2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Kızlar selam :halay: 1 haftadır bi düğün karmaşası içindeyim yorgunluktan pert oldum :ruh:çok şükür geçti gitti. Ama yorgunluktan hergece kramplarla uyandım gündüzde acıları mahvetti beni. Çok çabuk yoruluyorum artık onu fark ettim. Uzun yola çıkınca sanki ilk kez yolculuk yapıyormuşum gibi elim ayağım şişti ayaklarım uyuştu sanki iğne batırıyorlarmış gibi hamile olduğumu çok iyi idrak ettim ev işi filan hikayeymiş dedim:KK57: dünden beri yatıyorum neredeyse dinlenebildim. Buralara hiç bakamadım o yüzden. Ama eksik kalmiim diye çoğunu okumadan edemedim:kahve:
Bu arada 10 gün önce randevumuz vardı kızına iyi bakmış annesi dedi doktorumuz. Kesinleşti cinsiyetimiz kızımız oluyoor:KK200: bende 2 kilo almışım ama göbişim sanki daha çok almışım edasıyla takılıyor. Beş alışverişine başlamadım henüz ama kendime bişiler almak zorunda kaldım büyüyen göğüslerine ve göbişten hiç bişeye sığamıyorum diyebilirim:eek:
Battaniye örenleri tebrik ederim maşallahınız var bende 1 tane yapmak istiyorum ama annem kayınvalidem halalar şimdiden birsürü battaniye filan aldıklarını söylüyorlar bilemedim napsam :işsiz:
A Albeni7 tavrın yorumların beni benden alıyor :KK68: sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallah ama ben kızın olacakmış gibi düşünüyorum.
Kız annesi olarak ergenlikte bu kadar sivilcem olmamıştı. Yaz kış beyaz gezebilen ben dudağımın üzerinde adeta badem bıyık tarzı bi lekelenme yaşıyorum. Fondotenle kapatmaya çalışıyorum bu seferde daha çok sivilceleniyorum. Doğumdan sonra geçicekmiş sözde bakalım bekliyoruz.
chemistry_eng chemistry_eng kıyafete bayıldııımm. Iyi günlerde sağlıkla gitsin inşallah :emir_bebek: Yves rocher tüm ürünlerini gönül rahatlığıyla kullanıyorum. Duş jeli şampuan saç kremi Kıvırcık saçlarım olduğu için şekillendirici spreyi makyaj temizleme suyu yüz yıkama jeli tonic rollon hatta rimelini bile. Tavsiye ederim tenine saçına uygun olanı kullabilirsin. Bide teze başlayabildin mi ben artık yoğunlaşmayı düşünüyorum
3419 3419 Allah kavuştursun canım stres yapma bebeği düşün. Allah ın izniyle gelir inşallah sayılı gün çabuk geçermiş. Iyi düşün iyi olsun.:KK66:

Bende senin gibi dedim ama herkes bebek o kendini ısıtamaz tabiki kışlık alacaksın dediler bana,birde mevsimler iyice değişti yaz geç geliyor geç gidiyo martda oldukça soğuk olacak sanırım 0-2 0-3 kışlık alıcam ben.
Benim oğlum 21 mart doğumlu ve yenidoğan kıyafetleri duruyor yine aynılarını kullanırız genelde ilk doğduğunda kadife tulumlar giyinmişti ve uzun kollu zıbınlar, çok kalından ziyade kat kat giydirmek daha iyi oluyor. hava durumuna göre ayarlanabilir o zaman. Dışarı çıkarmak içinde kalın tulumları vardı birse battaniye yetiyor, bu arada yaz olsun kıl olsun dışarı çıkarmak iyidir bebek Doğum kilosuna ulaştığı anda kendi ısısını kontrol edebilir

ben alisverisini bitrdim desem yeridir tabi hic elimi cebime koymadim kaynanam sagolsun a' dan z' ye herseyini aldi ama yünlü seyler almadik hep mevsimlik aldik nisan dan sonra havalar ısıniyor nasil olsa dedik bide ilk aylar dışari cikarmayiz hep evde oluruz diye dusunduk sadece hastane icin cikariz diye 3 4 tane kalin battaniye aldik 0-3 ay arasi kiyafetleri hazir 3 ay dan sonrasinida dogduktan sonra aliriz diye düsündük
Maşallah :) Biz de öyle yaparız sanırım ya bi iki kalın bişe alırım heralde Yen'i doğduğunda dışarı çıkarırsak diye diğerlerini de mevsimlik alırım artık

Benim oğlum 21 mart doğumlu ve yenidoğan kıyafetleri duruyor yine aynılarını kullanırız genelde ilk doğduğunda kadife tulumlar giyinmişti ve uzun kollu zıbınlar, çok kalından ziyade kat kat giydirmek daha iyi oluyor. hava durumuna göre ayarlanabilir o zaman. Dışarı çıkarmak içinde kalın tulumları vardı birse battaniye yetiyor, bu arada yaz olsun kıl olsun dışarı çıkarmak iyidir bebek Doğum kilosuna ulaştığı anda kendi ısısını kontrol edebilir
Genelde kendi giydiğimizin bir kat fazlası deniliyor o zaman mevsimlik bir tulum ve içine uzun kollu badi ve pijama ile rahat geçirir sanırım mart nisanı

Bende tulum istiyorum ama hiç görmedim şuan mağazalarda kadife tulumlardan hm falan baktım ya içi polarlı ya penye var. Mothercare falanda yoktu.

Kızlar kıyafet konusunda ben oğlumda en çok tulum ve önden çıtlı penyeler giydirmiştim. Yakadan çıtlanan badilere göre hayli kolay oluyor. Tulumların içine uzun kollu zıbın ve kendinden patikli pijamalar iyi oluyor. Doğum kışa geldiğinden yine aynı şekilde giydirmeyi düşünüyorum. Zaten dışarı çıkarma şansımız yok, bu tarz kıyafetler ilk aylar işimi görür diye düşünüyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?
Aynen oglum kasim dogjmlu bende o sekilde giydirmistim istanbulda oturuyorum ama nisan ve mayista da serin oluyo isinsada tek kat giydiririz.

ben alisverisini bitrdim desem yeridir tabi hic elimi cebime koymadim kaynanam sagolsun a' dan z' ye herseyini aldi ama yünlü seyler almadik hep mevsimlik aldik nisan dan sonra havalar ısıniyor nasil olsa dedik bide ilk aylar dışari cikarmayiz hep evde oluruz diye dusunduk sadece hastane icin cikariz diye 3 4 tane kalin battaniye aldik 0-3 ay arasi kiyafetleri hazir 3 ay dan sonrasinida dogduktan sonra aliriz diye düsündük
Gule gule kullanin cnm.lohusalik depresyonu surekli evde olmaktan da bunaliyor insan arada bir cikiliyor disari ama ekstra bisi almaya gerek yok.

Genelde kendi giydiğimizin bir kat fazlası deniliyor o zaman mevsimlik bir tulum ve içine uzun kollu badi ve pijama ile rahat geçirir sanırım mart nisanı
Aynen oyle cnm.zaten evler sicak oluyo aman usumesin diye kombiler aciliyor :)

Kızlar selam :halay: 1 haftadır bi düğün karmaşası içindeyim yorgunluktan pert oldum :ruh:çok şükür geçti gitti. Ama yorgunluktan hergece kramplarla uyandım gündüzde acıları mahvetti beni. Çok çabuk yoruluyorum artık onu fark ettim. Uzun yola çıkınca sanki ilk kez yolculuk yapıyormuşum gibi elim ayağım şişti ayaklarım uyuştu sanki iğne batırıyorlarmış gibi hamile olduğumu çok iyi idrak ettim ev işi filan hikayeymiş dedim:KK57: dünden beri yatıyorum neredeyse dinlenebildim. Buralara hiç bakamadım o yüzden. Ama eksik kalmiim diye çoğunu okumadan edemedim:kahve:
Bu arada 10 gün önce randevumuz vardı kızına iyi bakmış annesi dedi doktorumuz. Kesinleşti cinsiyetimiz kızımız oluyoor:KK200: bende 2 kilo almışım ama göbişim sanki daha çok almışım edasıyla takılıyor. Beş alışverişine başlamadım henüz ama kendime bişiler almak zorunda kaldım büyüyen göğüslerine ve göbişten hiç bişeye sığamıyorum diyebilirim:eek:
Battaniye örenleri tebrik ederim maşallahınız var bende 1 tane yapmak istiyorum ama annem kayınvalidem halalar şimdiden birsürü battaniye filan aldıklarını söylüyorlar bilemedim napsam :işsiz:
A Albeni7 tavrın yorumların beni benden alıyor :KK68: sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallah ama ben kızın olacakmış gibi düşünüyorum.
Kız annesi olarak ergenlikte bu kadar sivilcem olmamıştı. Yaz kış beyaz gezebilen ben dudağımın üzerinde adeta badem bıyık tarzı bi lekelenme yaşıyorum. Fondotenle kapatmaya çalışıyorum bu seferde daha çok sivilceleniyorum. Doğumdan sonra geçicekmiş sözde bakalım bekliyoruz.
chemistry_eng chemistry_eng kıyafete bayıldııımm. Iyi günlerde sağlıkla gitsin inşallah :emir_bebek: Yves rocher tüm ürünlerini gönül rahatlığıyla kullanıyorum. Duş jeli şampuan saç kremi Kıvırcık saçlarım olduğu için şekillendirici spreyi makyaj temizleme suyu yüz yıkama jeli tonic rollon hatta rimelini bile. Tavsiye ederim tenine saçına uygun olanı kullabilirsin. Bide teze başlayabildin mi ben artık yoğunlaşmayı düşünüyorum
3419 3419 Allah kavuştursun canım stres yapma bebeği düşün. Allah ın izniyle gelir inşallah sayılı gün çabuk geçermiş. Iyi düşün iyi olsun.:KK66:
Ayy sağol canımmmm. Seninde gözün aydın , sağlıkla gelsin kızınız.
Ben de inandırdım kendimi kız oleuğuna teyzesi vallahi artık isim bile arıyorum . Nasıl geçti düğün , atlattınızmı ? Yakının mı evleniyor?
Aman dikkat et artık üçyzbeşyüz , dımtısdımtıs yavaş yavaş emi ;)

Hadi ya gözğn aydın canım benim, maşallah (=
Kızların ağrıları daha erken başlarmış, öyle diyorlar
Sagol canim evet öyle oluyormus cidden erkenden agrilar basladi yüzüm sivilce döktü göğüslerim çok büyüdü kalcam yayıldı bulantim hala arada var kiz alameti hersey oldu masallah ;)
Kızlar alışverişe başlayan oldu mu Mart'ta doğacağı için ne alınması gerekiyor çok kalın mı baharlık gibi mi yünlü yünlü kıyafetler kullanılmaz mı bikaç ay sonra yaz gelecek nasıl giydirmek gerekiyor bu mevsimde kışlık alışveriş yapmicaz değil mi
Ben minoosuma hastane cikisi aldim dayanamadım cook tatli :) yani martta ev ortaminda icine uzum kollu zibin üzerine tulum ve penye battaniye magis sonuna kadar boyle olur istanbula yaz haziran sonu ancak geliyor çünkü . ama disarida tulumun uzerine tulum montlar oluyor bg store da ogluma da onu kullanmistim derli toplu sicacik resim atarım buraya cok memnundum.

:anne:Ve kızlar Benimde kızım oluyor
Oh oh gozunuz aydın kizlarimiz erkeklere yetişti sayıda kizima bir suru mart arkadaşı geliyooooor:) sagsalim gelsin insaallah cnm

Selam kızlar

Sabah sağlık ocağına gittim tetanoz aşımı oldum.. oğluşumun kalp atışını da dinledik küçük bi aletle çok şükür herşeyin iyi maşallah dedi oradaki ebe :) kasımda 2. Tetanoz aşım olacakmış yine..

Ha bu arada çatlaklar için kakao yağı kullanmaya başla göbek ve göğüs için dedi.. alıcam aktardan..
Sağlık ocağında kalp atışı dinleyebiliyor mu bütün sağlık ocaklarında var mı bu biliyor musunuz

Ayy sağol canımmmm. Seninde gözün aydın , sağlıkla gelsin kızınız.
Ben de inandırdım kendimi kız oleuğuna teyzesi vallahi artık isim bile arıyorum . Nasıl geçti düğün , atlattınızmı ? Yakının mı evleniyor?
Aman dikkat et artık üçyzbeşyüz , dımtısdımtıs yavaş yavaş emi :KK66:
Teşekkür ederiz kuzuumm amin inşallah. Eşimin kardeş gibi olduğu en yakın arkadaşının düğünüydü aman evlendiler atlattık çok şükür. 1 hafta arayla iki ayrı şehirde oldu düğün 9 saat uzağa gelin almaya gittik ayaklarım filan o yüzden o kadar uyuştu. Bide koşturmacanın üzerine topuklu ayakkabı giymek yok mu :)) bazen kendimize işkence yaptığımızı düşünmüyor değilim :))) eşim sabah karnıma koymuş kafasını kızıyla dertleşiyor söz bi daha anneyi o kadar uzaklara götürmicem çok yordum sizi dimi kızım diye :))) normalde de çok seyahat ederiz eşimle gezmeyi seviyoruz bunlar da tatlı telaşeler ama hamilelikte çok zormuş uzun yolculuk o kadar tempo fazla geldi bize. Isim neler düşünüyorsunuz çok zormuş bu isim işi

Teşekkür ederiz kuzuumm amin inşallah. Eşimin kardeş gibi olduğu en yakın arkadaşının düğünüydü aman evlendiler atlattık çok şükür. 1 hafta arayla iki ayrı şehirde oldu düğün 9 saat uzağa gelin almaya gittik ayaklarım filan o yüzden o kadar uyuştu. Bide koşturmacanın üzerine topuklu ayakkabı giymek yok mu :)) bazen kendimize işkence yaptığımızı düşünmüyor değilim :))) eşim sabah karnıma koymuş kafasını kızıyla dertleşiyor söz bi daha anneyi o kadar uzaklara götürmicem çok yordum sizi dimi kızım diye :))) normalde de çok seyahat ederiz eşimle gezmeyi seviyoruz bunlar da tatlı telaşeler ama hamilelikte çok zormuş uzun yolculuk o kadar tempo fazla geldi bize. Isim neler düşünüyorsunuz çok zormuş bu isim işi
Hiç bilemiyorum , erkek olsaydı hazırdı ama hiçbirini benimseyemiyorum şuan kız isimleri. Senin aklında varmı isim nrtleştirdinizmi ;)

Hiç bilemiyorum , erkek olsaydı hazırdı ama hiçbirini benimseyemiyorum şuan kız isimleri. Senin aklında varmı isim nrtleştirdinizmi :KK66:
Malesef ya net bi isim yok hiç ama Elif, ipek, derin, defne seçenek olabilir hala bakınıyoruz neyseki hala vaktimiz var belki iki isim olur ay hiç bişi net değil

Anladım canım benim bu hastaneye ilk gelişim arkadaşımın tavsiyesi üzerine başladım oda hala bu doktorda devam ediyor ocakta doğumu. Doğum içinde bura ile anlaşmış. Ben çok memnunum doktorumdan inşallahda öyle olur doğum olayını henüz konuşmadım. Bir dahaki kontrolde konusucaz bizde.
hadi hayırlısı olsun canım hakkında :halay::anneadayı:

İnş canım çok sağol Allah razı olsun iyi ki varsınız evet beterin beteri var hiç değilse bizim için gidiyor bebeğimizin çocuklarımızın ihtiyaçları için alın teriyle kazanmak için gidiyor rabbim eşlerimizi bize bağışlasın onlara gam keder vermesin :dua:

Eşiniz polis yada askermi ?
Benim eşim polis oğlumuz bir yaşındayken iki senelik doğu görevine Hakkari Yüksekovaya gitti biz Ankara'da kaldık okadar agladimki ama geçmiyor mu gecti bitti Allah can sağlığı verdikten sonra üzülme beni düşün üzülme

Istanbul gaziosmanpasada ikamet ediyorum. Bir önceki alışımda 1 kutu vardı aldım 2 kutuyu çok zor temin etmişler. Cuma günü burdaki tüm eczaneleri gezdim eczacı depoları aradı yok. Enoxun iğne ucu farklı çok zor giriyor 2 kutu alacağım kaldı umarım claxane bulunur eczacının dediği depolar boş üretim yok
clarita clarita canım üretimi durmamış ben araştırdım burda inşallah kısa sürede temin edersin ;)

Back
X