2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
ben alisverisini bitrdim desem yeridir tabi hic elimi cebime koymadim kaynanam sagolsun a' dan z' ye herseyini aldi ama yünlü seyler almadik hep mevsimlik aldik nisan dan sonra havalar ısıniyor nasil olsa dedik bide ilk aylar dışari cikarmayiz hep evde oluruz diye dusunduk sadece hastane icin cikariz diye 3 4 tane kalin battaniye aldik 0-3 ay arasi kiyafetleri hazir 3 ay dan sonrasinida dogduktan sonra aliriz diye düsündük
0 3 icin kac tane kiyafet aldiniz acaba. Ve nasil bisiy aldiniz ?

0 3 icin kac tane kiyafet aldiniz acaba. Ve nasil bisiy aldiniz ?
herseyden 15 parca aldik.
kisa kollu zibin.
uzun kollu zibin
pijama takimi
gündelik üst alt elbise pantalon tisört tarzi kiyafetler
onemli gunler icin elbise etek
kişlik yelek uzun kollu kisa kollu suan aklima gelenler bunlar cok süslü şeylere kacmadim ben rahat edebilecegi seyler aldim.

Ay cok kotuyum. Midem fena. Üşütmüşüm sanırım. Bu cunku hamilelik bulantısı değil. Bu gece üstünü açtın bulantısı :(((( servisten eve zor yürüdüm. Cok fena suan. Yemek zorunda olmasam yemicem.

Ay cok kotuyum. Midem fena. Üşütmüşüm sanırım. Bu cunku hamilelik bulantısı değil. Bu gece üstünü açtın bulantısı :KK43:((( servisten eve zor yürüdüm. Cok fena suan. Yemek zorunda olmasam yemicem.
Sıcak tutcanım kendini. Azcıkda nane limon kaynat midene iyi gelir nane...

Sagol canim evet öyle oluyormus cidden erkenden agrilar basladi yüzüm sivilce döktü göğüslerim çok büyüdü kalcam yayıldı bulantim hala arada var kiz alameti hersey oldu masallah :KK66:

Ben minoosuma hastane cikisi aldim dayanamadım cook tatli :) yani martta ev ortaminda icine uzum kollu zibin üzerine tulum ve penye battaniye magis sonuna kadar boyle olur istanbula yaz haziran sonu ancak geliyor çünkü . ama disarida tulumun uzerine tulum montlar oluyor bg store da ogluma da onu kullanmistim derli toplu sicacik resim atarım buraya cok memnundum.

Oh oh gozunuz aydın kizlarimiz erkeklere yetişti sayıda kizima bir suru mart arkadaşı geliyooooor:) sagsalim gelsin insaallah cnm
Evet yaa , erkekler çoğunluktaydı değilmi, kızlarımız eşitliyor durumu :)
Sonradan öğrenenlerin ki sanırım kız oldu ;)

Seninle Doğum tarihinde de 1 gün var aramızda :)
Birde benm kafamda bir soru var ama henüz erken diye doktorla bu konuda tartışmakta istemedim.Şimdi bnm doktorum 32 haftaya kadar kullancaz iğne dedi en başında tekrar konuşmadık.Şöyle bir baktım clexane topiklerine 32 de bırakan da var 36. Haftada bırakanda hatta lohusalık boyunca devam edende var hangisi doğrusu nereden bileceğiz her doktor farklı yorumluyor.

pembeperi pembeperi sen ne dersin bu konuda sizin 2. Bebek yanlış hatırlamıyorsam daha tecrübelisiniz?
Bana dogumdan yaklasik 2 hafta once burakicaz dedi ama ta ilk kontrolde. Ben de erken diye pek ustunde durmamistim. Durumumuza gore sekillenecek herhalde

ne güzel hemen kıyafet almışsnz bebişlerinize ben malesef söz verdim kendime 28 hatta 30a kadar bir çöp bile almicam :KK43::KK43:

daha önce bi kaybım var malesef ve ozaman bir çok şey almıştım cinsiyetini öğrenir öğrenmez şimdi korkuyorum herşeye
benimde iki tane kaybim var :( bende ilk zamanlar almaya korkuyordum ama bu kadar ilerleme kat edince bir umut başlayayim artik alisverise dedim sag salim kucagimiza almayi nasip eder Allah insallah

Oğlum demek ne kadar da güzelmiş
Sagol canim evet öyle oluyormus cidden erkenden agrilar basladi yüzüm sivilce döktü göğüslerim çok büyüdü kalcam yayıldı bulantim hala arada var kiz alameti hersey oldu masallah :KK66:

Ben minoosuma hastane cikisi aldim dayanamadım cook tatli :) yani martta ev ortaminda icine uzum kollu zibin üzerine tulum ve penye battaniye magis sonuna kadar boyle olur istanbula yaz haziran sonu ancak geliyor çünkü . ama disarida tulumun uzerine tulum montlar oluyor bg store da ogluma da onu kullanmistim derli toplu sicacik resim atarım buraya cok memnundum.

Oh oh gozunuz aydın kizlarimiz erkeklere yetişti sayıda kizima bir suru mart arkadaşı geliyooooor:) sagsalim gelsin insaallah cnm
Evet fotoğraf atarsın fikir olur :)

benimde iki tane kaybim var :KK43: bende ilk zamanlar almaya korkuyordum ama bu kadar ilerleme kat edince bir umut başlayayim artik alisverise dedim sag salim kucagimiza almayi nasip eder Allah insallah
amin canım inşallah hayırlısını versin Allahım herkese isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

Back
X