- 18 Kasım 2012
- 863
- 325
- 323
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #12.421
Kızlar merhaba
benim karnım birkaç gündür atak yaptı birden büyüdü sanki.hayret ederek bakıyorum karnıma.birkaç günde böyle gözle görülür değişim normal mi acaba.sizlerde durum nasıl ??

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki cinsiyet neA.slm
Ben tatlı yiyorum daha doğrusu tatlı canım çekiyor.
Ekşi ve tuzlu da yesem de tatlı önde.
Benimde ilk başta karnımın altı birden çıktı. Gelip buraya yazmıştım. Hamile karnı gibi değilde alt kısımda göbek yapmıştım gibiydi :))Kızlar merhababenim karnım birkaç gündür atak yaptı birden büyüdü sanki.hayret ederek bakıyorum karnıma.birkaç günde böyle gözle görülür değişim normal mi acaba.sizlerde durum nasıl ??
Kocama super otellerde kongre vermislikleri var zamaninda. yani tum drler yapiyor bunu benimki de yapmış :)Bir stajını ilacta yapmış kimya mühendisi olarak. Sana katılıyorum :)
Merhaba, kendinizi üzüp bebeğe de hissettirmeyin lütfen. Sağ salim gitsin gelsin inşallah. Şüphesiz Allah'dan güzel yar mı var..Kızlar merhaba eşim işten dolayı Tunceli’ye gidecek sabahtan beri ağlıyorum yaklaşık 1 ay orada kalacak yanımda kimse de yok kendimden değil ondan korkuyorum tehlikeli oralar gitmesini hiç istemiyorum bugün yola çıkacak çok üzgünüm biz hiç ayrı kalmadık ona bişey olursa ben ölürüm yarın bebeğimizin kontrolü var ama tek gitmek zorunda kalacağım ilk defa bana bişey deyin hiç sakin olamıyorum bugün eşimin Doğum günü bir de ayın 21 evlilik yıldönümümüz hep yalnız geçireceğim ya aniden bişey olursa bebeğe bana kimsem de yok allahtan başka sinirlerim çok bozuk sizlerle paylaşmak istedim
Amin çok teşekkür ederim canım evet allah var allah yarMerhaba, kendinizi üzüp bebeğe de hissettirmeyin lütfen. Sağ salim gitsin gelsin inşallah. Şüphesiz Allah'dan güzel yar mı var..
Benimde ilk başta karnımın altı birden çıktı. Gelip buraya yazmıştım. Hamile karnı gibi değilde alt kısımda göbek yapmıştım gibiydi :))
Dagi’nin takımları hem sade hem şık canım ben ablama doğumunda almıştım lohusa takımlarını. Şimdi gidip kendime de alacağım :)Lohusa pijaması aldiniz mi veya alacakmisiniz ya da onerdiginiz bir marka veya site var mı sevgili anneler oglumda cicili bicili bi seyler almistim sadece foto icin hastanede 1 kere giyebildim bunda daha kullanisli bi sey almak istiyorum varmi oneriniz
Benim kız olacak canım Başlarda hep ekşi Şeyler istedi tatlıdan bi anda tiskinmiştim şuanda az az tatlı yiyebiliyorumSelam kızlar kızı olacak olanlar daha çok ne yiyor erkeği olacak olanlar ne yiyor benim daha cinsiyeti belli değil merak ediyorum dilayisiyla
Kv ile boyle bisey olabilir diye düşünmüştük. Üstüne de sen yazınca tasdiklendi :) teşekkürler canimKocama super otellerde kongre vermislikleri var zamaninda. yani tum drler yapiyor bunu benimki de yapmış :)
Aynen canım, benimde birden alt taraf çıktı sadece. Birşey oluyor sandım, aynada kontrol edip durdum. Şimdi halen alt kısım yine aşağıda gibi, daha belirgin gibi. Orantılı gelmiyor bana. Ama sorun olsa Dr söylerdi. İlkinde rahat geçince, ikincide tecrubesizligim tavan yaptı:) bir de yaşadıklarımız nerdeyse aynı, benimde içim rahatliyor tskler:)Sanki hiç hamilelik yaşamamış gibiyim bazen.Oğlumda birkaç kilo daha zayıf hamile kalmıştım gerçi ondan dolayı kıyaslayamıyor olabilirim ama böyle birşey yaşasam hatırlardım heralde.Üç gün içinde alt göbek seyahate çıktı resmen :) yaşadıklarım genelde yaşanmış oluyor gerçi ama duymadan olmuyor.Birde plasenta problemim olduğu için farklı bir sıkıntı mı oldu diye düşündüm karnım atağa geçince.
Benim Doğum ay sonu seninki ay başı baya rehberlik ediyorsun canım bana ileriye dair![]()
Bende aynı sekildeyim bi şişkinlik var bazı günler gidiyor sonra kocaman bi göbek oluyor. 17 haftalık oldu 1 kilo aldım siz kilo aldınız miKızlar merhababenim karnım birkaç gündür atak yaptı birden büyüdü sanki.hayret ederek bakıyorum karnıma.birkaç günde böyle gözle görülür değişim normal mi acaba.sizlerde durum nasıl ??
Evet normal pijamalarim dagi canim ama lohusa takimi olarak da var mi aslinda normal almak daha mantıklı da emzirme sorun olur mu diye düşündüm.Dagi’nin takımları hem sade hem şık canım ben ablama doğumunda almıştım lohusa takımlarını. Şimdi gidip kendime de alacağım :)
Canim Victoria secret magazasi suan bize en uygunudur :))))) winnie the pooh olarak kendime kesin uyacak seyler bulurum :)))Evet normal pijamalarim dagi canim ama lohusa takimi olarak da var mi aslinda normal almak daha mantıklı da emzirme sorun olur mu diye düşündüm.
KızPeki cinsiyet ne
Doktoruna sor bence, önemli bir konu. Birde herkesin hamileligine göre değişebilir ben normal yolculuğa bile çıkamıyorum.Kızlar bizim uçak icin son zamanımız 7,5ay değil mi. Müdüre bildirmem gerekiyor. Ne zamana kadar uçabiliyorsun diye. 7,5ay diye biliyorum ben ama.
28 haftaya kadar diye biliyorum bende. Hamilelikte uçuş iznini...Kızlar bizim uçak icin son zamanımız 7,5ay değil mi. Müdüre bildirmem gerekiyor. Ne zamana kadar uçabiliyorsun diye. 7,5ay diye biliyorum ben ama.
Kuzum sen kaçıncı haftada öğrenmiştin kızın olacağını? Net mi konuşmuştu doktorun...Aynen canım, benimde birden alt taraf çıktı sadece. Birşey oluyor sandım, aynada kontrol edip durdum. Şimdi halen alt kısım yine aşağıda gibi, daha belirgin gibi. Orantılı gelmiyor bana. Ama sorun olsa Dr söylerdi. İlkinde rahat geçince, ikincide tecrubesizligim tavan yaptı:) bir de yaşadıklarımız nerdeyse aynı, benimde içim rahatliyor tskler:)