2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330

Adet ağrısı gibi karın ağrım var. Onun dışında sırtım agrimiyor.adetiniz gectimi ? Negatif demissiniz? İdrara sık cikmanin şuan hamilelikle ilgisi yoktur . İdrar yolu iltihabı olmuş olabilirsiniz.

Merhaba benim de öyle maalesef bir de hep uykum var ama hep şaka gibiyim isyerinde uyudum geçen gün resmen :)
Canım benim ikiz gebelik olabilir dedi ama benim mide bulan tim uykum diğer belirtiler cok olması gerekirken hic yok neden aklıma herşey geliyor ne meme hassasiyeti ne meme ucu kararması ne mide bulantısı ne açıkma ne sik idrara çıkma ne uyku hicbirsey yok bende

batım 23 temmuz beklemedeyim.eğer klomen+çatlatma iğnesi ile tutarsa 31 mart-1 nisan gibi doğacak.

Canım en ucuz kan testi 25 tl doktor 1 tanede istemiyor bi kere 350 verdim sadece kana o yüzden sağlık ocagında kan veriyorum sonucu doktoruma gösteriyorum sende öyle yap bence cebinde kalsın paran
Benim de ilk kontrolüm yarın, özel hastanede olacak. Ücretleri hiç bilmediğim için fikir edinmek istedim. Eğer çok tutarsa tahliller ben de devlette yaptirabilirim.

hanımlar ben hala aklımı alamıyorum acaba bir sorun mu var kafam hala orda bu dış gebelik olma ihtimali beni çok korkutuyor kimi 1500-2000 li değerlerle görmüş keseyi kanamam falan yok çok şükür ama bu dış gebeliğin belirtileri nelerdir?ben geçen hafta çarşamba günü kan verdiğimde değerim 349 du bugün de 3278 çıkmış düşük değilmi sizce ya kafayı yicem ben bana akıl verin ne olur

Cnm neresi dusuk anlamadim gecen hafta carsamba yuvarlarsak 300 ten hesap edicm. 2 gunde bir artisa
Carsamba 300
Cuma 600
Pazar 1200
Sali 2400
Bugunde 3000 lerde falanmolmasi grreki neresi dusuk ben anlamadim fazlasiyla katlanmis degerin ???

Canım herkesin girdiği makina bir degil herkesin baktığı doktor bir degil lutfe n bunu asla goz ardı etme strese sokma kendini azcik sabret gorursun insaAllah

böyle cevaplar duydukça mutlu oluyorum canım inşallah dediğin gibidir bende haftaya karından görürüm herhalde dimi
Görürsün bide çişe sıkışık olmak gerekiyormuş sen öylemiydin gittiğinde ben bilemedim sıram gelmeden lavaboya uğradım ve doktor görmek için karnıma bastıra bastıra karnımı delecekti yine görünmedi sonra alttan muayenede göründü hemen

@gizibilgi noldu haber vermedin herşey yolundamı
Canim buraya yazmamisim heyecandan. Diger konuya yazmistim buna yazdim sandim. P.tesi günkü degerim 168 çıktı cok şükür. Yarin doktora randevum var. İnsaallah hersey yolundadir. Son durum ne bende cok merak ediyorum :) etiketlemen cikmamis oyuzden simdi gordum yazdığını. Yarin guzel haberlerle gelirim insaallah sende ne gibi degisiklikler var?

Canım rabbim bizlerden uzak etsin sakin karnınıza o kadar şiddetli basmalarına izin vermeyin yakın çevremden bir kişi bu yüzden emzikden düştü cinsiyetini göreceğim diye bastırmış bastirmis bebek emzikten dusmis sadece hanımlar azcik sabretmemiz lazim

Canım ben şimdi 5+5 im yani 6. Haftamın içindeyim cuma günü 6 olcam 7. Haftam başlayacak sanırım yani cuma günü hem keseyi görüp hem de kalp atışını duyar mıyım sence ?
Canım ben de seninle aynı zamanlarda hamile kalmışım. . bugun kalp atışını duyduk..ama bebek asagidaymis 2 hafta sonra tekrar gel dedi..bebek aşağıda olan daha önce duydunuz mu?iğne ve progestan verdi..canım sıkıldı biraz. ..

doktor mu istiyor 2-3 güne bir kan tahlilini?
Benim de ilk kontrolüm yarın, özel hastanede olacak. Ücretleri hiç bilmediğim için fikir edinmek istedim. Eğer çok tutarsa tahliller ben de devlette yaptirabilirim.
ben özel hastane de 80 muayene ücreti 80 de tahliller için verdim. rubella da yazalım mı daha önce yaptırmadıysan dedi ben yaptırmıştım onu dedim yazmadı o da olsaydı daha fazla olacaktı.
bebek aşağıdayı ilk haftalarda değil son haftalarda duydum. benimde kanamam oldu progestan kullanıyorum şuanda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…