2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Ay cok kotuyum. Midem fena. Üşütmüşüm sanırım. Bu cunku hamilelik bulantısı değil. Bu gece üstünü açtın bulantısı :KK43:((( servisten eve zor yürüdüm. Cok fena suan. Yemek zorunda olmasam yemicem.
Geçmiş olsun canim.benim de midem 3 gündür fena..böyle acı acı ağzıma geliyor. .ılık sütü yavaş yavaş yudumlà dim.şimdi daha iyi gibi..

Kızlar gaviskon veya rennie kullananlar vardı. Ben dr.dan yazmasını istemiştim bana rabby-d diye bir hap yazmıştı. Bu sabah içtim aç karna, mideme dokunacak şeylerde yedim biraz ama şuan şükür bir sıkıntı olmadı. Normalde dikkat ettiğim halde her aksam mutlaka yanıyor ve ağzıma geliyordu. Eğer sorunu geçmeye varsa dr.una danışıp kullanabilir belki diye yazdım.

Benim de yüksek çıktı romatizmam olduğu için romatizmadan olabilir değil se gebeliktendir dediler romatizma dr u na gittik bir şey çıkmadı gebelikten dir diye bir daha yaptırmadım
Romatizma hiç aklıma gelmedi bende grip ya da enfeksiyon var diye düşündüm. Inşallah yarın gidecem. Hayırlı sonuçlar alırım.

O 2 gebeliğinizde de clexane kullandınız mı ?
Evet kullandım. Ilk kızımda kullanmadım sonra 1 boş gebelik 2 düşük yaşadım herhangi bir hastalığım yok önlem amaçlı verdiler. Oğluma zor kavuştum ondanmı bilmiyorum hiç acı yaşamadım bu sefer çok acı veriyor

önerin için teşekkür ederim canım ama bana çok uzak malesef :110: sende biliyorsundur kan sulandırıcı kullananlara pek çok doktor normal doğumu önermiyor ama ben ısrarla istiyorum bu nedenle bilgili ve normal taraftarı birini arıyorum inşallah bulurum :anneadayı::anneadayı::KK24:
Insallah bulursun ilk doğumum sezeryan 2 10 yıl ara olduğu için normal istedi dr ama bu bebeğinde makat gelişti yine sezeryan oldum

Evet kullandım. Ilk kızımda kullanmadım sonra 1 boş gebelik 2 düşük yaşadım herhangi bir hastalığım yok önlem amaçlı verdiler. Oğluma zor kavuştum ondanmı bilmiyorum hiç acı yaşamadım bu sefer çok acı veriyor
Bizde sorduk eczacı bu ilaçta Zaman zaman böyle oluyor dedi umarım sıkıntı yaşamayız.Diğer markalar birebir yerini tutar demi?

Sen iğne konusunda tecrübelisin bayağı 9 ay boyunca göbekten mi vurdunuz? Birde doğuma ne kadar kala bıraktınız iğneyi.
Bu defa acıyor dediniz ya aynı yerlere vurmaktan olabilir.Allah sağ salim kucağımza nasip etsin.

günaydinm güzel anneler .. Aşımı oldum bu korkuda burda bitti cok acisizdi :) 21. haftamdaymisim toplam 6 kilo almisim tüm morel sıfır oldu disardan bakilinca hic almamisim gibi duruyor ama almisim da almişim :(

günaydinm güzel anneler .. Aşımı oldum bu korkuda burda bitti cok acisizdi :) 21. haftamdaymisim toplam 6 kilo almisim tüm morel sıfır oldu disardan bakilinca hic almamisim gibi duruyor ama almisim da almişim :KK43:

Günaydın aşı hiç acıtmıyor ama sonradan ağrı yapıyor :) ben de 4 kilo almışım banada biraz yavaş git dedi sağlık ocağındaki dr :)))) 50 ile hamile kaldım 54 oldum...

Bende bu aya kadar kilo almadığımı sanıyordum ama 3 kilo da ben almışım ;) az mı çokmu bilemedim. 57 den 60 çıkmışım.
İyidir yaa ayda bir kilo alsak doğuma 9 kilo eder :) :)
12-13 arası doğumdan sonra tamamen gider diyorlar inşallah öyle olur...

Günaydın aşı hiç acıtmıyor ama sonradan ağrı yapıyor :) ben de 4 kilo almışım banada biraz yavaş git dedi sağlık ocağındaki dr :)))) 50 ile hamile kaldım 54 oldum...
Geçmiş olsun canım:) bende 3 hafta önce toplamda 3 kilo almıştım ama herhangi birşey diyen olmadı. 4 olmuştur sanırım bu hafta :)) bizim hemşire en fazla 15 diye kota koydu, belkide ondan bişey demiyordur:)

nasil yavas gidiceksek artik. neyse ben bugunden itibaren daha dikkatli olayim 20 kilo alipta doguma girmeyi hayal ettim de aman anan Allah korusun önlemimi almam lazim :)

günaydinm güzel anneler .. Aşımı oldum bu korkuda burda bitti cok acisizdi :) 21. haftamdaymisim toplam 6 kilo almisim tüm morel sıfır oldu disardan bakilinca hic almamisim gibi duruyor ama almisim da almişim :KK43:
Ohh geçmiş olsun cnm :) gaza geldim bende yarın gideyim :)) senin sat neydi?

Bende bu aya kadar kilo almadığımı sanıyordum ama 3 kilo da ben almışım :KK66: az mı çokmu bilemedim. 57 den 60 çıkmışım.
İyidir yaa ayda bir kilo alsak doğuma 9 kilo eder :) :)
12-13 arası doğumdan sonra tamamen gider diyorlar inşallah öyle olur...
56 ile hamile kaldim suan 62 yim . 1 kilo fazlam var ozaman ama son aylar birden kilo aliniyor diyorlar onu da düsünmek lazim :)

Back
X