2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Onemli duzenli artis. benim aon gebeligimde de degerim simdiki degerme yakindi ama 7 haftada gelisimi durdu. 2. Cocuk senin herhalde hayirli olsun gozun aydin
Evet Can'ım bir oglum
Var 4.5 yasinda Bayadir ikinciyi istiyriz Cook nazlandı bu hatta biz iki sne olmayınca Bebek aralık ayında tup Bebek yaptık olmadı nasip şimdiymiş kendiliginden geldi yavrumuz 2.5 senennin sonunda:)

Canım egzersiz falan yapmıyorum ben çünkü iki düşük bi kürtajım var claxen kullanıyorum ben bebeğimi sağlıkla doğurayımda bırak kilo kalsın :) diye düşünüyorum:)
Aman canim o zaman hareket bile etme :-) ben kilo ocin degil de enerjim yerine gelsin diye yapayim diyorum

Evet Can'ım bir oglum
Var 4.5 yasinda Bayadir ikinciyi istiyriz Cook nazlandı bu hatta biz iki sne olmayınca Bebek aralık ayında tup Bebek yaptık olmadı nasip şimdiymiş kendiliginden geldi yavrumuz 2.5 senennin sonunda:)
Allah oglunu bagislasin. Tup bebek denemesindrn sonra kendiliginden olmasi cok sevindirdi beni. Allah bebegini de bagislasin:KK45:

Canım eskileri açıp moralini bozmak istemiyorum da nasil anladın kanam an felan oldumu direk ulturasyonda mi belli oldu
Yok canim istedigini sorabilirsin. Hic unutmuyorum ki hatirlatasin.
Ilk gebelik sorunluydu kalbi yavasti ve hafif lekelenmelerim vardi. Ama ikincide hic bir sorunum yoktu hatta hersey yolundaydi mide bulantim hele hic yoktu. Kontrol siradinda ogrendim malesef

göğüs hassasiyeti bende de var.. bu defa güzel olcak her şey diye umut edelim boşver geçmişi, benim de geçmiş pek sağlam değil.. bana da gelmeyen 20 temmuz yapmışlar :KK70:

ohh ne güzel bebişler birlikte büyüyecek ev daha da şenlenecek desene :) :)
Allahima çok şükür canım isteyen herkese nasip etsin Rabbim

Yok canim istedigini sorabilirsin. Hic unutmuyorum ki hatirlatasin.
Ilk gebelik sorunluydu kalbi yavasti ve hafif lekelenmelerim vardi. Ama ikincide hic bir sorunum yoktu hatta hersey yolundaydi mide bulantim hele hic yoktu. Kontrol siradinda ogrendim malesef
Anladım canim inşaAllah bunu sağ salim kucağına alacaksın bizlerde şahit olacağız buna resimlerini atacağız bu sayfaya dogum hikayemizi yazacagiz uzak gibi geliyor ama goz acip kapayincaya kadar gececek...

Anladım canim inşaAllah bunu sağ salim kucağına alacaksın bizlerde şahit olacağız buna resimlerini atacağız bu sayfaya dogum hikayemizi yazacagiz uzak gibi geliyor ama goz acip kapayincaya kadar gececek...
Insallah dediklerin gerçekleşir tatlım. Umut ediyorum ki hepimiz mutlu gelismelerimizi yazicaz buraya :KK51:

Merhaba biz ç.ba günü 5+1 ken gördük kesemizi:) karnımdan baktı dr bhcg değerim kontrolden 2gün önce 1852 çıkmıştı. Sende hayırlısıyla görürsün bence:)
Oooo maşallah subhanallah
Allahım hepimize hayırlı bir vakitte keseyi görmeyi nasip etsin ardından kalp atışı Ve tabi ki sonrasında bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

X