- Konu Sahibi y4zy4qmurum
Canım ne güzel keseyi görmüşsün:) Allah bize de nasip etsin inşallah..Kese gözüktü canım çok şükür ama Dr 4+5 günlük tahminen dedi zaten ben geç yumurtladim o yüzden boyle oldu 2hafta sonra kalp atışına cagirdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ne güzel keseyi görmüşsün:) Allah bize de nasip etsin inşallah..Kese gözüktü canım çok şükür ama Dr 4+5 günlük tahminen dedi zaten ben geç yumurtladim o yüzden boyle oldu 2hafta sonra kalp atışına cagirdi
Ayy canım içimi rahatlattin cok sag ol. Maşallah senin bebişine de. İlk hamileliğim endiselenebiliyorum. İyi ki varsınız Mart anneleriCanım güzel çıkmış değerin maşallah
Bence çok fazla yükselmemiş benim de adet günümden 1gün sonra 88di ondan 2 gün sonra 228 çıkmıştı, 4 gün sonrada 915 çıktı dengeledi sağlıklı olsunlar inşallah
Sonucu bekliyoruz canim.
Benim ara sira agrim oluyor sag alt kasikta. Hamilelige daha alisamadim. 10 yildir deniyorduk, su an soktayim sevinemiyorum bile soktan. Bir de acaba dusecek mi, acaba dis gebelik mi diye endiselerim var. Bir de yururken sunnet cocugu gibi bir degisik yuruyorum :)))
Canim yataktan kalkmadan birkac cubuk kraker ye oyle kalk. Bir de az nane, az zencefil ve limondan cay yapip ic. Cok koyu olmasin cay.
Canim aksine nane hamilelere oneriliyor. Benim kuzenim hamileyken kisin hep nane limon ihlamur kaynatip icerdi, grip nezle olmamak icin. Dun bana doktorum onerdi, mide bulantin olursa (benim mide problemim var da) nane zencefil limon kaynat seyreltip ic dedi. Tabi herseyin asirisina kacmamak lazim.Nane yi hamileler icmesinn diyorlar cnm ama bilemedim. Kraket iyi gelir evet hic aklima gekmedi markete gittigimde alcm tsk cnm :))
Benim arasında 23 ay olucak kaynvaldem annem yakın kv bi sene geldi ilk çocukta bundada gelir ama yinede o sorumluluk duygusu korkutuo insanı tbi anlıyorum seni bizim planlı oldu ya şmdi yapıcaktm ya hiç arası olsun bidaha sil baştan yaşim istemedm büyütür rahat ederiz arkdş olcaklar ne gzelBir de ben ilk gebeliğimde çok sıkintıyaşamistim o yuzden doktor yuzu goresim yok okadar sıkılmısımki ozaman simdi tekrar aynı süreç beni korkutuyor.insallahgecici bi durumdur bu duygasallık.masraf tabiki 2 ye katlanacak simdiki bakiciya 1000 tl veriyoruz e buyuk krese baslicak en azo da 1000 tl olur ikisi bir arada kolay değil ama ben suanda duygusal anlamda daha çok sıkıntıdayım oglum 25 aylik yenisi doğduğunda 34 aylik olucak her seyin hayirlisi
Bende aynı senin gibi istemiştim ama hep bi belirsizlikle yaşadık, eşimin işinden dolayı şehir değişikliği yapmak zorunda kaldık, zaten kp kv birlikte kalıyoduk. Böyle olunca erteledik durduk ama zaman geçiyor, erteledikçe de değişen bişey olmuyo.hayırlısıyls olsunlar inşallah.Benim arasında 23 ay olucak kaynvaldem annem yakın kv bi sene geldi ilk çocukta bundada gelir ama yinede o sorumluluk duygusu korkutuo insanı tbi anlıyorum seni bizim planlı oldu ya şmdi yapıcaktm ya hiç arası olsun bidaha sil baştan yaşim istemedm büyütür rahat ederiz arkdş olcaklar ne gzel
Rica ederim canım benim,Ayy canım içimi rahatlattin cok sag ol. Maşallah senin bebişine de. İlk hamileliğim endiselenebiliyorum. İyi ki varsınız Mart anneleri
Aynenn benimde oyleBenimde kasıklarımda ağrı oluyo bazen tek taraflı bazen iki tarafta da. Hatta hamile olduğuma dair tek belirtim bu
İnşallah canım benimmmRica ederim canım benim,
bence de bu grup iyi ki var hepimiz aynı telaşdayız ve birbirimize rahatça sorular sorup destek oluyoruz, benim de ilk hamileliğim, inşallah sağlıcakla kucağımıza alırız yavrularımızı
benim değerim 22,808 gibiydi sanırım keseyi bilmiyorum ama bebeği göremezsiniz daha bizimki bile gözükmedi . kaçıncı haftadasınız insan biran önce görmek istiyor tabi :)Mrb canım keseyi hangi değerdeyken gördün brnim dün değerim 915 dide çarşamba ya randevu aldım inşallah keseyi de bebeği de görebiliriz :)
Keseyi görürsünüz sonraki haftada bebek inşallah :)inşallah canım bende daha keseyi de göremedim 4 hafta 2 günlüktü ilk kan verdiğimde doktor tekrar istemedi 15 gün sonra gel dedi ama ben haftaya randevu aldım başka doktora ona gideceğim en azından keseyi görürüm hiç değilse inşallah tabi
Benim iştahta sorun yok ama mide bulantım 3 gundur var dun daha kotuydu bugün sabah oldu ,geçti şu saatlerde bakalım. Kokulara hassaslyette arttı sabah ıslak mendil kokusu iğrenç geldi. Senin ne zamandır var bulantiMerhabalarr , iştahı kesilen bulantısı olan var mıı ? benim iştah iyice kesildi kokulara karşı duyarlılığım arttı çok kötü birşey bu hiç bir şey yemek istemiyorum
Aynen bendede istah sifir kullandigim ilaclar var onlari kullaniyorum diye zorla yiyorum bulana bulanaMerhabalarr , iştahı kesilen bulantısı olan var mıı ? benim iştah iyice kesildi kokulara karşı duyarlılığım arttı çok kötü birşey bu hiç bir şey yemek istemiyorum
Benimde 3 gundur var insallah artmaz yaa zehir oldu vallahiBenim iştahta sorun yok ama mide bulantım 3 gundur var dun daha kotuydu bugün sabah oldu ,geçti şu saatlerde bakalım. Kokulara hassaslyette arttı sabah ıslak mendil kokusu iğrenç geldi. Senin ne zamandır var bulanti
Benim iştahta sorun yok ama mide bulantım 3 gundur var dun daha kotuydu bugün sabah oldu ,geçti şu saatlerde bakalım. Kokulara hassaslyette arttı sabah ıslak mendil kokusu iğrenç geldi. Senin ne zamandır var bulanti
Aynen bendede istah sifir kullandigim ilaclar var onlari kullaniyorum diye zorla yiyorum bulana bulana
Bende insallah artmaz diye dua ediyorumBenimde 3 gundur var insallah artmaz yaa zehir oldu vallahi
Ben midem bulandıkça hurma yiyodum geçiriyodu biraz ama hurmanin dogumu kolaylastiri rahim kaslarını gevşetici etkisi varmış yeni öğrendim vazgectim artik yemiycem fazlaBugün 3. gün oluyo hafif ama bi koku aldığım zaman artıyo saçımdaki şampuan kokusu bile hoş gelmiyor, canım tatlı birşey hiç istemiyor mesela
Cnm benim ki tuo bebek oldugu icin estrofem diye ilac kullaniyorum tok karninaHangi ilaçları kullanıyosun canım ben şuan sadece folik asit içiyorum