2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Ahh kızlar ev taşıyorum :KK53: allahtan annem babam ve görümcelerim yardım ediyor ama ona rağmen aşağı yukarı in çık onu oraya şunu buraya koyun derken benim pestilim çıkıyor daha evi toplama aşamasındayım yarın Yen’i ev temizlenecek Perşembe’de taşınıcaz ay bi atalım eve eşyayıda bir şekilde yerleşir diye düşünmeye başladım ben şimdiden pert :KK53:

Iyi aksamlar kizlar 19+3 deyiz. Ve ben ilk gunden beri progestan igne kullaniyorum her gun.benim gibi olan var mi ya da cevresinde olan var mi. Bebege zarar verir mi bu kadar igne die tereddutlerim var.

Ahh kızlar ev taşıyorum :KK53: allahtan annem babam ve görümcelerim yardım ediyor ama ona rağmen aşağı yukarı in çık onu oraya şunu buraya koyun derken benim pestilim çıkıyor daha evi toplama aşamasındayım yarın Yen’i ev temizlenecek Perşembe’de taşınıcaz ay bi atalım eve eşyayıda bir şekilde yerleşir diye düşünmeye başladım ben şimdiden pert :KK53:
Kolay gelsin cnm cok zor bilirim biz de 2 yil once kendi evimize tasindik her nekadar tasima sirketleri her seyi paketlese de ince isler bize bakıyor benim ufaklik 6 aylikti aralikta tasinmistik bir de en kötüsü yeni site oldugu icin ruhsat olaylarindan 2 ay doğalgazimiz gelmemisti rezil olmustuk ufacik bebeyle.yanımda ailem de yok kafin tutmustuk 3 gun geldi yerlestirmeye falan yardim etti ancak yerlesebildik.sana çokkkkk kolay gelsin taşınma kadar zor bi şey yok.

Uçağa binme konusu geçmiş benim bildiğim tek gebelikte 36. Hafta çoğul gebelikte 32. Haftaya kadar binebiliyorsun ama doktor raporuyla yani erken Doğum risk yoksa, raporda 28. Haftadan sonra gerekiyor. Ben bindim bir kaç defa karnın pek belli değilse farketmiyorlar bile :)

Bende aynı sekildeyim bi şişkinlik var bazı günler gidiyor sonra kocaman bi göbek oluyor. 17 haftalık oldu 1 kilo aldım siz kilo aldınız mi

Bende de bu haftaya kadar o şekildeydi ama birkaç gündür inmiyor artık.özellikle alt göbek farklı bi şekilde çıkıntılı oldu bir anda.2 kilo aldım sanırım.Geçen hafta öyleydi Yani çok değiştiğini sanmıyorum.Sanırım bu karın kalıcı artık yavaştan çıkıp belli edecek kendini minikler

Kızlar bizim uçak icin son zamanımız 7,5ay değil mi. Müdüre bildirmem gerekiyor. Ne zamana kadar uçabiliyorsun diye. 7,5ay diye biliyorum ben ama.

Ben oğlumda 32. Haftada Doğum için annemin yanına gidecektim bilet alamadım 32 hafta öncesi olması gerekiyor dediler. Belki doktor raporuyla daha geç binilebilir benim erken Doğum riskim vardı göze alamadım.

Evet normal pijamalarim dagi canim ama lohusa takimi olarak da var mi aslinda normal almak daha mantıklı da emzirme sorun olur mu diye düşündüm.
Var canım, bambu, cotton, modal vb lohusa takımları var çok kullanışlı.. dedim ya ablama aldım lohusa takımlarını ve bebeği 6 aylık olmasına rağmen hala kullanıyor :)

Kizlar ellerimde birseyler cikti. Birden kizardi ve kasinti basladi. Hic kasimadim ama kabar kabar oldu. Internette farkli farkli bir sürü sey yaziyor. Sizde var mi boyle bi durum
Ben yaşadım canım önce kalçamda sonra ellerimde ve tüm vücudumda sivrisinek ısırığındaki kabartılardan çıktı kaşıntılıydı da...
Hatta yoksa kızamıkmıyım diye yapılan testi tekrar ettirmiştim. Kızamık olmayınca hamilelikte ürtikerin yaygın olduğunu okudum içim rahatlamıştı.
Sendekilerde öyledir büyük ihtimal. Geçmiş olsun...

Aman canım dikkat et çok yormamaya çalış kendini.. bebekler gelmeden tüm düzenini oturtabilecek olman çok iyi :)

Ben yaşadım canım önce kalçamda sonra ellerimde ve tüm vücudumda sivrisinek ısırığındaki kabartılardan çıktı kaşıntılıydı da...
Hatta yoksa kızamıkmıyım diye yapılan testi tekrar ettirmiştim. Kızamık olmayınca hamilelikte ürtikerin yaygın olduğunu okudum içim rahatlamıştı.
Sendekilerde öyledir büyük ihtimal. Geçmiş olsun...
Sagol canim. Nasil gecti psikolojik olarak her yerim kasiniyor sanki :KK53:

Hadi gözün aydın canım sende bendensin. Dubleks evden daireye terfi et , keyfini çıkar...
Allah kolaylık versin , iş yapmadanda yoruluyor insan dubleksde haftaya keyif yaparsın inşallah yeni evinde ;)

Bende de bu haftaya kadar o şekildeydi ama birkaç gündür inmiyor artık.özellikle alt göbek farklı bi şekilde çıkıntılı oldu bir anda.2 kilo aldım sanırım.Geçen hafta öyleydi Yani çok değiştiğini sanmıyorum.Sanırım bu karın kalıcı artık yavaştan çıkıp belli edecek kendini minikler

Ben oğlumda 32. Haftada Doğum için annemin yanına gidecektim bilet alamadım 32 hafta öncesi olması gerekiyor dediler. Belki doktor raporuyla daha geç binilebilir benim erken Doğum riskim vardı göze alamadım.
Ben acaba erken mi diyorum. Kaçıncı ayda çıkıyor. Zaten bana özgü bi göbek var. Bebek ne zaman belli olur bilmiyorum

Aynen bendede 4 kutu var :)
Bugün sağlık ocağına gittim hemşire 23-24 haftalardan sonra karnından vuramassın iğneyi karnın gerilir deri incelir dedi...ya doktorlar 9 ay vurulur karından diyo hemşire farklı konuşuyor senin düşüncen ne sana ne diyorlar bu konuda?
Valla canım söyle söylim sana benim göbek maşallah 6aylık gibi bi haftadır falan biraz daha fazla acıtıyo iğne ve iğne yerlerim mutfakta tezgaha falan değince sızlıyo ama yapılmicak gibi olmasına daha çok var doktora daha önce sormuştum 7-8 aya kadar rahat yaparsın demişti bence canın yanmıyosa yapabildiğin kadar göbekten yap :KK49:

Selam kızlar kızı olacak olanlar daha çok ne yiyor erkeği olacak olanlar ne yiyor benim daha cinsiyeti belli değil merak ediyorum dilayisiyla
Canım ben öyle genellemelere pek inanmıyorum. Benim annemin canı bana hamileyken hep tatlı çekiyormuş bide yüzü güzelleşmiş herkes oğlun olucak demiş ama ben olmuşummm:))

Bizde sorduk eczacı bu ilaçta Zaman zaman böyle oluyor dedi umarım sıkıntı yaşamayız.Diğer markalar birebir yerini tutar demi?

Sen iğne konusunda tecrübelisin bayağı 9 ay boyunca göbekten mi vurdunuz? Birde doğuma ne kadar kala bıraktınız iğneyi.
Bu defa acıyor dediniz ya aynı yerlere vurmaktan olabilir.Allah sağ salim kucağımza nasip etsin.
Diğer gebeligimde kolay temin ettim. Dr ilk göbek önerdi cesaret edemedim koldan yaptırdım . Kollarım çok kötü oldu acımaya başladı kendi kendime video izleyerek araştırarak göbekten yapmaya başladım. Dr dediği ve tüm araştırmalarımda 3 ay göbek sonrası kol ve bacak diyor bu sefer koldan hiç yapmadım göbek süresi doldu bacaktan yapıyorum.insallah sağ salim kavuşuruz bebelerimize

Back
X