- 3 Şubat 2010
- 3.402
- 2.249
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #1.321
Bizim nerdeyse ayni cnm bugun ben hgc 106 çıktı cumartesi tekrar baktiircam inspazartesi baktırdım 67, salı baktırdım 95
bizim doğum aynı zaman değildir senin büyük sanki.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizim nerdeyse ayni cnm bugun ben hgc 106 çıktı cumartesi tekrar baktiircam inspazartesi baktırdım 67, salı baktırdım 95
bizim doğum aynı zaman değildir senin büyük sanki.
Benim sat 13 hazirandı adetimi uc gun geçmişti 106.6 cikti biraz az geldi ama bakalım ins cumartesi tekrar yaptiricam test :)Dun 657 cikti canim. Senin?
Merhaba biz ç.ba günü 5+1 ken gördük kesemizi:) karnımdan baktı dr bhcg değerim kontrolden 2gün önce 1852 çıkmıştı. Sende hayırlısıyla görürsün bence:)siz gördünüz mü keseyi ben çok merak ediyorum ama daha görünmez :)
Onemli duzenli artis. benim aon gebeligimde de degerim simdiki degerme yakindi ama 7 haftada gelisimi durdu. 2. Cocuk senin herhalde hayirli olsun gozun aydinBenim sat 13 hazirandı adetimi uc gun geçmişti 106.6 cikti biraz az geldi ama bakalım ins cumartesi tekrar yaptiricam test :)
Evet Can'ım bir oglumOnemli duzenli artis. benim aon gebeligimde de degerim simdiki degerme yakindi ama 7 haftada gelisimi durdu. 2. Cocuk senin herhalde hayirli olsun gozun aydin
Var canim ama kusacak kadar degil daha. Yani kusmamak icin cabaliyorum hepBulantıların var mı ?
Aman canim o zaman hareket bile etme ben kilo ocin degil de enerjim yerine gelsin diye yapayim diyorumCanım egzersiz falan yapmıyorum ben çünkü iki düşük bi kürtajım var claxen kullanıyorum ben bebeğimi sağlıkla doğurayımda bırak kilo kalsın :) diye düşünüyorum:)
Allah oglunu bagislasin. Tup bebek denemesindrn sonra kendiliginden olmasi cok sevindirdi beni. Allah bebegini de bagislasinEvet Can'ım bir oglum
Var 4.5 yasinda Bayadir ikinciyi istiyriz Cook nazlandı bu hatta biz iki sne olmayınca Bebek aralık ayında tup Bebek yaptık olmadı nasip şimdiymiş kendiliginden geldi yavrumuz 2.5 senennin sonunda:)
Canım eskileri açıp moralini bozmak istemiyorum da nasil anladın kanam an felan oldumu direk ulturasyonda mi belli olduOnemli duzenli artis. benim aon gebeligimde de degerim simdiki degerme yakindi ama 7 haftada gelisimi durdu. 2. Cocuk senin herhalde hayirli olsun gozun aydin
Daha da artar umarim Ve hepimiz saglikli bebekler dünyaya getiririz insallahNe kadar kalabalığız böyle:) bir sürü mart annesiyiz
Yok canim istedigini sorabilirsin. Hic unutmuyorum ki hatirlatasin.Canım eskileri açıp moralini bozmak istemiyorum da nasil anladın kanam an felan oldumu direk ulturasyonda mi belli oldu
Allahima çok şükür canım isteyen herkese nasip etsin Rabbimgöğüs hassasiyeti bende de var.. bu defa güzel olcak her şey diye umut edelim boşver geçmişi, benim de geçmiş pek sağlam değil.. bana da gelmeyen 20 temmuz yapmışlar
ohh ne güzel bebişler birlikte büyüyecek ev daha da şenlenecek desene :) :)
Anladım canim inşaAllah bunu sağ salim kucağına alacaksın bizlerde şahit olacağız buna resimlerini atacağız bu sayfaya dogum hikayemizi yazacagiz uzak gibi geliyor ama goz acip kapayincaya kadar gececek...Yok canim istedigini sorabilirsin. Hic unutmuyorum ki hatirlatasin.
Ilk gebelik sorunluydu kalbi yavasti ve hafif lekelenmelerim vardi. Ama ikincide hic bir sorunum yoktu hatta hersey yolundaydi mide bulantim hele hic yoktu. Kontrol siradinda ogrendim malesef
Insallah dediklerin gerçekleşir tatlım. Umut ediyorum ki hepimiz mutlu gelismelerimizi yazicaz burayaAnladım canim inşaAllah bunu sağ salim kucağına alacaksın bizlerde şahit olacağız buna resimlerini atacağız bu sayfaya dogum hikayemizi yazacagiz uzak gibi geliyor ama goz acip kapayincaya kadar gececek...
Amiiiin inşallah sırayla doğum müjdelerimizi veririz burda:)Daha da artar umarim Ve hepimiz saglikli bebekler dünyaya getiririz insallah
Herşey çok güzel olacak buna inanSaglikla onu kucagima almak ve koklamak icin neler neler yaparım. Ama yanlis birsey yapmaktan korkuyorum
Allah oglunu bagislasin. Tup bebek denemesindrn sonra kendiliginden olmasi cok sevindirdi beni. Allah bebegini de bagislasin
Amiiiiiiiiiin inşallahAmiiiin inşallah sırayla doğum müjdelerimizi veririz burda:)
Oooo maşallah subhanallahMerhaba biz ç.ba günü 5+1 ken gördük kesemizi:) karnımdan baktı dr bhcg değerim kontrolden 2gün önce 1852 çıkmıştı. Sende hayırlısıyla görürsün bence:)