2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Herkese merhaba.
Allah nasip ederse bende 2. yavrumu bekliyorum.
1 kızım var o da 2012 mart doğumlu, tesadüf ikinci de mart doğumlu olacak.
Sat 14.06.2017 Oğlum olacakmış. Kızımla biz minik bir kız istiyorduk
Her en kadar hamile kaldığımı öğrendiğim andan beri "içime doğuyor kesin erkek" desem de yine de doktordan duymak şaşırttı. Önce biraz yadırgadım erkek çocuğu nasıl olur bakabilir miyim v.s. diye, ama şimdi bir oğlum olacak olması hissine alıştım. Kızım çok kolay bir bebekti, hiç bunaltmadı beni. Onunla muhteşem bir uyumumuz, var. Aynı frekanstayız, erkek çocuk açıkçası beni düşündürüyor. Rabbimin gücüne gitmesin tabi, asla istememek değil, aylarca bekledim ben onu.
Rabbim cümlemizin evladını bağışlasın., hayırla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

Herkese merhaba.
Allah nasip ederse bende 2. yavrumu bekliyorum.
1 kızım var o da 2012 mart doğumlu, tesadüf ikinci de mart doğumlu olacak.
Sat 14.06.2017 Oğlum olacakmış. Kızımla biz minik bir kız istiyorduk
Her en kadar hamile kaldığımı öğrendiğim andan beri "içime doğuyor kesin erkek" desem de yine de doktordan duymak şaşırttı. Önce biraz yadırgadım erkek çocuğu nasıl olur bakabilir miyim v.s. diye, ama şimdi bir oğlum olacak olması hissine alıştım. Kızım çok kolay bir bebekti, hiç bunaltmadı beni. Onunla muhteşem bir uyumumuz, var. Aynı frekanstayız, erkek çocuk açıkçası beni düşündürüyor. Rabbimin gücüne gitmesin tabi, asla istememek değil, aylarca bekledim ben onu.
Rabbim cümlemizin evladını bağışlasın., hayırla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
erkek çocuğunun olması çok farklı :) hareketli bir yaşam ve çok anacı bir çocuk seni bekliyor.kızlar daha sakin oluyormuş görecem bende inşallah zamanı gelince

Valla bende anlamıyorum vücuduma bakıyorum sadece göbeğim kilo almış gibi :)
Bebeğe bakıyorum 150 gr cık :) kedi burdaysa et et burdaysa kedi nerede demek geliyor içimden :KK76::dondurma::KK51:

Çok güldüm yorumuna :KK70: ama cuk oturmuş gerçekten :-) ben de -5 teydim hala kilo almadim gobegim de cikmadi endiseliyim. En son 16.haftada 135 gramdi. Insaalah hersey yolundadir.

Kızlar yardım lütfen sabah kalktım ve boynum tutulmuş çok ağrıyor evde kimse yok ilaçta alamıyorum bir tavsiyeniz varmı?

Çok güldüm yorumuna :KK70: ama cuk oturmuş gerçekten :-) ben de -5 teydim hala kilo almadim gobegim de cikmadi endiseliyim. En son 16.haftada 135 gramdi. Insaalah hersey yolundadir.
Ohh desene halâ fitsin ;)
Bulantılardan dolayımı eksiye düştün canım . Geçtiyse artık toparlanırsın.
Ablam , 6 kilo almıştı toplam bebeği 3,450 gr doğdu. Beslenemedi bile dokuz ay boyunca endişelenme onlar bizim depoları bitiriyor :)

Bende tam 4 kilo almışım şimdiye kadar bana da biraz fazla geliyor son aylarda daha çok alınıyor diye ama bakalım ne olacak. İlk hamileliğimde 14 kilo almıştım ikincisinde 8 kilo şimdi hedefim yine 8-10 arası :)

Bu arada bir kaç gündür kalçam ağrıyor zor yürüyorum yatıp kalkarken çok ağrıyor, önceki hamileliklerimde de olmuştu ama daha geç başlamıştı

Bir arkadaş vardı mart annelerinde, kullanıcı ismini hatırlayamadım. Bebeğinin sağlığında problem vardı birkaç doktora görünmüştü, alalım demişlerdi sanırım.
Bilgisi olan varmıı kızlar . İnşallah iyidir :( herikisi de ...

Bir arkadaş vardı mart annelerinde, kullanıcı ismini hatırlayamadım. Bebeğinin sağlığında problem vardı birkaç doktora görünmüştü, alalım demişlerdi sanırım.
Bilgisi olan varmıı kızlar . İnşallah iyidir :KK43: herikisi de ...
o arkadasın bebegi alinmıştı canim :( ama adi neydi bende hatirlamiyorum

Insallah bulursun ilk doğumum sezeryan 2 10 yıl ara olduğu için normal istedi dr ama bu bebeğinde makat gelişti yine sezeryan oldum
inşallah canım hayırlısı olsun hakkımızda zorunluysa sezeryan yapacağın hiç bişey yok ama önüne geleni doğrayan doktorlara deli oluyorum :sinirli:

Bilgisi olan varmıı kızlar . İnşallah iyidir :KK43: herikisi de ...
İkbal di rumuzu bebeğin kalbi durmuştu galiba sonra da alındı

Kızlar içime bir kurt düştü... Gebeliğimin ilk haftalarında yapılan testlerde toksoplazma igg ve igm negatifti. Geçen gün yediğim köftenin içi çiğ gibiydi. Bu testi tekrarlamama gerek var mıdır? Kuruntu yaptım bugün.

Ohh desene halâ fitsin :KK66:
Bulantılardan dolayımı eksiye düştün canım . Geçtiyse artık toparlanırsın.
Ablam , 6 kilo almıştı toplam bebeği 3,450 gr doğdu. Beslenemedi bile dokuz ay boyunca endişelenme onlar bizim depoları bitiriyor :)
Ayy masaallah. Insan iste malum az kilo alinca bebbek de az aliyo gbi hissediyor. Evet maalesef 16.haftaya kadar surekli siddetli bulanti kusmam vardi o yuzden verdim. Bir iki haftadir daha rahatim cok şükür.

Back
X