2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Iki oğlum var biri 2011 nisan doğumlu ikincisi 2012 ekim doğumlu bu plansız oldu hic beklemiyordum hayırlısı rabbim takdir etti yaşım 27 hayrolsun ne deyim şimdi ikimiz merakla bekleriz kiz mi diye ama ben cok heveslenmiycem ama rabbim dualara icabet edendir dualarimizi kabul eder rabbim ikimizede sağlıkli iffetli ahlaklı hayirli bir kiz evladı nasip etsin ...rabbimiz büyüktür.. .ankaradamisin bende ankaradayım.. .

Amin.Amin.inşaAllah kardeşim. Hayal kırıklığına uğramamak için bende çok kız hayali kuramiyorim . Rabbimden gelen başım üzerine. Ama milletin şimdi ah vah tüh kızın olsaydı cümlelerini duymayi hiç sevmiyorum ikinci oğlumda bile tüh vah demişlerdi bir kizim olmadığı için sanki bizim elimizde . İyikide olmuşlar . Bende Ankara'da yaşıyorum batikentteyim . Doktora gittin mı hiç ben haftaya cuma gideceğim inşaAllah . Keseyi kalp atışını hepsini birlikte duyayım diye .

Kizlar bilen varsa cevaplayabilir mi?fakulte hastanelerinden direk riskli gebelige randevu alabiliyomuyuz yoksa ordada kadin dogumdan alicaz omu sev edicek.benim gun icinde hala kirmizi kanamalarim oluyo.yatiyorum butun gun
Arayıp sorabilirsin fakülteye bgim uok. Kanaman ne zamandır devam ediyor?
Benimde açik kahverengi kanama var hala dun geçti sanmıştım bugun yine oldu cok moral bozucu bişey. Dun doktora.gitmistim.
Progestan verdi vajinadan kullan yan etkisi fazla olmaz dedi. Bugun başladım. Sanada o hormonu verirler muhtemelen tabi once bebeğe bakar.

Bende renkli akıntı var sürekli dün doktora gittim iğne yaptı :KK43: ama kese iyi görünüyormuş şükür. benim gibi olan var mı
Var 3 gundur bazen rengi cok aciliyo bazen hafif koyulasiyo dun doktor progestan ilac verdi bu sabah başladım, dun bebek iyi idi kalp atislatini da gorduk cok sukur. Insallah saglikli sihhatli bi şekilde atlatırız moralim bozuluyor :KK43:

Amin.Amin.inşaAllah kardeşim. Hayal kırıklığına uğramamak için bende çok kız hayali kuramiyorim . Rabbimden gelen başım üzerine. Ama milletin şimdi ah vah tüh kızın olsaydı cümlelerini duymayi hiç sevmiyorum ikinci oğlumda bile tüh vah demişlerdi bir kizim olmadığı için sanki bizim elimizde . İyikide olmuşlar . Bende Ankara'da yaşıyorum batikentteyim . Doktora gittin mı hiç ben haftaya cuma gideceğim inşaAllah . Keseyi kalp atışını hepsini birlikte duyayım diye .
Bende yarın icin randevu aldım benimki 6 hafta 2 günlük duruyor ..ben ikinci oğlumda cok üzülmüştüm yalan soyliyemem ama şimdi cok pişmanım iyiki erkek olmuş ikisi kardeş sırdaş arkadaş dost herşey oldular olacaaklar ileride insaAllah cok şükür bunun içinde beni kıza odaklamayın erkek de olabilir nasip takdir diyorum hayal kırıklığı olmasın hatta kendimi erkeğe odakladım hayırlısı diliyorum sağlıklı olsunlar bundan daha buyuk mutluluk mu var

ilk kontrollerde bütün değerlere bakıyorlar canım ondan çok almışlardır kan.çok sevindim senin adına bende inşallah keseyi görürüm bakalım perşembeye.bende hergün bu saatlerde uyku bastırması oluyor ya sende de oluyor mu bu
İlkinde bu kadar olmamıştı bende merak ettim, hemşire bazen olabiliyor gebeliklerde dedi :) uyku ilk gebeliğimde cok fazlaydı şimdi de var hiç kalkasım gelmiyor :)
kızlarrrr merhaba; rabbim nasip ederse bende martta doğurcam :p kan değerim az önce çıktı 67,51
Hayırlı olsun canım hoşgeldin :)
Merhabaaa :)) bende dün öğrendim elhamdülillah. Keseyi gördük. Ama kan testi vs yarın yapılacak. Minnoşum 4.5 sene sonra geldi hamd olsun :)
Gözünaydın canım hayırlı olsun:)
Rabbim tamamına erdirsin soktayim canim gecen ay acabamı acaba mi dedim adet oldum bu ay hamile kalmışım inanamıyorum korunurken
Hangi yöntemle korundunuz canım? Çünkü çoğu yöntemde yüzde yüz korumuyormuş.
Kızlar bende ishal var. Çok şiddetli değil ama karnım sürekli gurul gurul ve ağrıyor. Sürekli tuvalete gitme isteğim var. Doktor salgın var dedi. Dikkat et dedi. Ama çok saçma üstün körü bi muayene oldu. Sabah normal gidicem doktora. Ama normal midir. Var mı sizde de
Bende de oldu geçenlerde 2 gün sonra geçti canım, geçmiş olsun
Bende renkli akıntı var sürekli dün doktora gittim iğne yaptı :KK43: ama kese iyi görünüyormuş şükür. benim gibi olan var mı
Benimde var akıntım, rengi değişiyo sürekli

slm kızlarrrr bende 2018 mart annesi olacağım Allah izin verirse sağlıkla bu süreci atlatırsak .
Arkadaşlar bende 4 hafta 5 günlük hamileyim doktor bana gyno ferro sanol demir+folik asit+ vitamin B12 başladı
bu sabah 5 te içtim ben ilacı sabah 6:40 ta işe gitmek için uyandığımda acayip bir ter dökme sonra tuvalete gitme ihtiyacı mide bulantısı gıbi şikayetlerim oldu bu bünye alışık olmadığı için mi ağır mı geldi acaba vucuduma sadece alışma süreci için mi böyle oluyor acaba konuşalım arkadaşlar bilgilerimizi paylaşalım doktorun eksik bıraktığı şeyler var mı yok mu bana ilk üç ay bu ilacı iç dedi ama ilk içtiğim gün çok kötu oldum.

Ya düşünsenize kızlar şimdi değerler di keseydi derken Allah nasib ederse kalp atışlarıni duycaz sonra pantalonlar hafiften dar gelecek tişörtlerin altından düğmeleri açacaz derken portakal kadarcık bir karında sislik. Haftaları sayacağız cinsiyeti için tahminler toplayacağız Allah hepimizin gönlüne göre verecek. Sonra bir kelebek kıpırtısı ile başlayacak hareketleri ve kocaman tekmelere dönüşecek zamanla bu sefer doğum endişeleri başlayacak doktorla pazarlık yapacağız normal dogum olsun diye bir gün bizim hesaplarımıza inat vakitsizce çalacak kapıyı sancılar yavaştan ve bir avazda İnşallah o minik melekleri kucağımıza alacağız bağrımıza basım kokusunu icimize çektiğimizde bu serüven bitecek ve onun gelecegi ile ilgili yeni endişeler edineceğiz.4.5 yıl sonra yeniden aynı duyguları yaşıyor olmak muhteşem hepimize sağlıklı bir gebelik nasip etsin yaradan.

Ya düşünsenize kızlar şimdi değerler di keseydi derken Allah nasib ederse kalp atışlarıni duycaz sonra pantalonlar hafiften dar gelecek tişörtlerin altından düğmeleri açacaz derken portakal kadarcık bir karında sislik. Haftaları sayacağız cinsiyeti için tahminler toplayacağız Allah hepimizin gönlüne göre verecek. Sonra bir kelebek kıpırtısı ile başlayacak hareketleri ve kocaman tekmelere dönüşecek zamanla bu sefer doğum endişeleri başlayacak doktorla pazarlık yapacağız normal dogum olsun diye bir gün bizim hesaplarımıza inat vakitsizce çalacak kapıyı sancılar yavaştan ve bir avazda İnşallah o minik melekleri kucağımıza alacağız bağrımıza basım kokusunu icimize çektiğimizde bu serüven bitecek ve onun gelecegi ile ilgili yeni endişeler edineceğiz.4.5 yıl sonra yeniden aynı duyguları yaşıyor olmak muhteşem hepimize sağlıklı bir gebelik nasip etsin yaradan.
ne kadar güzel yazmışsın sen öyle canım inşallah hepimizin sağlıklı bir şekilde ilerler gebeliği cinsiyetleri paylaşırız burda :)

Benim kan değerim çok yüksek kötü bir şey olmasından korkuyorum 19526 5. hafta için çok anormal geldi bana, dua edin kızlar bir doktordan randevu aldım saat 1de gidicem inşallah kötü bir şey çıkmaz

Bende tam onu yazacaktım.sürekli başım ağrıyor.özellikle duşta alnıma su geldiğinde şiddetleniyor.progesteron arttıkça ya da kan dolaşımı artıkça olabiliyormuş sanırıö ilk üç ay.
Bende de baş ağrısı çok.İlaç da alamayınca baua zorlandım iki gündür.Özellikle gece yatarken ve sabah kalkınca oluyor.

X