- 17 Mayıs 2015
- 726
- 617
- 53
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #12.321
geçmiş olsun canım dikkat et kendineSağolun kızlar. Limonlu biseyler yedim. Bastırdı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçmiş olsun canım dikkat et kendineSağolun kızlar. Limonlu biseyler yedim. Bastırdı.
Geçmiş olsun canım, sıcak tutmaya calıs kendini.Ay cok kotuyum. Midem fena. Üşütmüşüm sanırım. Bu cunku hamilelik bulantısı değil. Bu gece üstünü açtın bulantısı((( servisten eve zor yürüdüm. Cok fena suan. Yemek zorunda olmasam yemicem.
Geçmiş olsun canim.benim de midem 3 gündür fena..böyle acı acı ağzıma geliyor. .ılık sütü yavaş yavaş yudumlà dim.şimdi daha iyi gibi..Ay cok kotuyum. Midem fena. Üşütmüşüm sanırım. Bu cunku hamilelik bulantısı değil. Bu gece üstünü açtın bulantısı((( servisten eve zor yürüdüm. Cok fena suan. Yemek zorunda olmasam yemicem.
Romatizma hiç aklıma gelmedi bende grip ya da enfeksiyon var diye düşündüm. Inşallah yarın gidecem. Hayırlı sonuçlar alırım.Benim de yüksek çıktı romatizmam olduğu için romatizmadan olabilir değil se gebeliktendir dediler romatizma dr u na gittik bir şey çıkmadı gebelikten dir diye bir daha yaptırmadım
Insallah enox farklı iğnesi kalın çok can yakiyor
Evet kullandım. Ilk kızımda kullanmadım sonra 1 boş gebelik 2 düşük yaşadım herhangi bir hastalığım yok önlem amaçlı verdiler. Oğluma zor kavuştum ondanmı bilmiyorum hiç acı yaşamadım bu sefer çok acı veriyorO 2 gebeliğinizde de clexane kullandınız mı ?
Insallah bulursun ilk doğumum sezeryan 2 10 yıl ara olduğu için normal istedi dr ama bu bebeğinde makat gelişti yine sezeryan oldumönerin için teşekkür ederim canım ama bana çok uzak malesefsende biliyorsundur kan sulandırıcı kullananlara pek çok doktor normal doğumu önermiyor ama ben ısrarla istiyorum bu nedenle bilgili ve normal taraftarı birini arıyorum inşallah bulurum
![]()
Eczacıların söylediği firma tekrar üretebilir ama zamanı belli değil dedilerclarita bende aynen 3 aylık aldığım için evde var diye hiç sormadım.Siz bilgiyi nereden aldınız.Dünyanın heryerinde kullanılıyor bu iğne üretim neden durdurulsun bende merkettm.
Teşekkür ederim beklemedeyim .Bu hafta haber gelmezse izmirden temin edeceğimBu gerçekten kötü haber çünkü ben dokuz kutu daha alacağım normalde Antalya’da yaşıyorum eğer istersen senin içinde TEM’in edebileceğin biyerler bulabilirim ....
Kan sulandırıcı iğne genelde pıhtılaşma sorunu ve riskli gebeliklerde kullaniliyorYaa anlamadığım için soruyorum ne iğnesi vuruluyorsunuz?
Kan sulandırıcı iğne genelde pıhtılaşma sorunu ve riskli gebeliklerde kullaniliyor
Bizde sorduk eczacı bu ilaçta Zaman zaman böyle oluyor dedi umarım sıkıntı yaşamayız.Diğer markalar birebir yerini tutar demi?Evet kullandım. Ilk kızımda kullanmadım sonra 1 boş gebelik 2 düşük yaşadım herhangi bir hastalığım yok önlem amaçlı verdiler. Oğluma zor kavuştum ondanmı bilmiyorum hiç acı yaşamadım bu sefer çok acı veriyor
günaydinm güzel anneler .. Aşımı oldum bu korkuda burda bitti cok acisizdi :) 21. haftamdaymisim toplam 6 kilo almisim tüm morel sıfır oldu disardan bakilinca hic almamisim gibi duruyor ama almisim da almişim![]()
Geçmiş olsun canım:) bende 3 hafta önce toplamda 3 kilo almıştım ama herhangi birşey diyen olmadı. 4 olmuştur sanırım bu hafta :)) bizim hemşire en fazla 15 diye kota koydu, belkide ondan bişey demiyordur:)Günaydın aşı hiç acıtmıyor ama sonradan ağrı yapıyor :) ben de 4 kilo almışım banada biraz yavaş git dedi sağlık ocağındaki dr :)))) 50 ile hamile kaldım 54 oldum...
nasil yavas gidiceksek artik. neyse ben bugunden itibaren daha dikkatli olayim 20 kilo alipta doguma girmeyi hayal ettim de aman anan Allah korusun önlemimi almam lazim :)Günaydın aşı hiç acıtmıyor ama sonradan ağrı yapıyor :) ben de 4 kilo almışım banada biraz yavaş git dedi sağlık ocağındaki dr :)))) 50 ile hamile kaldım 54 oldum...
Ohh geçmiş olsun cnm :) gaza geldim bende yarın gideyim :)) senin sat neydi?günaydinm güzel anneler .. Aşımı oldum bu korkuda burda bitti cok acisizdi :) 21. haftamdaymisim toplam 6 kilo almisim tüm morel sıfır oldu disardan bakilinca hic almamisim gibi duruyor ama almisim da almişim![]()
56 ile hamile kaldim suan 62 yim . 1 kilo fazlam var ozaman ama son aylar birden kilo aliniyor diyorlar onu da düsünmek lazim :)Bende bu aya kadar kilo almadığımı sanıyordum ama 3 kilo da ben almışımaz mı çokmu bilemedim. 57 den 60 çıkmışım.
İyidir yaa ayda bir kilo alsak doğuma 9 kilo eder :) :)
12-13 arası doğumdan sonra tamamen gider diyorlar inşallah öyle olur...