2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Kizlar bu arada hamilelik egzersizlerine basladiniz mi ? Bende halsizlik ve yorgunluk olunca canim oturdugum yerden kalkmak istemiyor o yuzden belki egzersizle daha enerjik olurum diye arastirmaya basladim ama guzel birsey bulamadim tavdiyelerinize acigim

Canım moralim cok bozuk sabahtan belli düşünmekten kafayi yiycem.adetime göre 6 hafta 3 günlük ama bugün 5 hafta 1 günlük dedi doktor bir tanede komşu kese var olabilir dedi düşük tehlikem var kanaman var dedi ben Allaha emanet dedim geldim.bir sürü kan istemişti bende dayanamadım baktım internetten evet değerim cok yüksek 25995.91 ama progesteron cok düşük ikiz gebelik icin tek gebelik icin bile düşük içime bir koz düştü.
Bence herşeyin başı stres çok stres yapma. Sen stres oldukça bebeklerin zarar görür.

Kızlar

Doktor sizden kan ya da idrar tahlili istedi mi yaptırmamız gereken testler neler ?

Yarın kese için gidicem de gitmişken tahlil de yaptırıym diyorum ne yapmalıyım ??
Kese muaynesine gittiğimde doktorum yaptırdı.
Rubella
Toksoplazma
Cmv
HepatitA
HepatitB
HepatitC
Hiv
Şeker
Tiroid
Sifilis(rpr)

Çok sağol canım hepsini not alıyorum yarın yaptırcam inşallah peki randevu aldın mı o bölümlerden ve kanla idrar mı verdin sadece canım ?
Canım ben tıp fakültesine gidiyorum.dokrorum yazdı sisteme hemşireler kodladı laboratuvara gittim kan verdim.idrar vermedim ben.sifilis hariç diğerleri aile hekimliğinde yapılıyor.özelde çok para tutabilir.aile hekimine bi sor istersen

Yani 4+4 te gitmişsin benim hesabima göre o yüzden görememiş olabilir 1 gün bile çok farkediyor moral bozmak yok çok endişe edersen başka bir dra daha git ben çalıştığım için gidemiyorum fırsatım olsa devlet hastanesindende bir doktora gitmek istiyorum çift takip
Endişe etmiyorum aslında ama merakta etmiyor değilim zaten haftaya randevumuz var bakalım ne diyecek doktor

X