2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Aynen benimde öyle oluyo , ilk hamilelğimde 6. Hafta başladı ama felaketti 16 haftaya kdr yattım nerdeyse bu sefer bu kdr erken başlaması hafifte olsa daha betermi olucam diorum :KK43: bulantısı olan 6. Haftadan snra başlıyor 9. Hafta tavan yapıyo bekleyip görücez
Yaaa gercekten mi :cry: umarim rahat gecer hamileliklerimiz:KK34:

Uğur böceğini hiç duymamıştım, denk gelirse deneyim :)
Ama yüzüğün doğru çıktığına 5 6 kez şahit oldum, eskilerde çok denermiş bunu. Eşimin abileri ikiz bi de birinin çocukları ikiz, bazen acaba diyorum ister istemez :)

Bende mart annesi olucam inşallah kızlar:) kendimize dikkat etmemiz önemli ama sağlıklı bebekse öyle kolay kolay da bişey olmaz bence. 4ay önce 8.haftada kalbi durduğu için kaybetmiştim bebeğimi şimdi yeniden hamileyim bu defa çok daha sağlıklı ve güçlü bi bebeğim var hissediyorum:)

Merhaba kizlar nasil gidiyor yeni hayat :emir_bebek::nazar:
Ya ben hala hamilelik fikrine alışamadım plansız olduğu için hala garip geliyo ve biraz da korkutuyo beni.duygusal olarak acayip bi durumdayım anne olanlar bilir çocuk bakımı cok zor iki cocuk fikri beni ürkütüyor rabbim günah yazmasın.onun dışında hafif kasık ağrısı ve şişkinlik dışında bi şey yok bulantı kusma falan yok ilkinde de olmamıştı inşallah bunda da olmaz.

Valla eski bünyeler Yok artık eski dayanıklı kadınlar Yok okadar zor hamile kalınıyor ve okadar kolay düşük yapılıyor ki bence dikkatli olmak geeekiyor ben prenses moduna aldım kendimi :)
Seninle aynı gün görünüyoruz

Ya ben hala hamilelik fikrine alışamadım plansız olduğu için hala garip geliyo ve biraz da korkutuyo beni.duygusal olarak acayip bi durumdayım anne olanlar bilir çocuk bakımı cok zor iki cocuk fikri beni ürkütüyor rabbim günah yazmasın.onun dışında hafif kasık ağrısı ve şişkinlik dışında bi şey yok bulantı kusma falan yok ilkinde de olmamıştı inşallah bunda da olmaz.
Al benden de o kadar, benimde ikinci gebeliğim. Ben biraz maddi yönden bunalıyorum, yetememekten felan. İleriyi düşününce boğuluyorum ama çok da istediğimiz birşeydi iki çocuklu olmak. Allah hayırlısıyla nasip etsin inşallah.

Al benden de o kadar, benimde ikinci gebeliğim. Ben biraz maddi yönden bunalıyorum, yetememekten felan. İleriyi düşününce boğuluyorum ama çok da istediğimiz birşeydi iki çocuklu olmak. Allah hayırlısıyla nasip etsin inşallah.
Bir de ben ilk gebeliğimde çok sıkintıyaşamistim o yuzden doktor yuzu goresim yok okadar sıkılmısımki ozaman simdi tekrar aynı süreç beni korkutuyor.insallahgecici bi durumdur bu duygasallık.masraf tabiki 2 ye katlanacak simdiki bakiciya 1000 tl veriyoruz e buyuk krese baslicak en azo da 1000 tl olur ikisi bir arada kolay değil ama ben suanda duygusal anlamda daha çok sıkıntıdayım oglum 25 aylik yenisi doğduğunda 34 aylik olucak her seyin hayirlisi

X