2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
hayırlı akşamlar herkese doktorumdan memnun değilim iyi bir doktor arayışındayım kızlar bu benim ikinci gebeliğim ilkini 27.haftamda kan pıhtılaşmasndan kaybettim çok şükür ki şimdi iğne aspirin sorunumz yok gibi perşembe detaylıda daha iyi anlaşılacak inşallah biraz endişeli tedirgin ve çok soru soran bir tipim beni kaldırabilecek bir doktor istiyorum istanbul bağcılardayım bahçelievler esenler falanda olanilir semt olarak var mı bildiğiniz iyi bir hastane doktor avicennada bir bayan varmış serçin diye duyan bilen var mı ?

Öncelikle gecmiş olsun, bu bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsın inş.Allah. Bağcılar'da medipol mega var Lebriz Hale Aktün Tamer doktorum çok memnunum tavsıye ederdim sizede . Bu ıkıncı gebeliğim ilkinde de ona gitmiştim

Son ultrasondan once annem bizimleydi. Gizliden esime sormus nesi var bi sorun mu var diye :)) Allah hepimize yardim etsin sifa versin. Yavrularimizi kucagimiza saglikla almayi nasip etsin.
Igneyi gobekten mi yapiyorsun canim
Evet canım göbekten yapıyorum sen?
Ben bacaktan da denedim iğne vurduğum yer sertleşiyordu bende iğne dağılmıyor diye endişe ettim tekrar karnıma geçtim.Doktorda bacağın dokusu sert gelmiş demekkş dedi.Ama ne zamana kdr karından vurcam bakalım.sen nasıl yapıyosun

Istanbul gaziosmanpasada ikamet ediyorum. Bir önceki alışımda 1 kutu vardı aldım 2 kutuyu çok zor temin etmişler. Cuma günü burdaki tüm eczaneleri gezdim eczacı depoları aradı yok. Enoxun iğne ucu farklı çok zor giriyor 2 kutu alacağım kaldı umarım claxane bulunur eczacının dediği depolar boş üretim yok
Bu gerçekten kötü haber çünkü ben dokuz kutu daha alacağım normalde Antalya’da yaşıyorum eğer istersen senin içinde TEM’in edebileceğin biyerler bulabilirim ....

3lü tarama için çağırdı. Ölçülerine bakıcakmş yattım sedyeye. Bebeği bana göstermiyor. Geçen hafta bakmış zaten tarama için ölçüleri gerekmiş. Daha cinsiyeti de öğrenemedik diyince çevirdi ekranı bak kordonu var ben kız diye gisiyoeum ama belli olmaz diyor. Kordonsuz bebek olur sanki. Hep bir hafta önceden geliosunz erken geliosunz dio. Salak test için çağıran kendisi. Ben test için gidiyorum sanki. Bebeğimi görmeye gidiyorum.. Aman neyse akşama kadar otursun beklesin bundan sonra. Doğum hastanesi değil. Tıp merkezi. Testler ve ultrason uygun olduğu için gidiyordum. :110:
Evet , birkezde ben gittim doğumhastanesine ama doktorum özeldeki doktorumdan bile iyiydi ekranı bende göremedim. Sadece cinsiyet sorunca bana doğru çevirdi kıza benzetiyorum ama yüzüstü secdede yatıyor dedi. Bende ayrıntılı ultrason için gitmiştim ama sırası dolmuş :( özele devam bundan sonra

Evet canım göbekten yapıyorum sen?
Ben bacaktan da denedim iğne vurduğum yer sertleşiyordu bende iğne dağılmıyor diye endişe ettim tekrar karnıma geçtim.Doktorda bacağın dokusu sert gelmiş demekkş dedi.Ama ne zamana kdr karından vurcam bakalım.sen nasıl yapıyosun
Ben de göbekten vuruyorum. Doktor en iyisi gobekten yapmak dedi. Hatta doguma kadar gobekten devam esebiliraen daha iyi olur zaten bebege ya da keseye ulasmasi imkansiz dedi. Ama gobek buyudukce zorlasiyor ya deri gerildigi icin

Aynı sorun bende de var benim 3 kaybım var bende coraspin ve cleksan kullanıyorum çok şükür 20. Haftaya kadar geldik hamdolsun bende doktor fobisi oluştu düşün artık doktora gitmeye korkuyorum cinsiyeti bile merak edip gidemiyorum ama bu hafta çarşamba gidicem inşlh iyi Haberler alırız
hakkımızda hayırlısı olsun canım bende tam tersi devamlı hastanedeyim aklıma estikçe gidip görüyorum rahatlıyo içim detaylıya girdin mi peki

Iyi geceler kızlar *claxane* kullananlar iğneyi bulabiliyormusunuz? Üretimini durdurulmuş 4000 binlik olanın onun yerine enox verdi eczacı dr kullanabilirsin dedi 4 lü testte karar verilecek ıgneleri kesmek için umarım keserler 3 aydan sonra göbek tehlikeli bacakların çok acıyor oğlumda 9 ay oldum lakin böyle acimiyordu
valla bana en son 3aylık yazmışlardı bir aylık kaldı bayadır almıyorum hiç haberim yok ama muadili ilaçlar var onları alırız bi sorun olcağını sanmıyorum ama asıl soru neden üretimi durduruldu acaba

Ben de göbekten vuruyorum. Doktor en iyisi gobekten yapmak dedi. Hatta doguma kadar gobekten devam esebiliraen daha iyi olur zaten bebege ya da keseye ulasmasi imkansiz dedi. Ama gobek buyudukce zorlasiyor ya deri gerildigi icin
Evet kesinlikle öyle deri gerildikçe iğneyi batırırken daha cok acıyo sert yere denk gelmiş gibi.Bende göbekten devametcem de artık vurcak yerde bulamıyorum göbeğimin çevresi yeşil :)

Kızlar hepinize selam.yanlış hesaplamiyorsam bugun 17+3 günlük olduk.yani 18.haftadayiz.aklıma takılan birsey var.önceleri bende segirme tarzinda seyler oluyordu ama uzun zamandır olmuyor bebegin hareketlerini henüz hissetmiyorum ayrıca.normal mi acaba?kaçıncı haftada hissetmeye başladınız.carsamba randevum var.bir aydır göremiyorum minigimi özledim.inşallah hersey yolundadır.detaylı ultrasona girecegim üniv de.dualarınıza ihtiyacım var

günaydın güzel anne adayları.umarım bu hafta hepimiz için çok iyi geçer. bebişlerimizi hissederiz balık gibi yüzerler içimizde inşallah.hafta sonu doktordaydık. 14 cm 150 gr dedi.allah nasip ederse oğlumdan sonra kızımızın olma ihtimali çokmuş.yani tam göstermesi kendini yarım saat baktı tembel dönmedi.yüzde 80 kız dedi.hep hayırlısını diledim inşallah hayırlısı ne ise sağlıkla olsun.ama ultrasyonda izlerken bebeği oğlumdaki gibi değil.daha dar nasıl anlatayım küçük gibi.oğlum daha büyüktü kafası ayakları.farklı cinsiyette çocukları olanlar ultrasyonda benim hissettiğimi hisseden var mı.aralarında ki farkı anne gözüyle gördünüz mü :emir_bebek:
Yalnız değilmişim:) bende kıyaslıyorum canım ultrason resimlerini.oğlumda ya daha iriydi ya da cihazdan dolayı farkediyor anlayamadım. Ama mesela rahim de daha büyük gözüküyor daha bir geniş gibi oğlumda. Şimdikinde daha küçük gibi. Normaldir heralde dr bişey demiyor

Kızlar hepinize selam.yanlış hesaplamiyorsam bugun 17+3 günlük olduk.yani 18.haftadayiz.aklıma takılan birsey var.önceleri bende segirme tarzinda seyler oluyordu ama uzun zamandır olmuyor bebegin hareketlerini henüz hissetmiyorum ayrıca.normal mi acaba?kaçıncı haftada hissetmeye başladınız.carsamba randevum var.bir aydır göremiyorum minigimi özledim.inşallah hersey yolundadır.detaylı ultrasona girecegim üniv de.dualarınıza ihtiyacım var

Hayırlı olsun bebeğin canım, aynı haflarda sayılırız seninle bende 16+5 'im.
Önceden hissettiğimiz şeyler bağırsak hareketleri imiş, şimdiden sonra hissederiz diye düşünüyorum özellikle yan yattığımızda bi kıpırtı gibi bi şey oluyor ya ha o :D

Aynı ben aynı :) eskiden seyrime vardı şimdi oda yok hareket bekliyom bende öyleeeee 18+1 bugün bende...güzel geçer randevun canım dualar seninle

Hayırlı olsun bebeğin canım, aynı haflarda sayılırız seninle bende 16+5 'im.
Önceden hissettiğimiz şeyler bağırsak hareketleri imiş, şimdiden sonra hissederiz diye düşünüyorum özellikle yan yattığımızda bi kıpırtı gibi bi şey oluyor ya ha o :KK70:
Teşekkür ederim senin bebwgin de hayırlı olsun canım.inşallah merak icindeyim bende.bir ay oldu gormeyeli minigi ,nasıl diye çok merak ediyorum.hareketlerini hissetsem mutlu olucam

Teşekkür ederim senin bebwgin de hayırlı olsun canım.inşallah merak icindeyim bende.bir ay oldu gormeyeli minigi ,nasıl diye çok merak ediyorum.hareketlerini hissetsem mutlu olucam

Aynen canım, ben de Çarşamba günü gideceğim kısmetse.
Bende en çok kilosunu ve boyunu merak ediyorum. Bebişim büyüyor mu diye.
Cerrahpaşa ya gidiyorum ben sen hangi hastanedesin?

Back
X