2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Kızlar pazartesi 168 cikan degerim bugun 474 olmuş. Düşük değil mi? biri sağlık ocağında biri özel hastahanede yapıldı.
İkisi farklı sonuç verebilir bence ilk nereye yaptırdıysan oraya tekrar baktır yada pzt 474 çıkan sonucu kime yaptırdıysan ona git.
Çünkü aynı değerler çıkmayabiliyor dert etme

Uykuuuuuu uykuuuuu
Bu ne uyku düşkünlüğüdür anlamadım gitti. Bide üstüne bol bol su içiyorum sanki hiç su içmemiş gibi susuyorum her dakika

Kızlaaar size bişey soracağım bu salatanın içinde kısırın içinde falan yediğimiz maydonoz bize zararlı mı acil cevap lütfen ...

Tamam canım çok sağol.. sonuçların nasıl çıktı bi de son sorum hemen aynı gün içinde çıkıyo mu bütün sonuçlar ?

Merhaba bende yeni katıldım aranıza :) sat 8 haziran beklenen d.tarihi 16 mart... 1 oglum 1 kizim var yinede cinsiyeti merak ediyorum neler aseriyorsunuz kizlar :) ben et kofte ciger ve cig kofte...
Hayırlı olsun inşallah canım..

ama çiğköfte deme ya çook severim ama zararlı ve yasak diye yiyemiyorum özledim..

Merhabalar bende inşallah Mart annesi olacm Rabbim nasip ederse inşallah. Polikistik over yumurta tembelligi var bende ne zaman regl olacağım belli olmuyor en fazla 40 günde oluyorum ilaç kullandigimda 30 günde oluyorum. Ama ilac kullanmadım bu ay hiç. 30 günden hesaplayinca regl 8 gün geçtiğinde idrarda silik çizgi gördüm 9 gün geçtiğinde kan verdim 245 çıktı sonucum inşallah sağlıklıdır

iki haftaya kesin görünür cnm çok geç bile çağırmış benim salı 95, haftaya perşembe kese için gel dedi bakalım :)
Ayyy insallah ya dun gitmistim dr.a simdi 21 temmuza randevu aldim iki hafta bekleyemiycem zaten gobegim ciktigi icin suphelendim gecikmeden evde test yapip ogrendim hamile oldugumu

Kizlar aşırı fazla idrara gidiyorum. Daha erken degil mi?, bi problem mi var acaba. İlk gebeliğin de böyleydi affedersiniz ama gelince tutamıyodum bile 14haftalıkken düştü meğersem bu kadarı da normal değilmiş. Şimdi cok stres yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…