2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
ben de bugün doktora gittim ultrasonda keseyi gördü 2 hafta sonra gel canlı mı bakalım dedi. canlı mı deyince çok stres yaptım :KK43:
bir de tahlil falan yapmadı siz de yaptı mı tahlil

Benim bugün 24. Günüm canım karından göründü kese sende de karından olmasa da vajinal ultrasonla görünebilir çagirdiklarina göre vardır bir bildikleri rahat ol tatlim
Evet canım muhtemelen vajinal usgden bakacak bana.. hayırlısı bakalım keseyi görelim de sıra kalp atışına gelsin minnağımı çok merak ediyorummmm

ben de bugün doktora gittim ultrasonda keseyi gördü 2 hafta sonra gel canlı mı bakalım dedi. canlı mı deyince çok stres yaptım :KK43:
bir de tahlil falan yapmadı siz de yaptı mı tahlil
Stres yapma canim her aşamanın tadıni çıkar.ilk hamileliği mde her şeyi sters yapardım ben de ve 9 ay boyunca gebelik şekerinden tutun da tarama testlerine kadar her seyde sorun yasadim ama tatli mi tatli minnak cok akılli 25 aylik bi oğlum var şuanda ve boşa yaptigim streslerden dolayi hamileligin tadini cikaramadim bu sefer oldukca rahatim gecen hafta kan tahlilinde öğrendim ve sehir disinda oldugum icin daha doktoruma bile gitmedim bi 10 gun sonra gidicem ozamana minnağım da büyür inşallah.ilkinde haftada bir gitmistik once keseyi gormeye sonra kalp atışlarına vs. Demem oki her anin tadini cikarin stres yok

Kızlar ya ben ikinciye hamile kaldım kızım daha 4 aylık ne yapıcam bilmiyorum :///
Oncelikle hayırlı olsun gercekten cok erken olmus benimki 25 aylik bana bile bazen cok erkenmis gibi geliyor.tabiki zorluklari olur ama iyi tarafindan bak ikisini birlikte buyuteceksiniz. Zaten doğum yapincaya kadar emzirmeye devam edebilirsiniz.

Stres yapma canim her aşamanın tadıni çıkar.ilk hamileliği mde her şeyi sters yapardım ben de ve 9 ay boyunca gebelik şekerinden tutun da tarama testlerine kadar her seyde sorun yasadim ama tatli mi tatli minnak cok akılli 25 aylik bi oğlum var şuanda ve boşa yaptigim streslerden dolayi hamileligin tadini cikaramadim bu sefer oldukca rahatim gecen hafta kan tahlilinde öğrendim ve sehir disinda oldugum icin daha doktoruma bile gitmedim bi 10 gun sonra gidicem ozamana minnağım da büyür inşallah.ilkinde haftada bir gitmistik once keseyi gormeye sonra kalp atışlarına vs. Demem oki her anin tadini cikarin stres yok
çok teşekkür ederim. bugün daha iyiyim şükür. ilk tahlili aile hekimi yapmıştı öyle öğrenmiştim. kadın doğumcu yapmadı başkasına gidip hormonlarıma vs. baktırsam mı

Benimde 25aylik kızım war canım ikinci bebislerimizde ayni zamanda olacaklar demekki

çok teşekkür ederim. bugün daha iyiyim şükür. ilk tahlili aile hekimi yapmıştı öyle öğrenmiştim. kadın doğumcu yapmadı başkasına gidip hormonlarıma vs. baktırsam mı
Kese göründüğü zaman ayrıntılı tahlil yapiyorlar zaten troitten tutunda kan degerlerine toksoplazma ve diger tum değerlere bakiliyor bence acele etme doktorun zama i gelince yapar her seyi.sters yapip kendimizi paralıyoruz bebek zaten olması gerektiği gibi kendi yolunda ilerliyor kanama vs yoksa telaş yapmaya gerek yok.folic asite başlamışsındır zaten ilk etapta onemli olan o.

Benimde 25aylik kızım war canım ikinci bebislerimizde ayni zamanda olacaklar demekki
Aslında şuanda planladığım bi gebelik değildi sürekli yaz geçsin öyle olsun diyordum yazı rahat geçirmek için beklemediğim bi anda oldu uzun süre şokunu üstumden atamadım ama hayırlısı tabi her şeyin iki çocukla başımızda huniyle gezeriz artık

Kızlar ya ben ikinciye hamile kaldım kızım daha 4 aylık ne yapıcam bilmiyorum :///
hayırlı olsun tatlım hiç germe kendini bak biz ne yapalım ne güzel Allah sana 2 taneyi peşpeşe veriyor. ben 9 yıldır hamile kalmaya uğraşıyorum şükret ve tadını çıkar canım :)

günaydın taze anne adayları :) aslında tünaydın... nasıl geçiyor ilk zamanlar belirtileriniz şikayetleriniz neler :) benim bulantılarım hafiften başladı hayırlısı bakalım

günaydın taze anne adayları :) aslında tünaydın... nasıl geçiyor ilk zamanlar belirtileriniz şikayetleriniz neler :) benim bulantılarım hafiften başladı hayırlısı bakalım
Ben de hiç bi şey yok inşallah da olmaz ilkinde de bulanti kusma olmamisti sadece mide yanmasi cok yasamistim insallah bulantı kusma bunda da olmaz sadece hafif kasık agrilarim var okadar.bu arada sata göre 5+4teyim ama sanki gec yumurtlama oldu gibime geliyor eger oyleyse bulantilar sonra da baslayabilir.

Rabbim kolaylığını verir elbet hiç içini sıkma... Benim de oğlum 10 aylık ikincisini istiyoruz şimdi ilkine anca iki senede hamile kaldım o nedenle çok ara vermeyeceğim dedik... rabbim sikintisiz sağlıkla kavuştursun inşallah seni de tüm hamileleride :) ikiz gibi büyürler artık:)

X