2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
meraba hanimlar bende 2 gun once ogrendim ikinci kez anne olacagimi ve cok mutlu oldum... umarim bebislerimizi saglikli bir sekilde kucaklarimiza aliriz...

ve hanimlar birsey sormak istiyorum. aranizda kasiklarina kramp giren var m? dun geceden beri kramp giriyor kasiklarima. herhangi bir kanama falan yok. dun doktor ultrasyonda hicbir sorun yok dedi keseyide gordu ama kramplar kafa mi karistiriyor. bi fikri olan var mi sizdede oluyor mu

Benim bir tek dün girdi 1 dk sürdü gecti kramp.

Gunaydin kizlar:KK15: sabah bulantilariyla basim dertte cnm hic bisiy yemek istemiyor tum yiyecklerdenn tiksindim napicm bilmiyorum. Simdilik sabahlari kahvaltiyingec yapinca bulanio sonra artarmi bilmiyorum umarim artmaz:cry:

Selam kızlar bende 4 martta bebeğimi kucağıma alacağım inşallah aranızda banada yer var mı :)

ve hanimlar birsey sormak istiyorum. aranizda kasiklarina kramp giren var m? dun geceden beri kramp giriyor kasiklarima. herhangi bir kanama falan yok. dun doktor ultrasyonda hicbir sorun yok dedi keseyide gordu ama kramplar kafa mi karistiriyor. bi fikri olan var mi sizdede oluyor mu
Evet benimde devamlı giriyor kasıklarıma hemşireme sordum normal dedi çok olursa parol iç dedi

Benimde kasıklarımda ağrı oluyo bazen tek taraflı bazen iki tarafta da. Hatta hamile olduğuma dair tek belirtim bu

Dün beta hcg 497ydi doktorum ç.ba günü gel dedi yani tahminen değerim 2500 3000 civarı olucak. Kese görünür mü kalp atışı duyulur mu acaba?

Bir de ben ilk gebeliğimde çok sıkintıyaşamistim o yuzden doktor yuzu goresim yok okadar sıkılmısımki ozaman simdi tekrar aynı süreç beni korkutuyor.insallahgecici bi durumdur bu duygasallık.masraf tabiki 2 ye katlanacak simdiki bakiciya 1000 tl veriyoruz e buyuk krese baslicak en azo da 1000 tl olur ikisi bir arada kolay değil ama ben suanda duygusal anlamda daha çok sıkıntıdayım oglum 25 aylik yenisi doğduğunda 34 aylik olucak her seyin hayirlisi
Allah büyüktür canım inşallah rahat geçer. İlk aylarda duygusal yönden çok bocalıyo zaten insan. Ben ilk gebeliğimi full stres altında geçirdim, duygusal yönden de herşey batıyodu artık. Gebeliğin psikolojisiyle biraz daha duygusallaşıyoruz. Herşeye ağlayasım geliyor

Değer artışı olacak mı diye kan verdim yine. Sonucu bekliyorum bana da dua edin..
Sonucu bekliyoruz canim.

Merhaba kizlar nasil gidiyor yeni hayat :emir_bebek::nazar:
Benim ara sira agrim oluyor sag alt kasikta. Hamilelige daha alisamadim. 10 yildir deniyorduk, su an soktayim sevinemiyorum bile soktan. Bir de acaba dusecek mi, acaba dis gebelik mi diye endiselerim var. Bir de yururken sunnet cocugu gibi bir degisik yuruyorum :)))

Gunaydin kizlar:KK15: sabah bulantilariyla basim dertte cnm hic bisiy yemek istemiyor tum yiyecklerdenn tiksindim napicm bilmiyorum. Simdilik sabahlari kahvaltiyingec yapinca bulanio sonra artarmi bilmiyorum umarim artmaz:cry:
Canim yataktan kalkmadan birkac cubuk kraker ye oyle kalk. Bir de az nane, az zencefil ve limondan cay yapip ic. Cok koyu olmasin cay.

Yeni gelen arkadaşlar hayirli olsun. Hep birlikte alışacagız bu hamilelik fikrine. Bence tadını çıkaralım. Ben bugün ikinci beta hcg testimi yaptirdim. İlki 34 tü carsamba günü almistim. Bugün 158 olmuş. Sizce 3 günde fazla bir deger mi? İkiz falan mi yoksa bir fikriniz var mı?

Yeni gelen arkadaşlar hayirli olsun. Hep birlikte alışacagız bu hamilelik fikrine. Bence tadını çıkaralım. Ben bugün ikinci beta hcg testimi yaptirdim. İlki 34 tü carsamba günü almistim. Bugün 158 olmuş. Sizce 3 günde fazla bir deger mi? İkiz falan mi yoksa bir fikriniz var mı?
Evet canim biraz fazla artmis :) ne guzel.
Benim de carsamba 81di, dun 171 oldu sukur. Degerlerimiz ve gunlerimiz yakin. Kaybetmeyelim birbirimizi :)

Kese gözüktü canım çok şükür ama Dr 4+5 günlük tahminen dedi zaten ben geç yumurtladim o yüzden boyle oldu 2hafta sonra kalp atışına cagirdi
Çok şükür ki keseyi görmüşsün canım inşallah sağlıkla kalp atışını da duyarsın, darısı bana inşallah haftaya cuma gidicem ben de daha keseyi görmedim tam ne kadarlık olduğunu da öğrenirim hem..

Canım güzel çıkmış değerin maşallah :nazar:

Bence çok fazla yükselmemiş benim de adet günümden 1gün sonra 88di ondan 2 gün sonra 228 çıkmıştı, 4 gün sonrada 915 çıktı dengeledi :KK66: sağlıklı olsunlar inşallah :emir_bebek:

X