2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Ayy canım hiç bilmiyorum ama progestanın baya faydalı olduğunu duydum canım düzenli kullan inşallah iyi olur 2 haftaya kalmaz herşey Allah yardımcın olsun canım

Merhaba arkadaslar. Bugun test yaptim pozitif çıktı. Aksam acilden kan vericem. Insallah nasip olur. Bundan once 2 kurtajim var. Kan pihtilasmasi var. Aranizda igne tedavisi olan var mi ne zaman basladiniz

Benim bulantılar artmaya başladı ya. Öğrenmeden de vardı ama bu kadar yoğun değildi. Sanırım az sonra lavaboya koşucam ben kusmaktan çocukluğumdan beri çok korkuyorum panik atak gibi oluyorum inşallah çok zor geçmez
Sizlerde belirtiler ne alemde hanımlar. Bide göğüs ucu acısı var. Elim değse içim sızlıyor. Bide uyku. Başka da bişey yok :)

Kızlar lutfen bana yardımcı olun kafam cok karıştı benim beta hcg 25995.91 çıkmış bu sonuca göre ikiz gebelik tastikleniyor lakin progesteron cok düşük çıkmış 9.1 kafam c9k karıştı neden acaba boyle oldu...

Ilk gebeligim evet, o yuzden biraz endise biraz heyecan var. Gecen gun canim istedi bir parca cig pastirma yedim onu da kafaya taktim. Surekli vesvese oluyor ya. Sen tecrubelisin ne guzel, masallah :)
Yok yok korkma, ne kadar korkarsan o kadar tat alamazsın, yaşadığın mucizenin tadını çıkar :) ben ikinci bile olsa bi tereddüt ediyorum bazı seylerde, tecrübeli olsamda böyle :)
Merhaba benim de öyle maalesef bir de hep uykum var ama hep şaka gibiyim isyerinde uyudum geçen gün resmen :)
Doğrudur valla oluyo öyle şeyler, bende ilk gebelikte çalışıyordum kurs öğretmeni olarak, ders aralarında uyku molası yapıyodum resmen:))
Folik asit olarak ne kullaniyorsunuz bayanlar
Folbiol kullanıyorum cnm
Canlar sabah gittim doktora kalp atışunı gördük tabi daha duyamadık. 3 günde bir progestan iğne vurulcam. şuan kanamam yok şükür inşallah artık biter şu kanamalarım
Oyy çok güzel, inşallah bundan sonra da böyle güzel geçer canım
Herkese selamlar bende aranıza katıldım herkese huzurlu mutlu sağlıklı bi hamilelik diliyorum
Sağol canım hayırlı olsun hoşgeldin aramıza :)

Artış var canım korkma hemen endişelenmektedir bende ilk sonuç 60cikti iki gün sonra 156cikti

iki günde 2 katı artması lazım ve artmışda nasıl daha iyi olacak ki bu doktorları da hemşireleri de anlamıyorum ya insanı panik yaptırıyorlar

Allah razi olsun ya olmuyor diye bekle bebek var mi diye bekle kalbi saglikli mi diye bekle.. hep beklemekle geçsin. Yine de cok şükür halimize

Abim kadin dogumcu ve alttan ultrason hakkinda hic boyle seyler demiyor?? Siz neye dayandırıyorsunuz bu tehlikeyi??

Benim doktorum 3000-4000lerde kese gözükür dedi. Sıkışık da bakmadi alttan muayenesiz nasil gorecek acaba o degil de ben bos gebelikten kalp atisi alamamaktan cok korkuyorum. İlk gebeligim ve cok zor oldu bu cocugu yıllardır bekliyoruz. rabbim imtihanımız olarak yazdiysa cekicez elbet gerci..

Canım herşeyde bir hayır vardır, hem kendine hem bebişine stres yapmamaya çalış, bende 6.haftanın içinde gittim, hatta öncesinde wc.ye gittim :) ilk gebelikte 2 3 ay kadar alttan muayene etmişti dr.um özeldeydim. Şimdi k.doğuma gidiyorum üstten baktı sadece. Kalp atışına 2 hafta sonra çağırdı. Allah büyüktür hayırlı haberler bekliyoruz inşallah senden de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…