2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Cok tatlisiniz :)))

insallah guzel haberlerle donersin...bende uyku hali var is yerinde resmen derin uykuya daliyorum...ufak.tefek.sancilar falan oluyir vucudumda okadar

Canım benimde ilk gebelik 4.5 seneden sonra. Benimde yüreğim hop hop. Ya boş gebelikse ya gelişmemişse vs diye. Rabbime sığınmaktan başka çare yok. Bol dua edelim. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Amin

Aminn Canım inşallah Rabbim sağlıkla huzurla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ❤❤

Nihayet beni anlayan biri :) buradaki herkesin ikinci gebeligi masallah. Ben korkudan takvim bile koyamiyorum

Hamilelik çok güzel bi duygu belki şu an ağrısı olan bulantısı olan çok anneler vardır ama özellikle 2. Üç aylık dönem en keyif alınacak dönem gerçekten Rabbim herkese sağlıklı doğumlar versin olmayanalrinda kucağını doldursun inşallah

Selam arkadaşlar. Benimde ilk bebeğim 3 yaşında Allah bağışlarsa. Şimdi de 2. gebelik heyecanı :) yalnız ben ilkinde de böyle yapmıştım testi yaptım beklemedeyim. söyle bi 7 hafta olsun Allahın izniyle o zaman kese kalp atışı fln görünürse İnşallah o zaman dr a gitmeyi düşünüyorum. Şimdiden ayaklanmadım yani ama tabi folik asit kullanmaya başladım çoktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…