2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Reprezantlarla anlasmasi vardir o yuzden onu yaziyordur gaviscon ve renii iyi gelmiyor mu benim ilkinde cok cok agir bir reflum vardi ama bu ikisi iyi geliyordu bana.o ilac olaylarinda neler donuyor neler bir reprezant kongre vaad etmistir o yuzden onu yazıyordur ya da sen cok agir reflum var dediysen ondan da olabilir.
Bir stajını ilacta yapmış kimya mühendisi olarak. Sana katılıyorum :)

Kizlar dun yemekten sonra cok sistim gecede uyuyamadim dogru duzgun sonunda cikardim sabahta hic halim yoktu saglik ocagina gidip kan vericektim gozum karardi asansorde bayilmisim esim geri eve cikardi bu gun bi halsizlik kirginlik var ustumde.

Kizlar dun yemekten sonra cok sistim gecede uyuyamadim dogru duzgun sonunda cikardim sabahta hic halim yoktu saglik ocagina gidip kan vericektim gozum karardi asansorde bayilmisim esim geri eve cikardi bu gun bi halsizlik kirginlik var ustumde.
Geçmis olsun. acaba midene bisey mi dokundu. Üşüttün mü yada. Havalar sabah soguk öğlen sıcak akşam soguk. Bende ise gider gelirken midem fena oluyor.

Bende eksiciyim ve tatli hic canim cekmiyor. İnsallah oglusum oluyor.

gecmis olsun bir hastaneye gitseydiniz ne olur olmaz

Bende ilk oglumda da eksi aci seyler yedim hep bunda da ayni seyleri hep yedim 11.haftada erkek dendi bakalim bu hafta kesinlesir.limonu tuzlayip tuzlayip yiyodum o derece.

sağolasın canım, en çok da öksürürken bebeğin durumunu düşünüyorum, ama araştırdığıma göre bebeğin içinde bulunduğu kese ona tampon görevi yaptığı için öksürmek bebeğe zarar vermiyormuş, inşallah öyledir:)
Sanmıyorum canım çok korunaklı bir yerde onlar :) kuşburnu ve ıhlamuru tavsiye ederim zararlı değil bize ;)

Selam kızlar kızı olacak olanlar daha çok ne yiyor erkeği olacak olanlar ne yiyor benim daha cinsiyeti belli değil merak ediyorum dilayisiyla
A.slm
Ben tatlı yiyorum daha doğrusu tatlı canım çekiyor.
Ekşi ve tuzlu da yesem de tatlı önde.

hayırlısı olsun :halay:elimde üç kutu var inşallah bitmeden gelir :KK49:
Aynen bendede 4 kutu var :)
Bugün sağlık ocağına gittim hemşire 23-24 haftalardan sonra karnından vuramassın iğneyi karnın gerilir deri incelir dedi...ya doktorlar 9 ay vurulur karından diyo hemşire farklı konuşuyor senin düşüncen ne sana ne diyorlar bu konuda?

Back
X