2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Arkadaslar merhaba. Özel hastanelerde kan testinin ücreti nedir? Sizler ne kadara yaptırdınız? Bir de ilk kontrole gittiğinizde doktor sizlerden hangi testleri istedi?
Ben devlette yaptırdım hcg için. Diğerlerini daha yaptırmadım. İlk kontrolüm cuma günü. Bakalım ücretleri ne çıkacak. Muayene ücreti 180 lira. Tahlilleri de biraz tuzlu olur sanırım benim hastanenin

Sürekli gittiğim doktorum vardı zaten canım ilk doğumumuda onda yaptım medstar topçular nilsem hanım

Aynen nerede oturuyorsunuz kızlar? Birde ilk bebişler mi?:)
Anladım canım seçtiğim doktordan memnun kalmazsam sizin doktorlar bir seçenek olarak önümde duruyor şu an teşekkür ederim :)

Ben devlette yaptırdım hcg için. Diğerlerini daha yaptırmadım. İlk kontrolüm cuma günü. Bakalım ücretleri ne çıkacak. Muayene ücreti 180 lira. Tahlilleri de biraz tuzlu olur sanırım benim hastanenin
Benim de ilk kontrolüm yarın, özel hastanede olacak. Ücretleri hiç bilmediğim için fikir edinmek istedim. Eğer çok tutarsa tahliller ben de devlette yaptirabilirim.

Niğde bulantilanirin baslicagi sinyallerini almaya başladım dun aksam yarim saat fena migdem bulandi ve demin çok kötüydü agzima aci su geliyor

Benim de ilk kontrolüm yarın, özel hastanede olacak. Ücretleri hiç bilmediğim için fikir edinmek istedim. Eğer çok tutarsa tahliller ben de devlette yaptirabilirim.
Ben sakarya da yaşıyorum ve özel hastaneye gidiyorum 75tl muayene ve tahlil ücreti vermiyorum siz ne kadar çok ücret veriyosunuz

arkadaşlar aranızda hamile belirtisi olarak bel ve siirt ağrısı olan ve karılarda ağırı olan var miydi arkadslar test yaptım negatif çıktı 2,bebeğim olacak inşaallah olursa tabi ve bir de sürekli tuvalete gidiyorum lütfenn bir cevap verin ya lütfen sizde de oldumu böyle

Arkadaslar merhaba. Özel hastanelerde kan testinin ücreti nedir? Sizler ne kadara yaptırdınız? Bir de ilk kontrole gittiğinizde doktor sizlerden hangi testleri istedi?
Ilk tahlileler baya bi cok ücreti cok diye düşünüyorum benim doktorum zaten jendi muaynehanesi var orda yapilamadigi icin devlette yaptirdim ama 5 tup kan ve idrar verdim yani ayrintili bakildı ozelde epey tutar bence

60 156 dan sonra bidaha baktirdinmi cnm benim ilki 67 ertesi günü 95.
Keseyi ne zaman gördün
29haziranda 60idi 1temmuzda 156 çıktı c.tesi günüydü bana bir hafta sonra tekrar gel dedi 1hafta sonra c.tesi tekrar Dr a gittim yani o zamanda 4+5idim ama ultrasona gore çünkü adetle yumurtlamak benim uymuyo 13mayis benim adetin ama 5haziran diye gözüküyor SAT ondan sonra 1hafta sonra Dr kese gözükmeye bilir ama bakalım dedi baktı gözüktü tahmininde bhcg 1600civarinda olması gerekiyordu

Ben Antalya'dayım. Muayene ücreti 95 liraymis. Yarın ilk kez gideceğim tahlillere para alınır diye düşünüyorum.
Bilmiyorum canım bizim burada 2tane özel hastane var diğerlerinde alınıyor ama en iyi olan güzel olan hastaneler almıyor çok şükür kizimdada bu hastaneye girmiştim

ay güzel dileklerin için çok teşekkürler canım inşallah bende görürüm haftaya salı günü gideceğim tekrar başka hastaneye başka doktora.dış gebelik olsa değerde anormallik olması lazımdı dimi canım korkuyorum çok ya aklıma bir sürü şeyler geliyor.benimde salı günü 6+1 olacak bakalım hayırlısı

iki günde 2 katı artması lazım ve artmışda nasıl daha iyi olacak ki bu doktorları da hemşireleri de anlamıyorum ya insanı panik yaptırıyorlar
Ben daha önce bir hastanenin işletme müdürlüğünü yapıyordum bizde hemşire yada laborantlarin tahlillerle ilgili yorum yapması yasaktı çünkü tıbbı bilgileri tahlil okumaya yeterli değil lütfen kaile almayın ayrıca alttan ultrasonu onermiyorum mecbur kalmadıkça

Vajinal mı baktı karından mı cnm maşallah baya küçükken görünmüş.

aynen canım bencede öyle her tahlile bakan yorum yapmamalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…