2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Bende insallah artmaz diye dua ediyorum

Ben midem bulandıkça hurma yiyodum geçiriyodu biraz ama hurmanin dogumu kolaylastiri rahim kaslarını gevşetici etkisi varmış yeni öğrendim vazgectim artik yemiycem fazla
Kiz hurma yeme hurma dogumu yaklasanlara yediriliyor dogum hizlansin diye. Hurma yasakli yiyeckler arasindaa kanaman falan olur Allah korusun

Kizlar izninizle kendimi tanitayim...
29 yaşında ,3 cocuk annesiyim. Yarismaya ankaradan katılıyorum
Şimdi anlatacaklarim size biraz sacma gelebilir. Haberiniz olsun...
Aslinda (Allah in izni ile) mart annesi olan ben deilim . Yengem (abimin eşi). 4 yıllık hasretin sonunda bebegimiz bizimle şükürler olsun.
Peki niyemi ben yaziyorum. Çünkü burada olmayi çok seviyorum. Iyi kötü tecrübelerimde var . Isterseniz sizlerle paylasabilirim. Daha önceden 2014 mayis annelerindeydim.o zamanda bacim adina buralardaydim. 2016 kasim annelerindede kendim icin yarıştım. :KK48::KK48:Beni bilen bilir kimseye bi zararim olmaz . Şöyle bi kiyida kosede yazdiklarinizi okurum kendimce fikir yürütürum, yorumlarim. :-)
Şaka bir yana cani gönülden diliyorum ki Rabbim hepinizi evlatlariniza, hayırlı ve saglikli bir şekilde kavuştursun inşaallah :nazar:

Ya ben hala hamilelik fikrine alışamadım plansız olduğu için hala garip geliyo ve biraz da korkutuyo beni.duygusal olarak acayip bi durumdayım anne olanlar bilir çocuk bakımı cok zor iki cocuk fikri beni ürkütüyor rabbim günah yazmasın.onun dışında hafif kasık ağrısı ve şişkinlik dışında bi şey yok bulantı kusma falan yok ilkinde de olmamıştı inşallah bunda da olmaz.
Masaallah canım 2. Kez tadiyosun bu mutluluğu. Daha güzeli varmı. Tadini çıkar :emir_bebek:

Dün beta hcg 497ydi doktorum ç.ba günü gel dedi yani tahminen değerim 2500 3000 civarı olucak. Kese görünür mü kalp atışı duyulur mu acaba?
O değere yükselirse kese görülür kalp atımı duyulmaz ancak diğer iki hafta da geçtikten sonra seni çağırır zaten:KK66: içini ferah tut arkadaşım :) bebişlerimiz bizimle

Son düzenleme:
Sonucu bekliyoruz canim.

Benim ara sira agrim oluyor sag alt kasikta. Hamilelige daha alisamadim. 10 yildir deniyorduk, su an soktayim sevinemiyorum bile soktan. Bir de acaba dusecek mi, acaba dis gebelik mi diye endiselerim var. Bir de yururken sunnet cocugu gibi bir degisik yuruyorum :)))

Canim yataktan kalkmadan birkac cubuk kraker ye oyle kalk. Bir de az nane, az zencefil ve limondan cay yapip ic. Cok koyu olmasin cay.
Canim sen tüp bebek bolumundendin dimi. Haziran ayini takip ediyorum hatta bir kaç arkadaş daha var (yani ismen orada görüp) burada bildigim...
Allahim tüm ozlemini, hasretini ,unuttursun insaallah su gibi gecsin zaman hayirla saglikla kavus yavruna :emir_bebek:

Benim arasında 23 ay olucak kaynvaldem annem yakın kv bi sene geldi ilk çocukta bundada gelir ama yinede o sorumluluk duygusu korkutuo insanı tbi anlıyorum seni bizim planlı oldu ya şmdi yapıcaktm ya hiç arası olsun bidaha sil baştan yaşim istemedm büyütür rahat ederiz arkdş olcaklar ne gzel
Benimkilerin arası da 34 ay olacak aslimda ideal bir yaş aralığı.hayırlısı olsun artık

benim değerim 22,808 gibiydi sanırım keseyi bilmiyorum ama bebeği göremezsiniz daha bizimki bile gözükmedi . kaçıncı haftadasınız insan biran önce görmek istiyor tabi :)
Canım 6. Haftamdayım tam bilmiyorum bu işleri ilk hamileliğim de :) haftaya cuma gidicem 14 binlerde olacak o zaman inşallah değerim de hem keseyi görüp hem de kalp atışını duyarız canım :)

Kizlar izninizle kendimi tanitayim...
29 yaşında ,3 cocuk annesiyim. Yarismaya ankaradan katılıyorum
Şimdi anlatacaklarim size biraz sacma gelebilir. Haberiniz olsun...
Aslinda (Allah in izni ile) mart annesi olan ben deilim . Yengem (abimin eşi). 4 yıllık hasretin sonunda bebegimiz bizimle şükürler olsun.
Peki niyemi ben yaziyorum. Çünkü burada olmayi çok seviyorum. Iyi kötü tecrübelerimde var . Isterseniz sizlerle paylasabilirim. Daha önceden 2014 mayis annelerindeydim.o zamanda bacim adina buralardaydim. 2016 kasim annelerindede kendim icin yarıştım. :KK48::KK48:Beni bilen bilir kimseye bi zararim olmaz . Şöyle bi kiyida kosede yazdiklarinizi okurum kendimce fikir yürütürum, yorumlarim. :-)
Şaka bir yana cani gönülden diliyorum ki Rabbim hepinizi evlatlariniza, hayırlı ve saglikli bir şekilde kavuştursun inşaallah :nazar:
Neden baskalarinin yerine giriyorsun ki:skandal:

Amin Canım Allah razı olsun hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah bebişlerimizi :)

Bu arada çalışıyo musun canım ondan mı özledin ?
Hayir canim ew hanimiyim . 4. Çocuğu istermiyim bilmem ondan dedim. Tüm zorluklarina ragmen hamile olmayida çocuk dunyayi getirmeyide çok seviyorum. Inşaallah bir gün gözümü karartir yeniden anne olmayi isterim :anneadayı:

X