- 20 Haziran 2017
- 109
- 83
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
Canım sen ne zaman öğrendin?Pazartesu keseyi.gormek icin gidecgim acaba gorunur mu iki gun once 4000 idi degerim..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım sen ne zaman öğrendin?Pazartesu keseyi.gormek icin gidecgim acaba gorunur mu iki gun once 4000 idi degerim..
Cnm benim ki tup bebek 10 gunu gecri ogreneli :)))Canım sen ne zaman öğrendin?
Hayırlı olsun canım şimdilik en geç tarih benimki sanırım.Cnm benim ki tup bebek 10 gunu gecri ogreneli :)))
Görünür canım vajinal ultrason ile bhcg 1500 olunca görünüyor sen gidene kadar değerin 10.000i geçmiş olurPazartesu keseyi.gormek icin gidecgim acaba gorunur mu iki gun once 4000 idi degerim..
Canım çook teşekkür ederim ama tavsiyem en azından sütlü türk kahvesi iç :)Tecrübeli değilim ama araştırdığım kadarıyla her gün süt veya yoğurt birkac ceviz badem kuru kayisi yiyorum ve 2.5 litre civari su tüketiyorum hazır ve paketli gıdalar yemiyorum sebze ve et ağırlıklı beslenmeye calisiyorum benim de imtihanim kahve ile çok severim kahveyi sizler iciyor musunuz her gun 1 finca turk kahvesine izin var sanırım henüz dr a gidemediğim için soramadim
Ne 10 bini kiz 20 bin oluyor nerdeysr ama donmus embriyoya gorunmez bilmem ne dedi tup bebek doktorum bilmiyorm umarim gorurum. Korkuyorum dis gebelik bos gebeliktenGörünür canım vajinal ultrason ile bhcg 1500 olunca görünüyor sen gidene kadar değerin 10.000i geçmiş olur
Evet sanırım daha iyi olur her gün içmiyorum gerçi neyse sağlıkla tamamına ersin de ben kahve içmesem de olur:)Canım çook teşekkür ederim ama tavsiyem en azından sütlü türk kahvesi iç :)
Amin Canım inşallah kaç haftalıksın ?Evet sanırım daha iyi olur her gün içmiyorum gerçi neyse sağlıkla tamamına ersin de ben kahve içmesem de olur:)
5+2 sat e göre pazartesi dr gideceğim kese için acaba kalp atışı da olur mu merak ediyorum olsa keşkeAmin Canım inşallah kaç haftalıksın ?
Merhaba tatlım sen dr a gitmemismiydin kese için yanlış mi hatirladimNe 10 bini kiz 20 bin oluyor nerdeysr ama donmus embriyoya gorunmez bilmem ne dedi tup bebek doktorum bilmiyorm umarim gorurum. Korkuyorum dis gebelik bos gebelikten
Gitmedim cnm daha pzrtesi gidicmMerhaba tatlım sen dr a gitmemismiydin kese için yanlış mi hatirladim
Aklımda öyle kalmış ben de pzt gidicem inşallah ya bi sürpriz olsa da kalp atışları da duyulsa keşke :)Gitmedim cnm daha pzrtesi gidicm
Benim yok canım.sadece kocaman oldular ama ağrı,hassasiyet yok.Benim sol kasık batmam çok.Bir de durduk yere uykum geliyor.Merhaba arkadaslar.hepimiz saglikla kucagimiza alalim insallah.gogus hassasiyeti olmayan var mi?
Canım sen kan verdin mi?Yaa ugrasiyorum ama olmuyor, bu takvimi nasil yapiyorduk unutmusum
Canım sen kan verdin mi?Yaa ugrasiyorum ama olmuyor, bu takvimi nasil yapiyorduk unutmusum
Benim göğüsleri çok hassas ve com fena sistiler kızım yaşlanınca bana sarılınca resmen acıyor ilk hamileligimde boyle olmamistilar :)Benim yok canım.sadece kocaman oldular ama ağrı,hassasiyet yok.Benim sol kasık batmam çok.Bir de durduk yere uykum geliyor.