- 12 Kasım 2008
- 618
- 280
-
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #1.281
Ben alıştım artık. Yeter ki bebiş iyi olsunBen de aldim bugun basliycam ama bi korktum ilkini hemsire yapsin öğretsin istiyorym.
İkisi farklı sonuç verebilir bence ilk nereye yaptırdıysan oraya tekrar baktır yada pzt 474 çıkan sonucu kime yaptırdıysan ona git.Kızlar pazartesi 168 cikan degerim bugun 474 olmuş. Düşük değil mi?biri sağlık ocağında biri özel hastahanede yapıldı.
Canım egzersiz falan yapmıyorum ben çünkü iki düşük bi kürtajım var claxen kullanıyorum ben bebeğimi sağlıkla doğurayımda bırak kilo kalsın :) diye düşünüyorum:)Kizlar hamilelik egzersizlerine baslayan oldu mu?
siz gördünüz mü keseyi ben çok merak ediyorum ama daha görünmez :)Herkese merhabaaaVar mı keseyi görenler, kalp atışı duyanlar
bir iki tane maydanoz zarar vermez çok çok abartmadıkça herşey yenebilir.Kızlaaar size bişey soracağım bu salatanın içinde kısırın içinde falan yediğimiz maydonoz bize zararlı mı acil cevap lütfen ...
Tamam canım çok sağol.. sonuçların nasıl çıktı bi de son sorum hemen aynı gün içinde çıkıyo mu bütün sonuçlar ?Canım ben tıp fakültesine gidiyorum.dokrorum yazdı sisteme hemşireler kodladı laboratuvara gittim kan verdim.idrar vermedim ben.sifilis hariç diğerleri aile hekimliğinde yapılıyor.özelde çok para tutabilir.aile hekimine bi sor istersen
Ege mi dokuz eylul mu canim?Canım ben tıp fakültesine gidiyorum.dokrorum yazdı sisteme hemşireler kodladı laboratuvara gittim kan verdim.idrar vermedim ben.sifilis hariç diğerleri aile hekimliğinde yapılıyor.özelde çok para tutabilir.aile hekimine bi sor istersen
Betahcg 762.7 cıkti dr ultrasonda gorunmez diye bakmadi... 2 hafta sonra gel dedi bakalim gorunecekmi ozaman cok heycanliyimsiz gördünüz mü keseyi ben çok merak ediyorum ama daha görünmez :)
Ege canımEge mi dokuz eylul mu canim?
Hayırlı olsun inşallah canım..Merhaba bende yeni katıldım aranıza :) sat 8 haziran beklenen d.tarihi 16 mart... 1 oglum 1 kizim var yinede cinsiyeti merak ediyorum neler aseriyorsunuz kizlar :) ben et kofte ciger ve cig kofte...
iki haftaya kesin görünür cnm çok geç bile çağırmış benim salı 95, haftaya perşembe kese için gel dedi bakalım :)Betahcg 762.7 cıkti dr ultrasonda gorunmez diye bakmadi... 2 hafta sonra gel dedi bakalim gorunecekmi ozaman cok heycanliyim
Ayyy insallah ya dun gitmistim dr.a simdi 21 temmuza randevu aldim iki hafta bekleyemiycem zaten gobegim ciktigi icin suphelendim gecikmeden evde test yapip ogrendim hamile oldugumuiki haftaya kesin görünür cnm çok geç bile çağırmış benim salı 95, haftaya perşembe kese için gel dedi bakalım :)
Ben de çok merak ediyorum pazartesi ilk kontrol görünür mü acabasiz gördünüz mü keseyi ben çok merak ediyorum ama daha görünmez :)
Ben bugün keseyi gördüm 5+1 haftalikHerkese merhabaaaVar mı keseyi görenler, kalp atışı duyanlar