2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Hamilelikte kan dolaşımının hızlandıgı bu sebele burun tıkanıklığı na yol açtığıni duymuştum onunla ilgili olabilir gönlünü ferah tut ama Dr en iyisini bilir tabi
evet internetten araştırdım öyleymiş. daha fazla kanarsa kbb ye giderim. inşallah kanamaz

benimde 6+1 ve bugün kalp atışlarını gördük çok şükür
Allah tamamina erdirsin insallah darısı benim gibi heyecanla bekleyen tum hamislerin başına ben önceki 2 bebeğimi 6.haftada kaybettim bu sefer rüya gördüm sağlıklı olacak bu sefer inaniyorum o kalp atışını gorucez allahım izniyle

Geçmş olsun cnm ama 5 haftalık olmuomusun dha aşağıdaki tarihr göre benim 9 mart gözüküo 5+3 üm dha çnkü senin daha geç, nette betayla günün uyuyomu die hesaplama var sanırım ona bak istersen
Sağolasın canım aslında şey dedim, hani yarından sonra ben 5+1 olucam ya o zaman 6. hafta içinde oluyorum ya onu kastettim aalında. Sence bu haftaya göre değer yüksek mi yoksa normal mi

Kızlar bende ishal var. Çok şiddetli değil ama karnım sürekli gurul gurul ve ağrıyor. Sürekli tuvalete gitme isteğim var. Doktor salgın var dedi. Dikkat et dedi. Ama çok saçma üstün körü bi muayene oldu. Sabah normal gidicem doktora. Ama normal midir. Var mı sizde de

Kizlar bilen varsa cevaplayabilir mi?fakulte hastanelerinden direk riskli gebelige randevu alabiliyomuyuz yoksa ordada kadin dogumdan alicaz omu sev edicek.benim gun icinde hala kirmizi kanamalarim oluyo.yatiyorum butun gun

Canım benimde ucuncu bebeğim neler hissediyorsun diğerleri kac yaşında korku varmi Allah yardımcımız olsun

Amin.Çok mutlu oldum öğrenince üçüncü bebeği çok istedim kalabalık aileleri seviyorum, iki oğlum var biri martta 6 yaşını doldurdu ,küçükte 3.5 yaşında . İnşaAllah hayırlısıyla buda kız olur. Tek korkum 3. Sezeryanim olacak birde yaş ve doğum sayısından dolayı hamilelik süreci vücut olarak zor gecebilir seninkiler kaç yaşında ? İsteyerek mı oldu?

Kizlar bilen varsa cevaplayabilir mi?fakulte hastanelerinden direk riskli gebelige randevu alabiliyomuyuz yoksa ordada kadin dogumdan alicaz omu sev edicek.benim gun icinde hala kirmizi kanamalarim oluyo.yatiyorum butun gun
Bence sen yine sıra al kadın doğumdan, erkenden git orada yönlendirler canım geçmiş olsun Allah şifa versin

Geçmiş olsun ben de iki gündür ishalim, hele bugün afedersiniz köpük köpük oldu. Salgından mı sabah ekşi ayran içtim ondan mı susuz mu kaldım kestiremedim neyden olduğunu.

günaydın hanımlar mutlu ve sağlıklı günler inşallah bende de baş ağrısı oluyor çok ya mide bulantım geçmişti bir kaç gündür sabah yine başladı erken kalktığım için oluyor sanırım hafta sonları olmuyor çünkü

Bende tam onu yazacaktım.sürekli başım ağrıyor.özellikle duşta alnıma su geldiğinde şiddetleniyor.progesteron arttıkça ya da kan dolaşımı artıkça olabiliyormuş sanırıö ilk üç ay.

Iki oğlum var biri 2011 nisan doğumlu ikincisi 2012 ekim doğumlu bu plansız oldu hic beklemiyordum hayırlısı rabbim takdir etti yaşım 27 hayrolsun ne deyim şimdi ikimiz merakla bekleriz kiz mi diye ama ben cok heveslenmiycem ama rabbim dualara icabet edendir dualarimizi kabul eder rabbim ikimizede sağlıkli iffetli ahlaklı hayirli bir kiz evladı nasip etsin ...rabbimiz büyüktür.. .ankaradamisin bende ankaradayım.. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…