-
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #1.241
Geçmiş olsun canım senin sorunun ne?tamam cnm kullan, ben 100 lük ağızdan alıyorum
ilk bebeğim 3. ayda kalbi durdu zorunlu kürtaj.o nedenle bunda gebelik testinde görünce progestana kendiliğimden başladım.ekospirin kullanıyorum pıhtılaşma için.keseden sonra hergün iğne kullanıcamGeçmiş olsun canım senin sorunun ne?
Tatilim biraz kosusturmali geçmisti ama dikkat edicem artık çok sağ ol canımiyileşirsin canım sen kanama dışarıya çıkmadığı sürece için rahat tut bir yandan da kendine dikkat et yat bol bol dinlen
pazartesi baktırdım 67, salı baktırdım 95Dun ilk baktirdim 657 cikti cuma ya da cumartesi tekrar yaptircam. Senin kac
bende de bir belirti yok canım :))) evet uyku oluyor bende de. daha hiç başladğmz filmin sonunu göremedim :)))
Benim arkadaşım da aynı sorundan ilk bebeğini kaybetmişti. İkincide her gün kullandı iğneyi şimdi çok tatlı bir kızı var. Darısı senin başına canımilk bebeğim 3. ayda kalbi durdu zorunlu kürtaj.o nedenle bunda gebelik testinde görünce progestana kendiliğimden başladım.ekospirin kullanıyorum pıhtılaşma için.keseden sonra hergün iğne kullanıcam
merhaba :) ani hareket etme kasıldığı zaman aman. bol bulantılı ve yarı uykulu geçiyor benim:)merhaba hanımlar nasıl gidiyor gününüz? bende geceleri kalçamda ağrı oluyor sol tarafta.bacağımı bile kasıyor
Belki erken dollenmedir benim. Bakalim duzenli artış olacak mi onemli olan opazartesi baktırdım 67, salı baktırdım 95
bizim doğum aynı zaman değildir senin büyük sanki.
amin cnm amin :)hepberaber kucağımıza alalım inş.Benim arkadaşım da aynı sorundan ilk bebeğini kaybetmişti. İkincide her gün kullandı iğneyi şimdi çok tatlı bir kızı var. Darısı senin başına canım
ya iki gündür kendimi biraz fazla yoruyorum acaba ondan mı ki diyorum gündüz yok pek ama geceleri özellikle de yattığım zaman çok ağrım oluyor dikkat de etmiyorum kendime birde benim belimde ve sırtımda fıtıklarım var onlarda ilerde çok zorlar beni bakalım hayırlısı.benim sabahları bulantım oluyor erken kalktığım için hafta sonu olmuyor Allah tan :)merhaba :) ani hareket etme kasıldığı zaman aman. bol bulantılı ve yarı uykulu geçiyor benim:)
Bana doktor sabah bir akşam iki tane yazdığı için dediğin gibi akşam içtiklerimde sıkıntı olmuyor uykuya dalıyorum zaten hemen ama sabah biraz sıkıntı olabiliyorben progestanı akşam yatarken içiyorum cnm öylede gayet rahat oluyor :)
Beni bıraksan ben bütün gün uyurum ama çalışıyorumGünaydın hamişlernasılsınız bugün. Biz 6+1 olduk. Yarın kontrolümüz var. Çok heyecanlıyım. Yarın 11 e kadar hiç uyanmasam da zaman hemen geçse diyorum :)
Sabahları çok şükür kalkınca bulantım olmuyor. Ama öğlen başlıyor. Akşam artıyor. Bugünde midemde acayip gaz sancısı var. Gaz yapıcı bişeyde yemedim aslında. Sizler ne alemdesiniz sabah bulantılarınız falan var mı :)
sana çok yazmış tatlım 3 tane lekelenme mi var, rabbim yardımcın olsunBana doktor sabah bir akşam iki tane yazdığı için dediğin gibi akşam içtiklerimde sıkıntı olmuyor uykuya dalıyorum zaten hemen ama sabah biraz sıkıntı olabiliyor
Amiiiin inşallahSagol canim. Amin saglikli ve hayirli evlatlar olsunlar insallah. Saglikli bi gebelik gecirelim de bebislerimizi kucaklarimiza aldigimiz gunleri gorelim
Bende hemen iğneye başlamıştımEvet igneye hemen baslayalim dedi
Hayırlı olsun canım inşallah hayırlı Ve sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın bebişiniKızlar hayırlısıyla bende Mart 2018 annesi olucam salı günü gittim kan testi yaptırdım beta HCG 178.1 çıktı . Cumartesi tekrar gidicem inşallah degerlerim yükselmiştir
tmm olur canım beklerim :)Aynen sana aktarırım deneyimlerimi :)
Ben de aldim bugun basliycam ama bi korktum ilkini hemsire yapsin öğretsin istiyorym.Bende hemen iğneye başlamıştım
Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah :)