2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Bu benim ikinci çocuğum olacak nasipse ilkinde daha cok hissetmistim her seyi bunda hic bi dey hissetmiyorum cok hagif kasik agrisi oluyor ara ara okadar hatta sabahtan beri denize girdim bi ara unutmusum hamile olduğumu yüzerken aklima geldi

Kizlar ogluma hamileyken cok catlaklarim olmustu. Bulundugum yere de yeni tasindigim icin hicbiryer bilmedigimden birsey kullanmadim. Disari falan hep esimle cikip giderdim. Simdi bunda da catlaklarim artacak diye korkuyorum. Kullanip memnun kaldiginiz bir urun tavsiye edebilir misiniz ?

Kizlar ogluma hamileyken cok catlaklarim olmustu. Bulundugum yere de yeni tasindigim icin hicbiryer bilmedigimden birsey kullanmadim. Disari falan hep esimle cikip giderdim. Simdi bunda da catlaklarim artacak diye korkuyorum. Kullanip memnun kaldiginiz bir urun tavsiye edebilir misiniz ?
Ahh o çatlaklar benimde kizimda son 3haftada catlamistim 37 haftada hic bsey yoktu simdi bseyler kullanayim diyorum ama argan yagi diyen olacaktır eminim o kıllanma yapıyormuş o yüzden onu kullanmam

Ilkinde lierac jel krem ve aktardan aldığim bi karısım yag vardi onu kullanmistim ve hic catlağim olmadi cok sukur tabi bunda cok az kilo almamin da etkisi vardir

Bu benim ikinci çocuğum olacak nasipse ilkinde daha cok hissetmistim her seyi bunda hic bi dey hissetmiyorum cok hagif kasik agrisi oluyor ara ara okadar hatta sabahtan beri denize girdim bi ara unutmusum hamile olduğumu yüzerken aklima geldi

Canim deniz dedin beni kalbimden vurdun.3hafta sonra tatil ayarladik ama esim cok korkuyo bisey olacak diye.sen herhangi bir sorun yasadin mi.2gun once cok az kahverengi lekelenmem oldu progestan kullaniyorum su an biseyim yok.3haftaya kadar bi sorun yasamazsam insallah denize girebilir miyim bende????

Bende daha dun ogrendim, son adet tarihime gore suan 4haftalik hamileyim:) ama ben heran adet olacakmissim gibi hissediyorum, sizde oylemi kizlar?

Ahh o çatlaklar benimde kizimda son 3haftada catlamistim 37 haftada hic bsey yoktu simdi bseyler kullanayim diyorum ama argan yagi diyen olacaktır eminim o kıllanma yapıyormuş o yüzden onu kullanmam

Zeytinyağı da iyi diyorlardı.

Ilkinde lierac jel krem ve aktardan aldığim bi karısım yag vardi onu kullanmistim ve hic catlağim olmadi cok sukur tabi bunda cok az kilo almamin da etkisi vardir

Kizlar benim oglumdan zaten bir suru catlagim var. Simdi ikinciye hamileyim hem artmasin hemde azalsin diye bir urun ariyorum bakalm doktora soracagim

Saat 16.00 da gidicm ben canm dualarinizi bekliyorum :dua:
dualarım sizinle canım, güzel güzel görün keseleri ve mutlaka bebişin ilk fotosunu almayı unutmayın :) o heyecandan unutabiliyor insan, işiniz rastgitsin yavrularınız sağlıkla gelsin. sana kaç embriyo konmuştu canım ben hep çoğul konuşuyorum ama? :KK70:

Bende hiç bir belirti yok. Birkaç gündür adet olcak gibi ağrım vardı bugün o da yok. Zaten belirtilerden anlamadım. Tamamen tesadüf espirisine test yaptım kopppkoyu çıktı. İnanamadım acile gidip kan verdim. Adete 2 gün kala 365 çıktı.

dualarım sizinle canım, güzel güzel görün keseleri ve mutlaka bebişin ilk fotosunu almayı unutmayın :) o heyecandan unutabiliyor insan, işiniz rastgitsin yavrularınız sağlıkla gelsin. sana kaç embriyo konmuştu canım ben hep çoğul konuşuyorum ama? :KK70:
Tek embriyo koyuldu cnm :)) insallah hayirli haberlerle gelirim

Kızlar ben cuma günü gittim doktora cuma 4+1 günlük dedi doktor..ve 12 mm kese gördü. .kesenin eşi mi ne oluyormus o da var dedi.bu perşembe yani 4 gün sonra tekrar gidecem..kalp atisi için mi çağırdı ki?sormayı unuttum..bu arada benim wc de peceteye az kan geldi şimdi yok.çok korktum.bir şey yoktur umarım.

Canim deniz dedin beni kalbimden vurdun.3hafta sonra tatil ayarladik ama esim cok korkuyo bisey olacak diye.sen herhangi bir sorun yasadin mi.2gun once cok az kahverengi lekelenmem oldu progestan kullaniyorum su an biseyim yok.3haftaya kadar bi sorun yasamazsam insallah denize girebilir miyim bende????
Hamilelik boyunca deniz yasak değil havuz hem hijyenik olmadıği hem de klorun bebeğe zarar verebileceğinden dolayı yasak normal şartlarda deniz rahatlatıcı etkisinden dolayıiyi bile geliyot yalniz lekelenmeniz varmış doktorunuza sormanızda fayda var bana dokunmuyor uzun süre kalabiloyorum.3 haftaya kadar bu lekelenme gecer buyuk ihtimalle siz de kendinizi zorlamadan girevilirsiniz bizim de otel tatilimiz agustos başında havuz hariç otelin tüm güzelliklerinden yararlanacağım inşallah tabi sauna falan da yasak.

X