2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Canim Victoria secret magazasi suan bize en uygunudur :))))) winnie the pooh olarak kendime kesin uyacak seyler bulurum :)))
Yalan değil çok güzel pijama takımları da var bu hain markanın :) ama gelgelim ilk gun yani doğumun olduğu ilk gün birakin viktoruayi miktoryayı :)pazardan alidiklarinizi giyin gercekten yoğun bir kanama oluyor yani benim sezeryandi yogun bir kanamam vardi normal dogumda da oluyor mu bilmiyorum ama ilk gun icin normal bi sey bulundurmak lazim sonrasında fotoğraf cekimi icin biraz süsleniriz:)))

Doktoruna sor bence, önemli bir konu. Birde herkesin hamileligine göre değişebilir ben normal yolculuğa bile çıkamıyorum.

28 haftaya kadar diye biliyorum bende. Hamilelikte uçuş iznini...
Tamam kızlar. En iyisi 31ekimde doktora soruyum. aklimda bi 7,5kalmis. Uçakta doğunca da dünya vatandaşı falan oluyor diye okumuştum. Allah korusun tabi. Zamanlı gelsin de kuzular sağlıkla :)

Tamam kızlar. En iyisi 31ekimde doktora soruyum. aklimda bi 7,5kalmis. Uçakta doğunca da dünya vatandaşı falan oluyor diye okumuştum. Allah korusun tabi. Zamanlı gelsin de kuzular sağlıkla :)
Dünya vatandaşı oluyosa 9 ay 10 günlukken bin uçağa:))

Yalan değil çok güzel pijama takımları da var bu hain markanın :) ama gelgelim ilk gun yani doğumun olduğu ilk gün birakin viktoruayi miktoryayı :)pazardan alidiklarinizi giyin gercekten yoğun bir kanama oluyor yani benim sezeryandi yogun bir kanamam vardi normal dogumda da oluyor mu bilmiyorum ama ilk gun icin normal bi sey bulundurmak lazim sonrasında fotoğraf cekimi icin biraz süsleniriz:)))
Mağazasında zaten kadın diyorki. Victoria secret sütyen ölçünüzü biliyor musunuz. Bende tepki aynen su. Yooo :))) hemen arkaya alalım sizi falan dedi. Yok dedim tatlım ya :)))) ama cidden cok güzel seyler var. Ahhh ah :))

Aynen katılıyorum. İkinci doğumumda doğumdan sonraki gün süslenmişim püslenmişim , :) kanama falan hak getire haberim yok açık renkti batmıştı , yedekte koymak lazım... Fotoğraf çekimi için süsleniriz artık inşallah o günleri bir bulalımda... ;)

Dünya vatandaşı oluyosa 9 ay 10 günlukken bin uçağa:))
dunya vatandaşlığı ısın efsane kısmı tabi. Her ülkenin yaptırımı farklı. Kimisi o topraklar icinde doğduğu icin kimisi de kan bağı olarak bakıyor. Oyuzden bu ısın esprisi. Havayolu şirketleri de kendi kuralları dahilince hediyeler yapıyor o çocuğa. Ama zaten belli haftaya kadar uculabiliyor.

Aynen katılıyorum. İkinci doğumumda doğumdan sonraki gün süslenmişim püslenmişim , :) kanama falan hak getire haberim yok açık renkti batmıştı , yedekte koymak lazım... Fotoğraf çekimi için süsleniriz artık inşallah o günleri bir bulalımda... :KK66:
Ben fotoğraf cekimi istemiyorum ya. Niye bilmiyorum. Halbuki de severim ya. Ay bilmiyorum fikrim de değişebilir. Ben biraz boyle değişince falan memlekete gittiğimizde dugun fotoğraflarımızın cekildigi yerde çektirmek istiyorum. Kafamda öyle birşey var. Tabi Allah sağsalim sağlıkla erdirir insallah o günlere :)

Ben fotoğraf cekimi istemiyorum ya. Niye bilmiyorum. Halbuki de severim ya. Ay bilmiyorum fikrim de değişebilir. Ben biraz boyle değişince falan memlekete gittiğimizde dugun fotoğraflarımızın cekildigi yerde çektirmek istiyorum. Kafamda öyle birşey var. Tabi Allah sağsalim sağlıkla erdirir insallah o günlere :)
Yok bende profesyonel fotoğrafçı istemiyorum. İnşallah bu miniğim evlilik yıldönümümüzde veya çok yakınken gelecek evde gelinliğimi eşimde damatlığını giyinip , yanımda da üç çocukla profesyonel foto istiyorum bende.
Sizin fikrinizde güzelmiş. :KK66:

Kızlar ben müdüre 7,5ay dedim. O da dedi ki aaa niye falan. Dünya vatandaşı olabiliyor falan filan dedim. Sonra araştırdım tabi. Yok öyle bisey. Adamcağız da belki de aklından neler geçti :) bide gidersek iki uç arkadaş bide o olacak. Ay bu şimdi basımıza bela olmasin falan diye düşünmemiştir umarım hahahaha :))) yok yok düşünmez. Niye düşünsün canim aaaa:))) su is kesinleşsin de. Size fotoğraflar atarım. Daha kesinlesmedigi icin. Kafamda plan yapamadım :)

Yok bende profesyonel fotoğrafçı istemiyorum. İnşallah bu miniğim evlilik yıldönümümüzde veya çok yakınken gelecek evde gelinliğimi eşimde damatlığını giyinip , yanımda da üç çocukla profesyonel foto istiyorum bende.
Sizin fikrinizde güzelmiş. :KK66:
Ayy cok guzel olur sizinki de :) hele bir de üçüncü kızsa. Oooooo :)))

İlk 14.haftada kıza benziyor dedi, 17.haftada netleşti canım:)
İyi bakalım bizim gibi çabalamamışınız siz.
Bilmiyorum ama artık kız fikrine alıştırdım kendimi yeni bir şok daha yaşamazsak tabi isim araştırıyorum deli gibi hergün :)
Hazırmı sizin isim?

İyi bakalım bizim gibi çabalamamışınız siz.
Bilmiyorum ama artık kız fikrine alıştırdım kendimi yeni bir şok daha yaşamazsak tabi isim araştırıyorum deli gibi hergün :)
Hazırmı sizin isim?
Bizim devlet olunca Dr herşeyi ağırdan alıyor. Ben sormasam 14te de soylemicekti. 14te yaptığı tahmini unutmuştu bile. 17de gittiğimde pembisler geliyor dedi :))
İsim konusunda her arayan bir öneride bulunuyor ama biz karar vermedik daha canım. 3 isim seçelim abimiz son kararı versin içlerinden diyoruz :)

Canim ozellikle doğumhanede oyle guzel resimler yakaliyorlarki kesinlikle cektirmelisin bu isin piri olmuslar cok guzel anlar yakaliyorlar sonrasinda da senin belirledigin bi zamanda odaya geliyorlar cekim icin bence super bi sey harika resimleriniz var bizim.

Kizlar ellerimde birseyler cikti. Birden kizardi ve kasinti basladi. Hic kasimadim ama kabar kabar oldu. Internette farkli farkli bir sürü sey yaziyor. Sizde var mi boyle bi durum

Bana da doktor 16. Hafta da kıza benzetti ama ne zaman netleşiyor. Kız deyince erkek istiyorum sanki erkek deyince kız mi olsaydı derdim herhalde. Rabbim sağlıklı versin de:)

Canim bende değilde ablamda vardi sabah akşam insülin iğnesi yapiyordu bebeği de kendi de sağlikli şuan.
Bende şeker yüklemesi yaptirmali miyim karar veremiyorum bazi dr lar gerek yok bazilari gerekli diyor. Sen yaptirdin mi şeker yüklemesi.
Yok canım daha şeker yüklemesine var. bende daha yenı gittim şeker için doktora biraz daha bekleyelim insilün için dedi. değerler şimdilik normal bebekte iyi dedi. ama ben büyük ihtimal şeker yüklemesi yaptırabilirim. ablamda yaptırmıstı herhangı bır sorun olmadı. doktor 2 dilim baklavaya eş deger diyo :)

Back
X