- 13 Ocak 2016
- 38
- 29
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
meraba hanimlar bende 2 gun once ogrendim ikinci kez anne olacagimi ve cok mutlu oldum... umarim bebislerimizi saglikli bir sekilde kucaklarimiza aliriz...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet benimde devamlı giriyor kasıklarıma hemşireme sordum normal dedi çok olursa parol iç dedive hanimlar birsey sormak istiyorum. aranizda kasiklarina kramp giren var m? dun geceden beri kramp giriyor kasiklarima. herhangi bir kanama falan yok. dun doktor ultrasyonda hicbir sorun yok dedi keseyide gordu ama kramplar kafa mi karistiriyor. bi fikri olan var mi sizdede oluyor mu
Hos geldin cnm hamislik takvimin nerdeMineeeeeee. Minesuu geldim
Benimde kasıklarımda ağrı oluyo bazen tek taraflı bazen iki tarafta da. Hatta hamile olduğuma dair tek belirtim buve hanimlar birsey sormak istiyorum. aranizda kasiklarina kramp giren var m? dun geceden beri kramp giriyor kasiklarima. herhangi bir kanama falan yok. dun doktor ultrasyonda hicbir sorun yok dedi keseyide gordu ama kramplar kafa mi karistiriyor. bi fikri olan var mi sizdede oluyor mu
Allah büyüktür canım inşallah rahat geçer. İlk aylarda duygusal yönden çok bocalıyo zaten insan. Ben ilk gebeliğimi full stres altında geçirdim, duygusal yönden de herşey batıyodu artık. Gebeliğin psikolojisiyle biraz daha duygusallaşıyoruz. Herşeye ağlayasım geliyorBir de ben ilk gebeliğimde çok sıkintıyaşamistim o yuzden doktor yuzu goresim yok okadar sıkılmısımki ozaman simdi tekrar aynı süreç beni korkutuyor.insallahgecici bi durumdur bu duygasallık.masraf tabiki 2 ye katlanacak simdiki bakiciya 1000 tl veriyoruz e buyuk krese baslicak en azo da 1000 tl olur ikisi bir arada kolay değil ama ben suanda duygusal anlamda daha çok sıkıntıdayım oglum 25 aylik yenisi doğduğunda 34 aylik olucak her seyin hayirlisi
Kese gözüktü canım çok şükür ama Dr 4+5 günlük tahminen dedi zaten ben geç yumurtladim o yüzden boyle oldu 2hafta sonra kalp atışına cagirdiNaptın canım nasıl geçti inşallah herşey yolundadır
Sonucu bekliyoruz canim.Değer artışı olacak mı diye kan verdim yine. Sonucu bekliyorum bana da dua edin..
Benim ara sira agrim oluyor sag alt kasikta. Hamilelige daha alisamadim. 10 yildir deniyorduk, su an soktayim sevinemiyorum bile soktan. Bir de acaba dusecek mi, acaba dis gebelik mi diye endiselerim var. Bir de yururken sunnet cocugu gibi bir degisik yuruyorum :)))Merhaba kizlar nasil gidiyor yeni hayat
Canim yataktan kalkmadan birkac cubuk kraker ye oyle kalk. Bir de az nane, az zencefil ve limondan cay yapip ic. Cok koyu olmasin cay.Gunaydin kizlar sabah bulantilariyla basim dertte cnm hic bisiy yemek istemiyor tum yiyecklerdenn tiksindim napicm bilmiyorum. Simdilik sabahlari kahvaltiyingec yapinca bulanio sonra artarmi bilmiyorum umarim artmaz
Cok guzel bir haber bu. Kalp atisini da dinledik mi o zaman bir ohh cekeriz artik.Kese gözüktü canım çok şükür ama Dr 4+5 günlük tahminen dedi zaten ben geç yumurtladim o yüzden boyle oldu 2hafta sonra kalp atışına cagirdi
Evet canim biraz fazla artmis :) ne guzel.Yeni gelen arkadaşlar hayirli olsun. Hep birlikte alışacagız bu hamilelik fikrine. Bence tadını çıkaralım. Ben bugün ikinci beta hcg testimi yaptirdim. İlki 34 tü carsamba günü almistim. Bugün 158 olmuş. Sizce 3 günde fazla bir deger mi? İkiz falan mi yoksa bir fikriniz var mı?
Maşallah sana da canım. Cok yakınmış gercekten birlikte güzel bir süreç geçiririz umarım. Ne mutlu bize...Evet canim biraz fazla artmis :) ne guzel.
Benim de carsamba 81di, dun 171 oldu sukur. Degerlerimiz ve gunlerimiz yakin. Kaybetmeyelim birbirimizi :)
Çok şükür ki keseyi görmüşsün canım inşallah sağlıkla kalp atışını da duyarsın, darısı bana inşallah haftaya cuma gidicem ben de daha keseyi görmedim tam ne kadarlık olduğunu da öğrenirim hem..Kese gözüktü canım çok şükür ama Dr 4+5 günlük tahminen dedi zaten ben geç yumurtladim o yüzden boyle oldu 2hafta sonra kalp atışına cagirdi
Canım güzel çıkmış değerin maşallahYeni gelen arkadaşlar hayirli olsun. Hep birlikte alışacagız bu hamilelik fikrine. Bence tadını çıkaralım. Ben bugün ikinci beta hcg testimi yaptirdim. İlki 34 tü carsamba günü almistim. Bugün 158 olmuş. Sizce 3 günde fazla bir deger mi? İkiz falan mi yoksa bir fikriniz var mı?