- 20 Mayıs 2008
- 558
- 540
-
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #1.041
Hadi bakalım insallahyok kalp atışları için haftaya pazartesi çağırdı tekrar
Olur Allah ın izniyle sabret biraz canımyok kalp atışları için haftaya pazartesi çağırdı tekrar, devlet hastanesine gidiyorum cihazlar özeldeki gibi değil ona bağlıyorum ama yine de kader kısmet tabi, inşallah duymak nasip olur sağlıkla atan kalbini
Merhaba benim de öyle maalesef bir de hep uykum var ama hep şaka gibiyim isyerinde uyudum geçen gün resmen :)Günlerimiz aynıymış, :) bende 24ünde gidicem inşallah.
Deliksiz uyuyamıyorum hiç, sabahta hiç kalkasım gelmiyo, dinlenemiyorum. Senin nasıl?
arkadaşlar aranızda hamile belirtisi olarak bel ve siirt ağrısı olan ve karılarda ağırı olan var miydi arkadslar test yaptım negatif çıktı 2,bebeğim olacak inşaallah olursa tabi ve bir de sürekli tuvalete gidiyorum lütfenn bir cevap verin ya lütfen sizde de oldumu böyle
Canım benim ikiz gebelik olabilir dedi ama benim mide bulan tim uykum diğer belirtiler cok olması gerekirken hic yok neden aklıma herşey geliyor ne meme hassasiyeti ne meme ucu kararması ne mide bulantısı ne açıkma ne sik idrara çıkma ne uyku hicbirsey yok bendeMerhaba benim de öyle maalesef bir de hep uykum var ama hep şaka gibiyim isyerinde uyudum geçen gün resmen :)
Ben de medstara devam edicek gibiyim canım.Şimdilik sanem hanıma gidiyorum bir dahakine müjde hanıma gidip karar vericem gibi bakalım
Benim de ilk kontrolüm yarın, özel hastanede olacak. Ücretleri hiç bilmediğim için fikir edinmek istedim. Eğer çok tutarsa tahliller ben de devlette yaptirabilirim.
ben kızımdan beri Ersin Gürsel'e gidiyorum canım yenicaminin orada muayenehanesi varGuneslerde oturuyorum bende Adatip hastanesi remzi erene gidiyorum sen kime gidiyosun
Cnm neresi dusuk anlamadim gecen hafta carsamba yuvarlarsak 300 ten hesap edicm. 2 gunde bir artisahanımlar ben hala aklımı alamıyorum acaba bir sorun mu var kafam hala orda bu dış gebelik olma ihtimali beni çok korkutuyor kimi 1500-2000 li değerlerle görmüş keseyi kanamam falan yok çok şükür ama bu dış gebeliğin belirtileri nelerdir?ben geçen hafta çarşamba günü kan verdiğimde değerim 349 du bugün de 3278 çıkmış düşük değilmi sizce ya kafayı yicem ben bana akıl verin ne olur
Canım herkesin girdiği makina bir degil herkesin baktığı doktor bir degil lutfe n bunu asla goz ardı etme strese sokma kendini azcik sabret gorursun insaAllahhanımlar ben hala aklımı alamıyorum acaba bir sorun mu var kafam hala orda bu dış gebelik olma ihtimali beni çok korkutuyor kimi 1500-2000 li değerlerle görmüş keseyi kanamam falan yok çok şükür ama bu dış gebeliğin belirtileri nelerdir?ben geçen hafta çarşamba günü kan verdiğimde değerim 349 du bugün de 3278 çıkmış düşük değilmi sizce ya kafayı yicem ben bana akıl verin ne olur
Görürsün bide çişe sıkışık olmak gerekiyormuş sen öylemiydin gittiğinde ben bilemedim sıram gelmeden lavaboya uğradım ve doktor görmek için karnıma bastıra bastıra karnımı delecekti yine görünmedi sonra alttan muayenede göründü hemenböyle cevaplar duydukça mutlu oluyorum canım inşallah dediğin gibidir bende haftaya karından görürüm herhalde dimi
Canim buraya yazmamisim heyecandan. Diger konuya yazmistim buna yazdim sandim. P.tesi günkü degerim 168 çıktı cok şükür. Yarin doktora randevum var. İnsaallah hersey yolundadir. Son durum ne bende cok merak ediyorum :) etiketlemen cikmamis oyuzden simdi gordum yazdığını. Yarin guzel haberlerle gelirim insaallah@gizibilgi noldu haber vermedin herşey yolundamı
Canım rabbim bizlerden uzak etsin sakin karnınıza o kadar şiddetli basmalarına izin vermeyin yakın çevremden bir kişi bu yüzden emzikden düştü cinsiyetini göreceğim diye bastırmış bastirmis bebek emzikten dusmis sadece hanımlar azcik sabretmemiz lazimGörürsün bide çişe sıkışık olmak gerekiyormuş sen öylemiydin gittiğinde ben bilemedim sıram gelmeden lavaboya uğradım ve doktor görmek için karnıma bastıra bastıra karnımı delecekti yine görünmedi sonra alttan muayenede göründü hemen
Emzikten düşmek ne demek acaba tam olarakCanım rabbim bizlerden uzak etsin sakin karnınıza o kadar şiddetli basmalarına izin vermeyin yakın çevremden bir kişi bu yüzden emzikden düştü cinsiyetini göreceğim diye bastırmış bastirmis bebek emzikten dusmis sadece hanımlar azcik sabretmemiz lazim
Canım ben de seninle aynı zamanlarda hamile kalmışım. . bugun kalp atışını duyduk..ama bebek asagidaymis 2 hafta sonra tekrar gel dedi..bebek aşağıda olan daha önce duydunuz mu?iğne ve progestan verdi..canım sıkıldı biraz. ..Canım ben şimdi 5+5 im yani 6. Haftamın içindeyim cuma günü 6 olcam 7. Haftam başlayacak sanırım yani cuma günü hem keseyi görüp hem de kalp atışını duyar mıyım sence ?
doktor mu istiyor 2-3 güne bir kan tahlilini?Kizlar, bir fikir verebilor misiniz.lutfen?
Bugunku beta hcg bana biraz dusuk geldi.
5 temmuz sabah 81
7 temmuz sabah 171
10 temmuz aksam 783
12 temmuz sabah 1123
Genelde 48 saatte % 100den fazla artis gosterirken, 36 saatte 783den 1123e cikti. Yani yuzde 43 artis.
Doktor iyi dedi ama bana biraz dusuk geldi
ben özel hastane de 80 muayene ücreti 80 de tahliller için verdim. rubella da yazalım mı daha önce yaptırmadıysan dedi ben yaptırmıştım onu dedim yazmadı o da olsaydı daha fazla olacaktı.Benim de ilk kontrolüm yarın, özel hastanede olacak. Ücretleri hiç bilmediğim için fikir edinmek istedim. Eğer çok tutarsa tahliller ben de devlette yaptirabilirim.
bebek aşağıdayı ilk haftalarda değil son haftalarda duydum. benimde kanamam oldu progestan kullanıyorum şuanda.Canım ben de seninle aynı zamanlarda hamile kalmışım. . bugun kalp atışını duyduk..ama bebek asagidaymis 2 hafta sonra tekrar gel dedi..bebek aşağıda olan daha önce duydunuz mu?iğne ve progestan verdi..canım sıkıldı biraz. ..
folio kullanıyorumFolik asit olarak ne kullaniyorsunuz bayanlar