- 7 Eylül 2013
- 3.515
- 1.087
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #1.081
Karnımdan baktı canimVajinal mı baktı karından mı cnm maşallah baya küçükken görünmüş.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Karnımdan baktı canimVajinal mı baktı karından mı cnm maşallah baya küçükken görünmüş.
Anladım canım onu bilmiyorum ben doğumunu nerde yaptırıyor pekyben kızımdan beri Ersin Gürsel'e gidiyorum canım yenicaminin orada muayenehanesi var
Folic trio kullanıyorum doktor da onu önermişti zatenFolik asit olarak ne kullaniyorsunuz bayanlar
Allaha emanetler canım ben ilk hamileligimde çok stresliydim bunda sanki daha rahat gibiyim bakalımAllah razi olsun ya olmuyor diye bekle bebek var mi diye bekle kalbi saglikli mi diye bekle.. hep beklemekle geçsin. Yine de cok şükür halimize
Cok tatlisiniz :)))Canım herşeyde bir hayır vardır, hem kendine hem bebişine stres yapmamaya çalış, bende 6.haftanın içinde gittim, hatta öncesinde wc.ye gittim :) ilk gebelikte 2 3 ay kadar alttan muayene etmişti dr.um özeldeydim. Şimdi k.doğuma gidiyorum üstten baktı sadece. Kalp atışına 2 hafta sonra çağırdı. Allah büyüktür hayırlı haberler bekliyoruz inşallah senden de
Bugün tekrar kan testi yapıldı beta hcg 760 İlk yaptırdığımda yani beş gün önce 78di
Canim buraya yazmamisim heyecandan. Diger konuya yazmistim buna yazdim sandim. P.tesi günkü degerim 168 çıktı cok şükür. Yarin doktora randevum var. İnsaallah hersey yolundadir. Son durum ne bende cok merak ediyorum :) etiketlemen cikmamis oyuzden simdi gordum yazdığını. Yarin guzel haberlerle gelirim insaallah sende ne gibi degisiklikler var?
Herkese selamlar bende aranıza katıldım herkese huzurlu mutlu sağlıklı bi hamilelik diliyorum
Canım benimde ilk gebelik 4.5 seneden sonra. Benimde yüreğim hop hop. Ya boş gebelikse ya gelişmemişse vs diye. Rabbime sığınmaktan başka çare yok. Bol dua edelim. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. AminBenim doktorum 3000-4000lerde kese gözükür dedi. Sıkışık da bakmadi alttan muayenesiz nasil gorecek acaba o degil de ben bos gebelikten kalp atisi alamamaktan cok korkuyorum. İlk gebeligim ve cok zor oldu bu cocugu yıllardır bekliyoruz. rabbim imtihanımız olarak yazdiysa cekicez elbet gerci..
İnsaallah canim. Ben de ayni durumdayim.insallah guzel haberlerle donersin...bende uyku hali var is yerinde resmen derin uykuya daliyorum...ufak.tefek.sancilar falan oluyir vucudumda okadar
Aminn Canım inşallah Rabbim sağlıkla huzurla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ❤❤Canım benimde ilk gebelik 4.5 seneden sonra. Benimde yüreğim hop hop. Ya boş gebelikse ya gelişmemişse vs diye. Rabbime sığınmaktan başka çare yok. Bol dua edelim. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Amin
Selam,ben Hcg 3255 te gitmiştim biraz karnıma bastırarak küçücük keseyi görmüştü.İnşallah sende bir an önce görürsün..hanımlar değerim 3278 bu değerle karından kese görülmemesi normal mi sizce 5+2 deyim sata göre tabi ultrasona göre olan belli değil
Nihayet beni anlayan biri :) buradaki herkesin ikinci gebeligi masallah. Ben korkudan takvim bile koyamiyorumCanım benimde ilk gebelik 4.5 seneden sonra. Benimde yüreğim hop hop. Ya boş gebelikse ya gelişmemişse vs diye. Rabbime sığınmaktan başka çare yok. Bol dua edelim. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Amin
Kaç haftaliga denk geliyordu cnmSelam,ben Hcg 3255 te gitmiştim biraz karnıma bastırarak küçücük keseyi görmüştü.İnşallah sende bir an önce görürsün..