- 12 Haziran 2017
- 557
- 803
- 53
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #12.281
Kızlar selam
1 haftadır bi düğün karmaşası içindeyim yorgunluktan pert oldum
çok şükür geçti gitti. Ama yorgunluktan hergece kramplarla uyandım gündüzde acıları mahvetti beni. Çok çabuk yoruluyorum artık onu fark ettim. Uzun yola çıkınca sanki ilk kez yolculuk yapıyormuşum gibi elim ayağım şişti ayaklarım uyuştu sanki iğne batırıyorlarmış gibi hamile olduğumu çok iyi idrak ettim ev işi filan hikayeymiş dedim
dünden beri yatıyorum neredeyse dinlenebildim. Buralara hiç bakamadım o yüzden. Ama eksik kalmiim diye çoğunu okumadan edemedim
Bu arada 10 gün önce randevumuz vardı kızına iyi bakmış annesi dedi doktorumuz. Kesinleşti cinsiyetimiz kızımız oluyoor
bende 2 kilo almışım ama göbişim sanki daha çok almışım edasıyla takılıyor. Beş alışverişine başlamadım henüz ama kendime bişiler almak zorunda kaldım büyüyen göğüslerine ve göbişten hiç bişeye sığamıyorum diyebilirim
Battaniye örenleri tebrik ederim maşallahınız var bende 1 tane yapmak istiyorum ama annem kayınvalidem halalar şimdiden birsürü battaniye filan aldıklarını söylüyorlar bilemedim napsam
A Albeni7 tavrın yorumların beni benden alıyor
sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallah ama ben kızın olacakmış gibi düşünüyorum.
Kız annesi olarak ergenlikte bu kadar sivilcem olmamıştı. Yaz kış beyaz gezebilen ben dudağımın üzerinde adeta badem bıyık tarzı bi lekelenme yaşıyorum. Fondotenle kapatmaya çalışıyorum bu seferde daha çok sivilceleniyorum. Doğumdan sonra geçicekmiş sözde bakalım bekliyoruz.
chemistry_eng
kıyafete bayıldııımm. Iyi günlerde sağlıkla gitsin inşallah
Yves rocher tüm ürünlerini gönül rahatlığıyla kullanıyorum. Duş jeli şampuan saç kremi Kıvırcık saçlarım olduğu için şekillendirici spreyi makyaj temizleme suyu yüz yıkama jeli tonic rollon hatta rimelini bile. Tavsiye ederim tenine saçına uygun olanı kullabilirsin. Bide teze başlayabildin mi ben artık yoğunlaşmayı düşünüyorum
3419
Allah kavuştursun canım stres yapma bebeği düşün. Allah ın izniyle gelir inşallah sayılı gün çabuk geçermiş. Iyi düşün iyi olsun.

Bu arada 10 gün önce randevumuz vardı kızına iyi bakmış annesi dedi doktorumuz. Kesinleşti cinsiyetimiz kızımız oluyoor

Battaniye örenleri tebrik ederim maşallahınız var bende 1 tane yapmak istiyorum ama annem kayınvalidem halalar şimdiden birsürü battaniye filan aldıklarını söylüyorlar bilemedim napsam

A Albeni7 tavrın yorumların beni benden alıyor

Kız annesi olarak ergenlikte bu kadar sivilcem olmamıştı. Yaz kış beyaz gezebilen ben dudağımın üzerinde adeta badem bıyık tarzı bi lekelenme yaşıyorum. Fondotenle kapatmaya çalışıyorum bu seferde daha çok sivilceleniyorum. Doğumdan sonra geçicekmiş sözde bakalım bekliyoruz.