2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Selam kızlar, bende dün test yaptım pozitif çıktı. Bugünde kan verdim 4te cıkıcak sonuclar. O da pozitifse muhtemel doğum 5 mart gösteriyo :) herkes için güzel ve sağlıklı bir gebelik diliyorum. Allah hayırlısıyla kavuşmak nasip etsin inşallah.. bu arada ikinci gebeliği olan var mı?

Selam kızlar, bende dün test yaptım pozitif çıktı. Bugünde kan verdim 4te cıkıcak sonuclar. O da pozitifse muhtemel doğum 5 mart gösteriyo :) herkes için güzel ve sağlıklı bir gebelik diliyorum. Allah hayırlısıyla kavuşmak nasip etsin inşallah.. bu arada ikinci gebeliği olan var mı?
hayırlı olsun cnm benim 2.

Ben de hiç bi şey yok inşallah da olmaz ilkinde de bulanti kusma olmamisti sadece mide yanmasi cok yasamistim insallah bulantı kusma bunda da olmaz sadece hafif kasık agrilarim var okadar.bu arada sata göre 5+4teyim ama sanki gec yumurtlama oldu gibime geliyor eger oyleyse bulantilar sonra da baslayabilir.
allah tamamına erdirirse ilk hamileliğim inşallah güzel geçer :) hemen hemen aynıyız benim de sat e göre 5+5 bugün

Aslında şuanda planladığım bi gebelik değildi sürekli yaz geçsin öyle olsun diyordum yazı rahat geçirmek için beklemediğim bi anda oldu uzun süre şokunu üstumden atamadım ama hayırlısı tabi her şeyin iki çocukla başımızda huniyle gezeriz artık
Yemin ederim bende öyle yaz geçsin ondan sonra dusunuyodum ama hamile kalmisim kizimda çok hareketli ve çok yaramaz gece uykulari hala yok mama için kalkıyor nasıl olucak iki bebekle beni çok düşündürüyor Allah yardımcımız olsun inşallah sansa bak bu kadar benzerlik canım walla ben hala sokundayim bu durumun ilk kizimda hamile kalmak için 1bucuk yıl uğraştım bunda bi kere korunmasıyla ilişki oldu ve tuttu tahmin etmiyordum :)

Bide ben bsey daha sorucam size benim.normalde adet tarihin 13mayis son adetin ama ben 29haziranda öğrendim hamile olduğumu tahlilde 60 çıktı 2gun sonra 156 oldu c.tesi günü yani ben ne kadar geç yumurtlamisim kızlar tahmini simdi nasıl olucak adetten sayilmicak sanırım o zaman benim nasıl olucak anam kafam çok karıştı umarım anlata bilmisimdir

hayırlı olsun tatlım hiç germe kendini bak biz ne yapalım ne güzel Allah sana 2 taneyi peşpeşe veriyor. ben 9 yıldır hamile kalmaya uğraşıyorum şükret ve tadını çıkar canım :)
Bir yandan öyle eşimin işleri yoğun bana yardımcı olsa kolay olur bilmiyorum korkuyorum bir yandan bir yandan ikiz gibi büyür diyorum hakkımda hayırlısı :/

Yemin ederim bende öyle yaz geçsin ondan sonra dusunuyodum ama hamile kalmisim kizimda çok hareketli ve çok yaramaz gece uykulari hala yok mama için kalkıyor nasıl olucak iki bebekle beni çok düşündürüyor Allah yardımcımız olsun inşallah sansa bak bu kadar benzerlik canım walla ben hala sokundayim bu durumun ilk kizimda hamile kalmak için 1bucuk yıl uğraştım bunda bi kere korunmasıyla ilişki oldu ve tuttu tahmin etmiyordum :)

Bizde 1 yıl ugrastık süt hormonum yüksekti gebelikten önce onun yüzünden kalamıyordum ilaçla kalabiliyordum simdi korur dedim hata yaptım bu adeti bekledim spiral takıcaktım :///

Gece uyku sorunumuz yok ćok sukur ama tabi dertleri bitmiyor hiç kolay olmayacsk 2 cocuklu hayatbizim de bir kerelik kazayla oldu ustelik yumurtlama dönemim de degildi ya da gec yumurtlama olmuş amlamadım siz de gece namadını bıraktirmaya calisin gece beslenmesini 1w . ayda kesmek gerekiyor gerci bizimki de uzun sure gece beslenmesi yapti ama artik tamamen birakti sadece uyumadan once iciyor.

Bide ben bsey daha sorucam size benim.normalde adet tarihin 13mayis son adetin ama ben 29haziranda öğrendim hamile olduğumu tahlilde 60 çıktı 2gun sonra 156 oldu c.tesi günü yani ben ne kadar geç yumurtlamisim kızlar tahmini simdi nasıl olucak adetten sayilmicak sanırım o zaman benim nasıl olucak anam kafam çok karıştı umarım anlata bilmisimdir
Benim de geç yumurtlama heralde bi 5 gunluk fark var hesabı sat a göre değil de ultrasona göre yapacak doktor.

Nasıl çıktı sonuç?

X