2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Herkese iyi haftalar hanimlar ben 13 ekimden beri kizimin hareketlerini daha net hissediyorum ama heran değil tabiki fkr suda hareketi minik tekmecikler çoook kibar simdilik kiziim ;) cok fazla sirt agrim kuyruk sokumu agrim var oglumda bu durumlar 7. Ayda başlamıştı daha 5. Ayda boyle ağırlaşmış olmak korkutuyor. Sagsalim dogsunlar insaallah. sizler nasilsoniz?

Herkese iyi haftalar hanimlar ben 13 ekimden beri kizimin hareketlerini daha net hissediyorum ama heran değil tabiki fkr suda hareketi minik tekmecikler çoook kibar simdilik kiziim :KK66: cok fazla sirt agrim kuyruk sokumu agrim var oglumda bu durumlar 7. Ayda başlamıştı daha 5. Ayda boyle ağırlaşmış olmak korkutuyor. Sagsalim dogsunlar insaallah. sizler nasilsoniz?
Hadi ya gözğn aydın canım benim, maşallah (=
Kızların ağrıları daha erken başlarmış, öyle diyorlar

Kızlar alışverişe başlayan oldu mu Mart'ta doğacağı için ne alınması gerekiyor çok kalın mı baharlık gibi mi yünlü yünlü kıyafetler kullanılmaz mı bikaç ay sonra yaz gelecek nasıl giydirmek gerekiyor bu mevsimde kışlık alışveriş yapmicaz değil mi

Üzülme kuzum , bir ay sonra gelecekmiş. Hamgimizin garantisi var , Rabbim kötülere fırsat vermesin. İçini ferah tut.
Allah can sağlığı versinde , diğer kontrollere birlikte gidersiniz inşallah.
Birde şöyle düşün ya doğumun yakınken olsaydı , gelemeseydi yanınıza işinden dolayı.
Yalnı hissetme bir alo de ben burdayım :KK66::KK66::KK66:
Sağol canım Allah razı olsun zaten tedavi bizi çok yıprattı yoksa gitmezdim diyor eşim şimdi beşiği osu busu masraf çok doğumum da çok pahalı bakalım o yüzden gidiyor açıkçası ama gerçekten hiç istemiyorum keşke gidemese diyorum çantasını falan hazırladım oturdum öyle bakıyorum inş geçecek bu zamanlarda evlat için yapılıyor hepsi

hiç üzülme Allah korusun hepsini olacak olan heryerde oluyor sen böyle ağlar kendini helak edersen çocuğa da zarar verirsin eşinde üzgün gider pozitif düşün olumlu düşün
Evet canım haklısın benim hayatta tek dayanağım eşim o benim anam babam abim Arkadaşım sırdaşım ne geliyorsa beraber gelsin onunla inş rabbim sağ Salim. Gidip gelmeyi nasip eder

Allah kavustursun canm sag salim insaallah. Tehlikeli bi is icinmi gidiyor? Benim esim ayda 15 güne kdr uzayan seyahatlere gidiyor ve bu ayda bir oluyor düşün :KK43: yani 15 gün var 15 gün yok gibi bisey oluyor. Son aylara dogru bende kara kara düşünüyorum napicam diye. Beterin beteri var yani uzulme :KK43: alışık olmadgn icin zor gelebilir tabiki.. Allah esleri uzaakta olanlarn da yardimcisi olaun insaallah...
İnş canım amin evet işi tehlikeli ve tehlikeli bi yere gidiyor inş sorunsuz gider gelir ben bi kaç günlük bi yer olsa yemin ederim hiç düşünmez giderdim onunla yalnız koymqzdım onu evet senin daha kötüymüş Çan’ıma bugün pasta yapacaktım Doğum günü diye hepsi kaldı yarım sağ Salim. Gidip gelsin de geldiği gün düğün olacak bana

Bende Cerrahpaşadayım ali benian doktorum sizin kim doktorunuz
Ben de persembe gunu ali beniana ayrintili usg yaptiracagim. Cok heyecanliyim. Nasil bir dr? Tek tek acikliyor mu? Bu arada bebek hareketleriyle ilgili olarak 2-3 haftadir hissediyorum. Basta ne oldugunu kestirememistim ama artik eminim bebek :) nasil anlatsam hani gözunuz segirir ya ayni oyle alt karninizda birkac saniye segirme oluyor. Cok tatli bir his. :)

Aynen ya mor yesil sari tuhaf tuhaf renklerle dolu :KK43: aman igneler ise yarasin da gectin artik guzellikten
Seninle Doğum tarihinde de 1 gün var aramızda :)
Birde benm kafamda bir soru var ama henüz erken diye doktorla bu konuda tartışmakta istemedim.Şimdi bnm doktorum 32 haftaya kadar kullancaz iğne dedi en başında tekrar konuşmadık.Şöyle bir baktım clexane topiklerine 32 de bırakan da var 36. Haftada bırakanda hatta lohusalık boyunca devam edende var hangisi doğrusu nereden bileceğiz her doktor farklı yorumluyor.

pembeperi pembeperi sen ne dersin bu konuda sizin 2. Bebek yanlış hatırlamıyorsam daha tecrübelisiniz?

Kızlar alışverişe başlayan oldu mu Mart'ta doğacağı için ne alınması gerekiyor çok kalın mı baharlık gibi mi yünlü yünlü kıyafetler kullanılmaz mı bikaç ay sonra yaz gelecek nasıl giydirmek gerekiyor bu mevsimde kışlık alışveriş yapmicaz değil mi
Bende senin gibi dedim ama herkes bebek o kendini ısıtamaz tabiki kışlık alacaksın dediler bana,birde mevsimler iyice değişti yaz geç geliyor geç gidiyo martda oldukça soğuk olacak sanırım 0-2 0-3 kışlık alıcam ben.

Bende senin gibi dedim ama herkes bebek o kendini ısıtamaz tabiki kışlık alacaksın dediler bana,birde mevsimler iyice değişti yaz geç geliyor geç gidiyo martda oldukça soğuk olacak sanırım 0-2 0-3 kışlık alıcam ben.
Biz de dün alışverişe çıktık karar veremedik ne alacağımıza hesaplıyoruz 3 aydan sonra yazlık alınacak 9aydan sonra kışlık ilk 3 ay karıştı biraz. Zaten eşim fiyatları görünce de kısa süreli bi şok yaşadı :D kararsız bir şekilde bikaç bişe alıp döndük :D

Kızlar merhaba eşim işten dolayı Tunceli’ye gidecek sabahtan beri ağlıyorum yaklaşık 1 ay orada kalacak yanımda kimse de yok kendimden değil ondan korkuyorum tehlikeli oralar gitmesini hiç istemiyorum bugün yola çıkacak çok üzgünüm biz hiç ayrı kalmadık ona bişey olursa ben ölürüm yarın bebeğimizin kontrolü var ama tek gitmek zorunda kalacağım ilk defa bana bişey deyin hiç sakin olamıyorum bugün eşimin Doğum günü bir de ayın 21 evlilik yıldönümümüz hep yalnız geçireceğim ya aniden bişey olursa bebeğe bana kimsem de yok allahtan başka sinirlerim çok bozuk sizlerle paylaşmak istedim
Canım Allah korusun sizide onuda. Öyle kötü düşünüp içini karartma, daha kötü durumda olanlar da var. En azından geçici bir süreç bu. Benim arkadaşım eşiyle senede toplasan 6 ay ancak görüşebiliyor. Şimdi hamilelikten ötürü biraz daha farklı bakıyosun olaya anlayabiliyorum ama Allahın izniyle sağ salim gider gelir inşallah. Hem bak biz varız, moralmen desteğe ihtiyacın oldu mu burdayız. Sen hiç üzülme bebeğinde üzülmesin annesi. Allah bir kolaylık verir mutlaka.

Ben 19. Haftada hissettim ilk olarak :) o günden sonra artmaya başladı...
Darısı başımıza sabırsızlıkla bekliyorum inşallah

Şimdi bu konuyla ilgili yazıcaktım, şu an sersem gibiyim geceleri hiç rahat uyuyamıyorum. Hep soluma yatınca omzum ağrıyor hatta arada bacaklarımı geriyorum hamile olduğumu unutup... bazen sağa yatıyorum istemsiz :KK43: hamile yastığı almayı düşünüyorum böyle olmuyor...

Aynen canım, ben de Çarşamba günü gideceğim kısmetse.
Bende en çok kilosunu ve boyunu merak ediyorum. Bebişim büyüyor mu diye.
Cerrahpaşa ya gidiyorum ben sen hangi hastanedesin?
Canım ben mersindeyim .bende carsamba gidecegim hayırlı haberler alalım insallah.bu etiketleme nasıl oluyor ben yapamadım hir türlü

Kızlar kıyafet konusunda ben oğlumda en çok tulum ve önden çıtlı penyeler giydirmiştim. Yakadan çıtlanan badilere göre hayli kolay oluyor. Tulumların içine uzun kollu zıbın ve kendinden patikli pijamalar iyi oluyor. Doğum kışa geldiğinden yine aynı şekilde giydirmeyi düşünüyorum. Zaten dışarı çıkarma şansımız yok, bu tarz kıyafetler ilk aylar işimi görür diye düşünüyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?

Canım Allah korusun sizide onuda. Öyle kötü düşünüp içini karartma, daha kötü durumda olanlar da var. En azından geçici bir süreç bu. Benim arkadaşım eşiyle senede toplasan 6 ay ancak görüşebiliyor. Şimdi hamilelikten ötürü biraz daha farklı bakıyosun olaya anlayabiliyorum ama Allahın izniyle sağ salim gider gelir inşallah. Hem bak biz varız, moralmen desteğe ihtiyacın oldu mu burdayız. Sen hiç üzülme bebeğinde üzülmesin annesi. Allah bir kolaylık verir mutlaka.
İnş canım çok sağol Allah razı olsun iyi ki varsınız evet beterin beteri var hiç değilse bizim için gidiyor bebeğimizin çocuklarımızın ihtiyaçları için alın teriyle kazanmak için gidiyor rabbim eşlerimizi bize bağışlasın onlara gam keder vermesin :dua:

ben alisverisini bitrdim desem yeridir tabi hic elimi cebime koymadim kaynanam sagolsun a' dan z' ye herseyini aldi ama yünlü seyler almadik hep mevsimlik aldik nisan dan sonra havalar ısıniyor nasil olsa dedik bide ilk aylar dışari cikarmayiz hep evde oluruz diye dusunduk sadece hastane icin cikariz diye 3 4 tane kalin battaniye aldik 0-3 ay arasi kiyafetleri hazir 3 ay dan sonrasinida dogduktan sonra aliriz diye düsündük

Back
X