- 24 Nisan 2010
- 4.149
- 5.727
-
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #1.061
Kordon bağından ayrılması bebeğin biz.emzikten düştü derizEmzikten düşmek ne demek acaba tam olarak
Ayy canım hiç bilmiyorum ama progestanın baya faydalı olduğunu duydum canım düzenli kullan inşallah iyi olur 2 haftaya kalmaz herşey Allah yardımcın olsun canımCanım ben de seninle aynı zamanlarda hamile kalmışım. . bugun kalp atışını duyduk..ama bebek asagidaymis 2 hafta sonra tekrar gel dedi..bebek aşağıda olan daha önce duydunuz mu?iğne ve progestan verdi..canım sıkıldı biraz. ..
Kullanıyordum da şimdi de iğnesini verdi bakalımprogestan kullanıyor muydun? bizi habersiz bırakma, inş hiçbir sorun yoktur.
Kanama mi vardı canım?Kullanıyordum da şimdi de iğnesini verdi bakalım
Hep başından beri günde 1-2 kere kahverengi akıntı oluyodu. dün akşam kan geldi de korktum ya. bugün şükür yok amaKanama mi vardı canım?
Gözün aydın olsun canim rabbim tamamına erdirsin..Kızlarrr ben dayanamadım bir kadın doğum hastanesine acil giriş yaptım.Ve 4+5 te keseyi gördüm.Hem de kocaman :))) İki hafta sonra kalp atışı için gel dedi.
İnşallah canım.Cümlemizinkini inşallah.Benimki erken döllenme artık eminim.Her şeyi önden gidiyor birazGözün aydın olsun canim rabbim tamamına erdirsin..
Yok yok korkma, ne kadar korkarsan o kadar tat alamazsın, yaşadığın mucizenin tadını çıkar :) ben ikinci bile olsa bi tereddüt ediyorum bazı seylerde, tecrübeli olsamda böyle :)Ilk gebeligim evet, o yuzden biraz endise biraz heyecan var. Gecen gun canim istedi bir parca cig pastirma yedim onu da kafaya taktim. Surekli vesvese oluyor ya. Sen tecrubelisin ne guzel, masallah :)
Doğrudur valla oluyo öyle şeyler, bende ilk gebelikte çalışıyordum kurs öğretmeni olarak, ders aralarında uyku molası yapıyodum resmen:))Merhaba benim de öyle maalesef bir de hep uykum var ama hep şaka gibiyim isyerinde uyudum geçen gün resmen :)
Folbiol kullanıyorum cnmFolik asit olarak ne kullaniyorsunuz bayanlar
Oyy çok güzel, inşallah bundan sonra da böyle güzel geçer canımCanlar sabah gittim doktora kalp atışunı gördük tabi daha duyamadık. 3 günde bir progestan iğne vurulcam. şuan kanamam yok şükür inşallah artık biter şu kanamalarım
Sağol canım hayırlı olsun hoşgeldin aramıza :)Herkese selamlar bende aranıza katıldım herkese huzurlu mutlu sağlıklı bi hamilelik diliyorum
Artış var canım korkma hemen endişelenmektedir bende ilk sonuç 60cikti iki gün sonra 156cikti
iki günde 2 katı artması lazım ve artmışda nasıl daha iyi olacak ki bu doktorları da hemşireleri de anlamıyorum ya insanı panik yaptırıyorlar
Abim kadin dogumcu ve alttan ultrason hakkinda hic boyle seyler demiyor?? Siz neye dayandırıyorsunuz bu tehlikeyi??Ben daha önce bir hastanenin işletme müdürlüğünü yapıyordum bizde hemşire yada laborantlarin tahlillerle ilgili yorum yapması yasaktı çünkü tıbbı bilgileri tahlil okumaya yeterli değil lütfen kaile almayın ayrıca alttan ultrasonu onermiyorum mecbur kalmadıkça
Canım herşeyde bir hayır vardır, hem kendine hem bebişine stres yapmamaya çalış, bende 6.haftanın içinde gittim, hatta öncesinde wc.ye gittim :) ilk gebelikte 2 3 ay kadar alttan muayene etmişti dr.um özeldeydim. Şimdi k.doğuma gidiyorum üstten baktı sadece. Kalp atışına 2 hafta sonra çağırdı. Allah büyüktür hayırlı haberler bekliyoruz inşallah senden deBenim doktorum 3000-4000lerde kese gözükür dedi. Sıkışık da bakmadi alttan muayenesiz nasil gorecek acabao degil de ben bos gebelikten kalp atisi alamamaktan cok korkuyorum. İlk gebeligim ve cok zor oldu o yuzden.. rabbim imtihanımız olarak yazdiysa cekicez elbet gerci..
Karnımdan baktı canimVajinal mı baktı karından mı cnm maşallah baya küçükken görünmüş.