2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Bide sağ kasığımda batmalaf oluyor normal mi Acaba? Normalde ilk gebeliğim değil ama herşeye sil baştan başlıyorum
Her çocuk farklıymış canim tecrübe mecrube fos hepsinde değişik birsey öğreniyorsun hayirlsi olsun stres yok bende düşünmeyi bıraktım bu bebeklerin dünyada yiyecekleri varsa hicbiseycikler olmaz ama nasipleri yoksa ne yapsak tutamayız o yüzden hayırlısı olsun...

Her çocuk farklıymış canim tecrübe mecrube fos hepsinde değişik birsey öğreniyorsun hayirlsi olsun stres yok bende düşünmeyi bıraktım bu bebeklerin dünyada yiyecekleri varsa hicbiseycikler olmaz ama nasipleri yoksa ne yapsak tutamayız o yüzden hayırlısı olsun...
Ay cok sağol yaa doğru diyorsun. Aşırı stres yapıyorum Allahım hayırlısını versin

Kizlar aşırı fazla idrara gidiyorum. Daha erken degil mi?, bi problem mi var acaba. İlk gebeliğin de böyleydi affedersiniz ama gelince tutamıyodum bile 14haftalıkken düştü meğersem bu kadarı da normal değilmiş. Şimdi cok stres yaptım
Merhaba cvp vermek istediğim:KK66: ilk çocuğumu n belirtileri ben adetten 1 hafta
önce başladı ben anlıyamadım çok erken diyordum mide bulantısı gece wc ye çıkma hepsi vardı korkma hepsi bir olacak değil:) hayırlı sağlıklı doğumlar dilerim.

Saglikla onu kucagima almak ve koklamak icin neler neler yaparım. Ama yanlis birsey yapmaktan korkuyorum :KK61:
Canım bu kadar oldu ya geriside gelecek inşaAllah sadece biraz zaman ve sabir sonra bu satırları okuyup huzunlenecegiz herseyde bir hikmet var neden hep kötüyü düşünüyoruz anne olarak biraz iyi şeyler düşünelim benim kafada binbir tilki dolanıyor hepsini tek tek vuruyorum sende oyle yap..inan doğduktan sonra herşeyi yapacaksın zaten
Yanlış birsey ne yapabilirsin ki sadece rabbimin takdiri bak doktora gitmeden bir gun önce eşim geldi bana yanaştı bende dedimki git geliyorum sonra adama bir uyku çöktü bir uyku çöktü arkasın o döndü yattı sabah doktora gittiğimde düşük tehliken var yasak dedi doktor ..esim geldi bana dediki ya rabbim bana bir ağırlık çoktur du bir uyku verdi sana yaklaşamadım..sen merak etme onlar en guzel tarafından korunuyor biz yanlis birsey yapacak olsak bile engel koyuyor ..eger bu dünyada nasipleri varsa hicbirsey olmaz evelAllah

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlarım
Bir zmanalar 2012 ekim anneleri gurubundaydım simdi 2018 mart annesi adayıyım
Bugun ögrendim sat 13 hazirandı bthgc 106.6 cikti ama idrarım
Cok koyuydu adetimi 3. Gun gecikti bugun. Hgc biraz dusuk geldi bana ama bilmiyirum. İkinci bebegi coook uzun zmndir istiyoruz oglum ikinci Yaa dogum gününden beri yanı tam 2.5 senedir bekledik .. Ve simdi bir anda bize supriz yaptı hala soktayim
Sagsalim
Alalım
Kucağımıza yavrularımızi insaallah :anne:

Merhaba arkadaşlarım
Bir zmanalar 2012 ekim anneleri gurubundaydım simdi 2018 mart annesi adayıyım
Bugun ögrendim sat 13 hazirandı bthgc 106.6 cikti ama idrarım
Cok koyuydu adetimi 3. Gun gecikti bugun. Hgc biraz dusuk geldi bana ama bilmiyirum. İkinci bebegi coook uzun zmndir istiyoruz oglum ikinci Yaa dogum gününden beri yanı tam 2.5 senedir bekledik .. Ve simdi bir anda bize supriz yaptı hala soktayim
Sagsalim
Alalım
Kucağımıza yavrularımızi insaallah :anne:
Hoşgeldin. Sağlıkla al kucagına inşallah

Canım bu kadar oldu ya geriside gelecek inşaAllah sadece biraz zaman ve sabir sonra bu satırları okuyup huzunlenecegiz herseyde bir hikmet var neden hep kötüyü düşünüyoruz anne olarak biraz iyi şeyler düşünelim benim kafada binbir tilki dolanıyor hepsini tek tek vuruyorum sende oyle yap..inan doğduktan sonra herşeyi yapacaksın zaten
Yanlış birsey ne yapabilirsin ki sadece rabbimin takdiri bak doktora gitmeden bir gun önce eşim geldi bana yanaştı bende dedimki git geliyorum sonra adama bir uyku çöktü bir uyku çöktü arkasın o döndü yattı sabah doktora gittiğimde düşük tehliken var yasak dedi doktor ..esim geldi bana dediki ya rabbim bana bir ağırlık çoktur du bir uyku verdi sana yaklaşamadım..sen merak etme onlar en guzel tarafından korunuyor biz yanlis birsey yapacak olsak bile engel koyuyor ..eger bu dünyada nasipleri varsa hicbirsey olmaz evelAllah
Haklisin kismeti yoksa ne kadar dikkat etsek de boş. Bol bol dua edicez artik. Yazdiklarin cok iyi geldi canim Sağol

X