2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Kızlar ben cuma günü gittim doktora cuma 4+1 günlük dedi doktor..ve 12 mm kese gördü. .kesenin eşi mi ne oluyormus o da var dedi.bu perşembe yani 4 gün sonra tekrar gidecem..kalp atisi için mi çağırdı ki?sormayı unuttum..bu arada benim wc de peceteye az kan geldi şimdi yok.çok korktum.bir şey yoktur umarım.
o yerleşme kanamasıdır canım inşallah panik yapma.. eğer kanama miktarın artarsa ve taze kırmızı kan gelirse doktoruna başvur mutlaka.. hayırlı olsun bebişin :)

hayırlı haberlerinizi bekliyorum kızlar kendim gibi heyecanlandım valla :KK49::dua:
Merhaba gördük kesemiz şükür 11 mm lik miş minnoş :) Kalp atışları için erken dedi şimdilik böyle bu arada yk denilen yani kesenin solu olduğunu gösteren şeyi de gördük çok şükür rabbim isteyen herkese nasip etsin tamamına erdirsin insallah

Gozun aydin cnm. Bizim.yolk kesenin sagindaydi :KK70: karinda net goremedik idrara sıkısik degildim. Karindan mi bakildi sana. ?
Merhaba gördük kesemiz şükür 11 mm lik miş minnoş :) Kalp atışları için erken dedi şimdilik böyle bu arada yk denilen yani kesenin solu olduğunu gösteren şeyi de gördük çok şükür rabbim isteyen herkese nasip etsin tamamına erdirsin insallah

Amin insallah cnm sira siz de :KK66:))
Amin canım inşallah.. ben de cuma günü gideceğim kese için.. bana biraz erken gibi geliyor çünkü transferin 17.günü olmuş oluyor.. sizlerin kaçıncı günde göründü kese kızlar bugün kaçıncı gününüzdü???

Kızlar benim adetime 4 gün kaldı. Ben erken öğrenmiştim.Doktor randevum yarın.Biz iki güne bir kan vermiştik.Cumartesi günü verdiğimizde beta hcg 39,5 çıktı bugün verdiğimizde 176,5. İki katından baya fazla.Sizce nasıl?

Merhaba kizlar ben de bugun dr a gitrim haberler maalesef biraz tatsiz persembe gunu 4100 çıkmıştı degerim ertesi gun lekelenmelerim oldu kahverengi progestan basladim bugun lendi dr uma gittim tekrar bhcg yapildi 12000 cikti deger ancak ne karindan ne de vajinal usgden kese falan goremedik dr dis gebelikten suphelendi
Radyolojiden gun ldirdi renkli doppler icin 3n gec carsamba bakilmali dedi bu surecte agri bayginlik vs.. olursa acile gitmemi önerdi.

Kızlar benim adetime 4 gün kaldı. Ben erken öğrenmiştim.Doktor randevum yarın.Biz iki güne bir kan vermiştik.Cumartesi günü verdiğimizde beta hcg 39,5 çıktı bugün verdiğimizde 176,5. İki katından baya fazla.Sizce nasıl?
Gayet guzel cnm

Merhaba kizlar ben de bugun dr a gitrim haberler maalesef biraz tatsiz persembe gunu 4100 çıkmıştı degerim ertesi gun lekelenmelerim oldu kahverengi progestan basladim bugun lendi dr uma gittim tekrar bhcg yapildi 12000 cikti deger ancak ne karindan ne de vajinal usgden kese falan goremedik dr dis gebelikten suphelendi
Radyolojiden gun ldirdi renkli doppler icin 3n gec carsamba bakilmali dedi bu surecte agri bayginlik vs.. olursa acile gitmemi önerdi.
Cnm bazen gorunmeyebiliyor. Ama gorunecek merk etme icini ferah tut

Emin olmamakla birlikte dış gebelikte ben değerlerin azaldığını okumuştum. .içini ferah tut canım.

Emin olmamakla birlikte dış gebelikte ben değerlerin azaldığını okumuştum. .içini ferah tut canım.
Ayrica ultrasonu n cozunurlugü ve doktor kalitesi de önemli. .bak mesela ben geçen perşembe bir doktor keseyi gördü yolk sac bile gördü. .bugünkü doktor keseyı zor gördü yolk sac için erken dedi..düşün bir de 4 gün geçmiş ustunden

Amin canım inşallah.. ben de cuma günü gideceğim kese için.. bana biraz erken gibi geliyor çünkü transferin 17.günü olmuş oluyor.. sizlerin kaçıncı günde göründü kese kızlar bugün kaçıncı gününüzdü???
Benim bugün 24. Günüm canım karından göründü kese sende de karından olmasa da vajinal ultrasonla görünebilir çagirdiklarina göre vardır bir bildikleri rahat ol tatlim

Son düzenleme:

geçmiş olsun canım. umarım iyi haberler alırsın. moralini bozmamaya çalış.

X