2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
valla bana en son 3aylık yazmışlardı bir aylık kaldı bayadır almıyorum hiç haberim yok ama muadili ilaçlar var onları alırız bi sorun olcağını sanmıyorum ama asıl soru neden üretimi durduruldu acaba
clarita clarita bende aynen 3 aylık aldığım için evde var diye hiç sormadım.Siz bilgiyi nereden aldınız.Dünyanın heryerinde kullanılıyor bu iğne üretim neden durdurulsun bende merkettm.

Uzak gelmezse gaziosmanpaşa nefise merici öneririm 3 hamileliğim 2 gebeliğinin takibi onda çok güler yüzlü aciklamaci istediğim saatte telefonla arayabiliyorum
önerin için teşekkür ederim canım ama bana çok uzak malesef :110: sende biliyorsundur kan sulandırıcı kullananlara pek çok doktor normal doğumu önermiyor ama ben ısrarla istiyorum bu nedenle bilgili ve normal taraftarı birini arıyorum inşallah bulurum :anneadayı::anneadayı::KK24:

Halen geceleri huzurlu uyuyabilen var mııı :) soluma yatmaktan çürümesse iyidir :))
Yook :)
Sağ sol deniyorum bende hepsini , sırt üstü yattığımda biraz dinleniyorum ama bebeğe kan akışındn dolayı geri sola dönüyorum...
Bu hafta sırtım inanılmaz ağrıyor , oğlumdada olmuştu ama bu kız bence , cinsiyetle alakası yok sanırım. Sende de varmı sırt ağrısı , neler yapıyorsun geçmesi için çok kötü yaa :(

Merhaba günaydın bende İstanbul bağcılarda oturuyorum medicine hospital Züleyha hanıma gidiyorum hamileliğimin en başından itibaren hemde en yakın arkadaşımda ona gidiyor tavsiye üzerine gitmiştim çok memnunum kendisinden bir deneyebilirsin.
canım görümcem yazın zaman leyha hanımda doğum yaptı çok memnundu ama doğum haftasonu ve gece olursa kesinlikke gelmiyormuş o sebeple tercih etmedim aynı hastanede ayşe ilknur hanım var ona gidiyordum aslında bu zamana kadar ama geçenlerde bi kaç damla kanamam ve kasıklarımda ağrı oldu bana direk hiç bir tahlil tetkik yapmadan yatış dedi çok kızdım bende bi daha gitmedim burda iklim hastanesi var orda bir bayana gittim idrar enfeksiyonu dedi ilaç kullandm hiç bir şikayetim kalmadı çok şükür :halay::anneadayı::anneadayı:

Yook :)
Sağ sol deniyorum bende hepsini , sırt üstü yattığımda biraz dinleniyorum ama bebeğe kan akışındn dolayı geri sola dönüyorum...
Bu hafta sırtım inanılmaz ağrıyor , oğlumdada olmuştu ama bu kız bence , cinsiyetle alakası yok sanırım. Sende de varmı sırt ağrısı , neler yapıyorsun geçmesi için çok kötü yaa :KK43:
:) :)Bende kendimi sırtüstü buluyorum bazen. Sola yatmayı sevmiyorum ama mecbur olunca arada sağa kaçamak yapıp geri dönüyorum:) vallahi sol tarafım acıyo artık :) benimde oğlumda daha çok olmuştu sırt ve bel ağrısı. Bunda en çok boynum ve belimde oluyor. Ayakta çok mu duruyosun canım? Ben sıcak havlu koyup rahat ettiğim pozisyonda dinleniyodum. Başka türlü geçirememiştim

Kızlar hepinize selam.yanlış hesaplamiyorsam bugun 17+3 günlük olduk.yani 18.haftadayiz.aklıma takılan birsey var.önceleri bende segirme tarzinda seyler oluyordu ama uzun zamandır olmuyor bebegin hareketlerini henüz hissetmiyorum ayrıca.normal mi acaba?kaçıncı haftada hissetmeye başladınız.carsamba randevum var.bir aydır göremiyorum minigimi özledim.inşallah hersey yolundadır.detaylı ultrasona girecegim üniv de.dualarınıza ihtiyacım var

Ben 19. Haftada hissettim ilk olarak :) o günden sonra artmaya başladı...

Halen geceleri huzurlu uyuyabilen var mııı :) soluma yatmaktan çürümesse iyidir :))

Şimdi bu konuyla ilgili yazıcaktım, şu an sersem gibiyim geceleri hiç rahat uyuyamıyorum. Hep soluma yatınca omzum ağrıyor hatta arada bacaklarımı geriyorum hamile olduğumu unutup... bazen sağa yatıyorum istemsiz :( hamile yastığı almayı düşünüyorum böyle olmuyor...

:) :)Bende kendimi sırtüstü buluyorum bazen. Sola yatmayı sevmiyorum ama mecbur olunca arada sağa kaçamak yapıp geri dönüyorum:) vallahi sol tarafım acıyo artık :) benimde oğlumda daha çok olmuştu sırt ve bel ağrısı. Bunda en çok boynum ve belimde oluyor. Ayakta çok mu duruyosun canım? Ben sıcak havlu koyup rahat ettiğim pozisyonda dinleniyodum. Başka türlü geçirememiştim
Boyun ağrısını sorma kuzum zaten o hayatımın vazgeçilmezi :)
Nasıl geçirdim bende anlamadım o tarafa yattım bu tarafa yattım zamanla geçti , aynen benimde oğlumda çok oldu ama bu nu kız diye adlandırıyorum ya olmaz zannetmiştim.:dondurma:
Saçma sapan rüyalarımda geçmedi benim dün gece kaplanlarla konuşuyodum düşün :KK76::KK73::rolleyes:

canım görümcem yazın zaman leyha hanımda doğum yaptı çok memnundu ama doğum haftasonu ve gece olursa kesinlikke gelmiyormuş o sebeple tercih etmedim aynı hastanede ayşe ilknur hanım var ona gidiyordum aslında bu zamana kadar ama geçenlerde bi kaç damla kanamam ve kasıklarımda ağrı oldu bana direk hiç bir tahlil tetkik yapmadan yatış dedi çok kızdım bende bi daha gitmedim burda iklim hastanesi var orda bir bayana gittim idrar enfeksiyonu dedi ilaç kullandm hiç bir şikayetim kalmadı çok şükür :halay::anneadayı::anneadayı:
Anladım canım benim bu hastaneye ilk gelişim arkadaşımın tavsiyesi üzerine başladım oda hala bu doktorda devam ediyor ocakta doğumu. Doğum içinde bura ile anlaşmış. Ben çok memnunum doktorumdan inşallahda öyle olur doğum olayını henüz konuşmadım. Bir dahaki kontrolde konusucaz bizde.

Selam kızlar

Sabah sağlık ocağına gittim tetanoz aşımı oldum.. oğluşumun kalp atışını da dinledik küçük bi aletle çok şükür herşeyin iyi maşallah dedi oradaki ebe :) kasımda 2. Tetanoz aşım olacakmış yine..

Ha bu arada çatlaklar için kakao yağı kullanmaya başla göbek ve göğüs için dedi.. alıcam aktardan..

Şimdi bu konuyla ilgili yazıcaktım, şu an sersem gibiyim geceleri hiç rahat uyuyamıyorum. Hep soluma yatınca omzum ağrıyor hatta arada bacaklarımı geriyorum hamile olduğumu unutup... bazen sağa yatıyorum istemsiz :KK43: hamile yastığı almayı düşünüyorum böyle olmuyor...
Bende aynı sersemlikteyim. Yastıklarla yatıyorum ama hep aynı tarafa yatınca değişen pek bişey olmuyor. Halsiz uyanmak sinir bozucu

Boyun ağrısını sorma kuzum zaten o hayatımın vazgeçilmezi :)
Nasıl geçirdim bende anlamadım o tarafa yattım bu tarafa yattım zamanla geçti , aynen benimde oğlumda çok oldu ama bu nu kız diye adlandırıyorum ya olmaz zannetmiştim.:dondurma:
Saçma sapan rüyalarımda geçmedi benim dün gece kaplanlarla konuşuyodum düşün :KK76::KK73::rolleyes:
Ayy Allahımmm :D :D bu rüyalar doğurasıya sürer sanırım, oğlumda öyle olmuştu, korku filmi serisi yapmıştım kendime kabuslarımdan:)) ben alakasız insanları felan görmeye başladım, kabuslardan sonra level atladım:))
Bende kızın olacak hissiyatındayım neden bilmiyorum:) sağlıklı olsunda inş :) sıcak havluyla dinlenmeyi dene istersen, bir de duştayken eşin ovabilirse o da biraz hafifletiyor.

Kızlar merhaba eşim işten dolayı Tunceli’ye gidecek sabahtan beri ağlıyorum yaklaşık 1 ay orada kalacak yanımda kimse de yok kendimden değil ondan korkuyorum tehlikeli oralar gitmesini hiç istemiyorum bugün yola çıkacak çok üzgünüm biz hiç ayrı kalmadık ona bişey olursa ben ölürüm yarın bebeğimizin kontrolü var ama tek gitmek zorunda kalacağım ilk defa bana bişey deyin hiç sakin olamıyorum bugün eşimin Doğum günü bir de ayın 21 evlilik yıldönümümüz hep yalnız geçireceğim ya aniden bişey olursa bebeğe bana kimsem de yok allahtan başka sinirlerim çok bozuk sizlerle paylaşmak istedim

Kızlar merhaba eşim işten dolayı Tunceli’ye gidecek sabahtan beri ağlıyorum yaklaşık 1 ay orada kalacak yanımda kimse de yok kendimden değil ondan korkuyorum tehlikeli oralar gitmesini hiç istemiyorum bugün yola çıkacak çok üzgünüm biz hiç ayrı kalmadık ona bişey olursa ben ölürüm yarın bebeğimizin kontrolü var ama tek gitmek zorunda kalacağım ilk defa bana bişey deyin hiç sakin olamıyorum bugün eşimin Doğum günü bir de ayın 21 evlilik yıldönümümüz hep yalnız geçireceğim ya aniden bişey olursa bebeğe bana kimsem de yok allahtan başka sinirlerim çok bozuk sizlerle paylaşmak istedim
Üzülme kuzum , bir ay sonra gelecekmiş. Hamgimizin garantisi var , Rabbim kötülere fırsat vermesin. İçini ferah tut.
Allah can sağlığı versinde , diğer kontrollere birlikte gidersiniz inşallah.
Birde şöyle düşün ya doğumun yakınken olsaydı , gelemeseydi yanınıza işinden dolayı.
Yalnı hissetme bir alo de ben burdayım ;););)

hiç üzülme Allah korusun hepsini olacak olan heryerde oluyor sen böyle ağlar kendini helak edersen çocuğa da zarar verirsin eşinde üzgün gider pozitif düşün olumlu düşün

Allah kavustursun canm sag salim insaallah. Tehlikeli bi is icinmi gidiyor? Benim esim ayda 15 güne kdr uzayan seyahatlere gidiyor ve bu ayda bir oluyor düşün :( yani 15 gün var 15 gün yok gibi bisey oluyor. Son aylara dogru bende kara kara düşünüyorum napicam diye. Beterin beteri var yani uzulme :( alışık olmadgn icin zor gelebilir tabiki.. Allah esleri uzaakta olanlarn da yardimcisi olaun insaallah...

Back
X