2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Kızlar günaydın ben doktora gittim doktorum sürpriz yaptı renkli ultrasona soktu beni oğluşumun cinsiyeti aynı 19 haftalık 330 gram 23 cm boyundaymış resmini atayım bir bakın keyfine diyecek yok ama onu çok seviyorum babaya da yolladık videosunu o da çok mutlu oldu bir de biraz kıyafet aldım oğluma her şey güzel gidiyor şükürler olsun
Oyy maşallah canım, kıyafetlerini de güle güle giysin inşallah:)

Ooyy sevsinler senii , gülüyor sanki yaaa maşallah . Anneye kur yapmış anlaşılan. :KK66:
Sağol canım alah razı olsun evet gülerken yakaladık elleri ayakları kıpır kıpırdı parmağını ağzına sokmuş hoşuna gitmiş ki gülüyor :-)

herkese benden çay kızlaaarr oğlum vardı şimdi de rabbim nasip ederse kızım olucakmış yani dr % 90 dedi ama iki defadır kız diyor artık kızım diye sevebilirim bence seveyim değil mi :)) biran önce dantelli alışverişler yapmak istiyorum dantelli tulum var mı yaa bi bakayım çok şükür allah aratmadı bize ikisini de nasip etti

İçimi rahat ettirmeyen kısımda burası canım. İlkinde hep gaviskon kullandım. Bunda dr ikidir rabby yazıyor. Bugün içim rahat etmedi diye almadım. Kullananları araştırdım baya da fazlalar. Günde 2 3 kere kullanan bile var. Kafam allak bullak oldu ama içmedim yine:KK43:
Reprezantlarla anlasmasi vardir o yuzden onu yaziyordur gaviscon ve renii iyi gelmiyor mu benim ilkinde cok cok agir bir reflum vardi ama bu ikisi iyi geliyordu bana.o ilac olaylarinda neler donuyor neler bir reprezant kongre vaad etmistir o yuzden onu yazıyordur ya da sen cok agir reflum var dediysen ondan da olabilir.

18.
herkese benden çay kızlaaarr oğlum vardı şimdi de rabbim nasip ederse kızım olucakmış yani dr % 90 dedi ama iki defadır kız diyor artık kızım diye sevebilirim bence seveyim değil mi :)) biran önce dantelli alışverişler yapmak istiyorum dantelli tulum var mı yaa bi bakayım çok şükür allah aratmadı bize ikisini de nasip etti
Haftada kiz dediyse kizfir artik canim oglan olsaydi coktan pipiyi göstermisti

Ah arkadaşlar beni bir öksürük tuttu, geçmek bilmedi, geceleri uyuyamıyorum öksürmekten, göğüs hırıltısından, aman masraf yapmayalım bebek için biriktirelim derken, doktora para veriyoruz, aman dikkat edin kendinize :(

Merhaba arkadaslar ben de doktordan geliyorum gayet saglikliymisiz balik yagi ve coraspin verdi Ayrica benim de KIZIM olacakmis :KK200::dua:
Tebrik ederim canıım :) Ohh maşallah sağlıkla da gelsinler inşallah :) kız populasyonunda bi artış başladı atak yaptı cimcimeler ;)

Gözünaydın canım, sağlıcakla gelsin inşallah :) bende artık değişmez diye düşünüyorum :)
Reprezantlarla anlasmasi vardir o yuzden onu yaziyordur gaviscon ve renii iyi gelmiyor mu benim ilkinde cok cok agir bir reflum vardi ama bu ikisi iyi geliyordu bana.o ilac olaylarinda neler donuyor neler bir reprezant kongre vaad etmistir o yuzden onu yazıyordur ya da sen cok agir reflum var dediysen ondan da olabilir.
Yok canım sadece midemde yanma başladı gaviskon kullanayımmı dedim, yok daha etkilisini yazıcam dedi. Kendim önerdim bi de yani gaviskonu:)) rennie fayda etmiyor bana, ilkinde gaviskonu 2 şişe kullandım yoğun yanmaya rağmen. İlaç olaylarında malesef biz sıkıntı yaşıyoruz sonra. Daha öncede sinüzit ilacında böyle bir durum yaşamıştım.

Yook :)
Sağ sol deniyorum bende hepsini , sırt üstü yattığımda biraz dinleniyorum ama bebeğe kan akışındn dolayı geri sola dönüyorum...
Bu hafta sırtım inanılmaz ağrıyor , oğlumdada olmuştu ama bu kız bence , cinsiyetle alakası yok sanırım. Sende de varmı sırt ağrısı , neler yapıyorsun geçmesi için çok kötü yaa :KK43:
aynen ben de sırt üstü yattığımda dinleniyorum ama belimin sırtımın ağrısından eşimden destek almadan geri sağa sola dönemiyorum, benim bebeğim de kız. aslında bende şöyle oluyor sola yatıyorum uyumadan önce ama uyandığımda kendimi sırtüstü buluyorum o yüzden o bel, sırt ağrısını hep yaşıyorum malesef:(

Ah arkadaşlar beni bir öksürük tuttu, geçmek bilmedi, geceleri uyuyamıyorum öksürmekten, göğüs hırıltısından, aman masraf yapmayalım bebek için biriktirelim derken, doktora para veriyoruz, aman dikkat edin kendinize :KK43:
Geçmiş olsun canım ıhlamur iç içine de biraz limon sık ben de grip olmıym diye içiyorum bu ara..
Allah şifa versin

Geçmiş olsun canım ıhlamur iç içine de biraz limon sık ben de grip olmıym diye içiyorum bu ara..
Allah şifa versin
sağolasın canım, en çok da öksürürken bebeğin durumunu düşünüyorum, ama araştırdığıma göre bebeğin içinde bulunduğu kese ona tampon görevi yaptığı için öksürmek bebeğe zarar vermiyormuş, inşallah öyledir:)

merhaba güzel anne adayları.kesin kızmış bebeğim. rabbim hepimize hayırlısını nasip eder inşallah.oğlum bu işe ne der bilmiyorum.erkek bebekleri çok seviyor gibi.daha paylaşmadık hamileliğimi.4,5 yaşında.siz söyleniz mi ne zaman söylerim bilmiyorum

Yalnız değilmişim:) bende kıyaslıyorum canım ultrason resimlerini.oğlumda ya daha iriydi ya da cihazdan dolayı farkediyor anlayamadım. Ama mesela rahim de daha büyük gözüküyor daha bir geniş gibi oğlumda. Şimdikinde daha küçük gibi. Normaldir heralde dr bişey demiyor
valla benim incelemem sonucum doğru çıktı canım :)

Back
X