

Kan sulandiricidan korkmayin pihtilasma varsa onu kullanmaniz bebegin sagligi icin ben de kullaniyorum kullanmazsak sikinti zaten. Bebek saglikliysa kan sulandiriciyla dogum yapan milyonlarca insan var

Igne kullanmaktan korkmuyorum cnm. Igne kullanmasina ragmen defalarca kayip yaşayanları gördüğüm icin endişelerim

Igne kullanmaktan korkmuyorum cnm. Igne kullanmasina ragmen defalarca kayip yaşayanları gördüğüm icin endişelerim
Anladim canim korku hicbir saglik sorunu olmasa da tum hamilelerde oluyor ama igne kullanip tedbiri aldiktan sonra bizim yapacagimiz baska bisey yok gerisi nasip canim. Ama rahat olmakta fayda var ben igne kullandigi halde kayip yasayanlarin baska sorunlari oldugunu da dusunuyorum bazen bebek sagliksiz oluyor onun dusmesi de Allah in bize merhameti aslinda. Iyi dusunelim iyi olsun insallah

Anladim canim korku hicbir saglik sorunu olmasa da tum hamilelerde oluyor ama igne kullanip tedbiri aldiktan sonra bizim yapacagimiz baska bisey yok gerisi nasip canim. Ama rahat olmakta fayda var ben igne kullandigi halde kayip yasayanlarin baska sorunlari oldugunu da dusunuyorum bazen bebek sagliksiz oluyor onun dusmesi de Allah in bize merhameti aslinda. Iyi dusunelim iyi olsun insallah

Ins cnm. Senin hangi genlerinde var pihtilasma

Iki gen heterozigot tasiyici yaziyordu raporda. Ben de doktora sordum pihtilasma seviyesine bakilcak mi ara ara diye ilacin dozaji icin. 0.6 lik ic kanamaya sebep olabilir oyuzden 4 luk veriyoruz tahlile gerek yok dedi kafami karistirdi

Igne kullanmana bile gerek yok diye doktorlar var. Fikir birligi yok maalesef. Ara sira hemogram ve aptt, onemli dönemlerde de anti faktor xa testi yaptırmayı düşünüyorum tabi saglikla devam ederse gebeligim

sagol canim kalp atisini dinlemeye gidicem esimle birlikte ama bi laf soylemeden cikmicam. Ben ne kadar soru sorarsam sorayim cevaplamak sizin goreviniz dicem. Zaten en son bana gonul koyma falan demisti mesajinda arayi yumusatti gibi. Ama onunla devam etmeyecegim kesinlikle. Degerlerin nasil artmisti? Hic dr.una neden boyle bi sorun mu var demedin mi? Demissindir biliyorum dr.un ne cevap verdi?
Canım öncelikle endişelerini anlıyorum ben de. İlk gebeliğimde benzer durum yaşadım. Umarım sağlıklıdır yavrun. Çok stres yapmamanı öneririm. Onlar şimdiden bizi hissediyor :KK200::nazar:

Can'ım benim en başta dış gebelikten şüphelendi doktor. Hatta keseyi gördükten sonra bile şüphesi devam etti. İkizse bazen biri tüplere tutunuyor demişti. Dış gebelik şüphesi kalkınca sağlıksız veya boş gebelik olabilir ya da kan artışın bu şekilde olabilir demişti. Kalp atışıyla tüm şüpheler kalktı ama maalesef düşürdüm sonradan. Sürekli dinlenmeme rağmen. Demek ki sağlıksızmış. Kanda da en çok 2900 ü gördüm. 235,320,750, 1100, 1800, 2200,2900 gibi sırayla. Bunlar yuvarlanmış değerler. Şuan net hatırlamıyorum. Zaten kalp atışından sonra kana hiç bakılmadı. Ama sen beni düşünme. Sonuçta kalp atışından sonra kan değerinin bi önemi Yok.
benimde boyle degerler. Bakalim Allah ol dedikten sonra olamayacak hicbir sey yok. Sagliksiz ise duser zaten ama insallah degildir ve benimle 9 ay kalir saglikla kucagima alirim insallah canim.

Canım öncelikle endişelerini anlıyorum ben de. İlk gebeliğimde benzer durum yaşadım. Umarım sağlıklıdır yavrun. Çok stres yapmamanı öneririm. Onlar şimdiden bizi hissediyor :KK200::nazar:
evet dogru soyluyyorsun canim zaten stres yapmiyorum artik geziyorum hep :)

benimde boyle degerler. Bakalim Allah ol dedikten sonra olamayacak hicbir sey yok. Sagliksiz ise duser zaten ama insallah degildir ve benimle 9 ay kalir saglikla kucagima alirim insallah canim.

evet dogru soyluyyorsun canim zaten stres yapmiyorum artik geziyorum hep :)
İlk tüp bebek denemeniz miydi bu arada :anneadayı:

Günaydın ben de aynıyım şuan kussam rahatlıcam ama ben kusamıyorum yâ :KK43: aç karnına mı oluyor sende de

evet canm acken oluyor yiyincede kusuyorm malesef hele bugun dahada artti

Benim kusma olayı bu hafta hep vardı canım öidemdeki rahatsızlık hisside 5. Haftadan beri var

Benim hemsirem bos mide bulanir dedi, hic bos birakmaya birakmayacaksin surekli bir iki kraker atacaksin dedi. Sabah yataginin yaninda dursun krakerler daha yataktan kalkmadan ye sonra yine bir on on bes dakika sonra kalk dedi. Sizde deneyin belkinise yarar. Bir de aliyorsaniz bu vitaminler biraz bunalti yapiyor.
Simdi bulantim yok ama bir ara baya sikintili gunler yasamistim surekl midem bulaniyor ve neredeyse hergun kusuyordum. guzel kokulu cicekleri, acik hava day deniz gibi guzel yerleri filan dusunurdum mide kotu olmaya basladiginda. Biraz gecerdi. Siz de deneyin belki ise yarar

Merhaba kizlar
Buraya yazmistim betahcg degerim hic iki kati artmadi hatta %30-40-50 civarinda oldu hep.
Dun 6+1de keseyi gorduk cok sukur
Dr.a degerim artmiyor dedigimde kizdi
Iyi sonuclar veriyorum sana hala uzuyosun kendini diye ve agla agla cok kotu oldum. Halbuki keseyi gorduk sevinmem lazim. Dr.a gicik oldum. Istersen kurtajla alalim dedi manyak. Hala sinir oluyorum. Bende mesaj attim sonrasinda size ragmen gunumun kotu gecmesine izin vermicem dedim. Oda biraz alttan aldi neyse cozduk ama kalp atisini da duyarsam bir daha asla gitmem o dr.a. hemde cok bilindik bir dr. Neyse gecti gitti.
Sonuc olarak hic boyle gebeli yasayan var mi aranizda??yani betasi az artarak devam eden.
Benim ayin 12sinde degerim 884tu
15inde gittim 1630 cikti
6+1deydim ayin 15indeki degerimde
Birde sanki betam dusuk di mi?

Canim bu hcg ye takma. Ben amerikadayim burda takip etmiyorlar. Eger gercekten korkuyorsan soyle diyeyim. Kanaman olursa (kirmizi olunca kotu) doktora gidiyorsun mudahale de bulunulabilirse bulunuyorlar. Simdi agrin olursa oturup dinleniyorsun. Gun icinde uyuyamiyorsan aksam erken uyuyorsun. Burda seni 8-9 haftaya gelen kadar hic ultrasonlamiyorlar bile. Biraz rahat olup dinlenmeye calis

Back