- 24 Nisan 2015
- 1.130
- 1.088
- 83
- 41
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #3.761
Ikiz annesimisin?Kızlar bende gittim bugün dr a :) ilk söylediğim ben hamile değilim herhalde hiç midem bulanmıyor hamilelik belirtim hiç Yok dedim dr güldü kalp atışlarını dinletti maşallah ikisininki de at koşar gibi çok şanslısın miden bulanmadığı için dedi :)
Ne kadar dogru bilmem ama benim ilk oglumda da sag kasigimda hep hissetmistim bunda da sag kasik agrim var..saglikli olsumlarsa artik ikisinede kabulum.Sorma canım ya benim sağ taraf bazen oyuluyor sanki anlatamam sana inşallah Allah kalbime göre verir :) hepimizin kalbine göre verir :)
Benimde 20 aylik bir oglum var surekli bende surekli kucagimda yemegi bile tek kucagimda onunla yapiyorum kendi ailem uzagimda esimin aileside destekcim yok ama isteyerek hamile kaldim rabbim kolayligini verir insallah.evlatlarimiz mucizelerimiz oda bir canli hayatina son vermek canilik.en dogru karari vermissin cnm.rabbim kolaylik versin.Bugün dr a gebeligi sonlandirmak için gittik. 16 aylık bir kızım var. Eşim çok yoğun calisiyor.sadece uyumaya geliyor nerdeyse okul dönemi. Anneanne babaanne gelemiyor bize yardıma. Hatta o yuzden simdiye kadar ücretsiz izindeydim. Bu hamilelik epey sağlam bir sürpriz oldu. Kızım bana çok bağlı.başkasında katiyen durmuyor.emmeye çok düşkün.
Bu şartlar altında kararımız sonlandirmakti. Ama vazgeçtik. Hayırlısıyla kendi oluruna bıraktık. Hepimiz için hayırlısı olsun
Bugün dr a gebeligi sonlandirmak için gittik. 16 aylık bir kızım var. Eşim çok yoğun calisiyor.sadece uyumaya geliyor nerdeyse okul dönemi. Anneanne babaanne gelemiyor bize yardıma. Hatta o yuzden simdiye kadar ücretsiz izindeydim. Bu hamilelik epey sağlam bir sürpriz oldu. Kızım bana çok bağlı.başkasında katiyen durmuyor.emmeye çok düşkün.
Bu şartlar altında kararımız sonlandirmakti. Ama vazgeçtik. Hayırlısıyla kendi oluruna bıraktık. Hepimiz için hayırlısı olsun
Sorma canım ya benim sağ taraf bazen oyuluyor sanki anlatamam sana inşallah Allah kalbime göre verir :) hepimizin kalbine göre verir :)
Merhaba kızlar.kan verdgmde adetim geçeli 3 gün olmuştu.4.gündü.beta hcg 2953 çıkmış.kızımda ayni zamanlar 800 falanms.Daha az hatta.Ne dersn ikiz ihtimali var mdr.Yoksa kızım geç döllenme bu erken döllenme mdr.öncesinde bi düşügm vardı.o da kızım gibiydi değerleri.erkek mi acaba diyenler var.cinsiyeti etkiler mi.deneyimli ark.lrdn yorum bekliyrm.ikiz hamileler özellikle :)
Yarın Dr.â gidiyrm bu arada.bakalım o ne diick
4.5 dedi doktor hayırlısı bakalım. Senin ki?Kac haftalik canim kese kac mm
Bende dün yaptrdım tahlil canım adetimi sadece iki gün geçmşti 455 çıktı oğlumda da aynı günlerde 500 civarı çıkmıştı.Seninkinde büyük bir artış söz konusu.İkizi olacak olan arkadaşlar var onların ki de seninki gibi yüksek bu ihtimal daha ağır basıyor bence
Ilk oğlum 9 aylık di hamile olduğunu öğrendiğimde şok olmuştum kabullenememiştim 5 ay kimseye söylemedim hep düşsün diye bekledim ne yaparım ne ederim diye düşüncelerle geçti tüm hamilelik stres stres ...dogdugu an aşık oldum oğluma büyük bir mahcubiyet şimdi cok pişmanım iyiki gelmiş iyiki erkek olmuş oğluma arkadaş dost kardeş yoldaş banada evlat olmuş o düşüncelerimden dolayı cok pişmanım rabbim affetsin ..her çocuk bir annenin en buyuk aşkı sevdası..hamilelik te kendime yaşattığım stresden dolayı oğlum cidden cok zor bi bebekti cok zor zamanlar geçirdi bana ama bir kerede keske olmasaydı diyemedim demedim onlar bizim canımızdan kopan canlar..Emin olun hamileliğimi ögrendigim gunden beri ben de şoktayım ve hala da ustunden atamadim bu şoku ve gercekten hiç de hazır değilmisim onu anladım ama sonlandirmak gibi bi sey hic aklimdan gecmedi evet iki cocukla gercekten cok zor olacak ve benim esim de cok yoğun calisanlardan ve bizim de yanimizda aile buyukleri yok yakindalar ama hergun gelebilecek durumda degiller halihazirda bir yardımcımız var oğluma bakiyor ve evin islerinin de bi kısmını yapiyor ama tabiki yukun büyük bir kısmı gene de bizde olacak.ben inanıyorumki onlari oyle bir seveceğizki iyiki doğurmuşuz diyeceğiz.ber dey guzel olur inşallah
Oooooo hemde ne arkadaş ne dost oluyorlar birbirlerinin herşeyi oluyorlar bir buçuk yaşına gelsin kucuk ondan sonrası kebab bana guvebBenmde 8 aylık kızım var.bize de büyük süpriz oldu.anneanne babaanne başka şehirlerde.yalnızız.Annem hariç öğrenen herkes nasıl bakcksn demeye başladı.gözüm korksun mu bilemedm ama eğer Allah bize nasip ettiyse bakck gücümüz vardır.Ben yalnızım.kızım yalnız kalmiick Ona ark.gelio diye seviniyrm.olabilirlerse inşallah kardeş en iyi arkadaş olur.hakkımızda hayırlısı
Ilk oğlum 9 aylık di hamile olduğunu öğrendiğimde şok olmuştum kabullenememiştim 5 ay kimseye söylemedim hep düşsün diye bekledim ne yaparım ne ederim diye düşüncelerle geçti tüm hamilelik stres stres ...dogdugu an aşık oldum oğluma büyük bir mahcubiyet şimdi cok pişmanım iyiki gelmiş iyiki erkek olmuş oğluma arkadaş dost kardeş yoldaş banada evlat olmuş o düşüncelerimden dolayı cok pişmanım rabbim affetsin ..her çocuk bir annenin en buyuk aşkı sevdası..hamilelik te kendime yaşattığım stresden dolayı oğlum cidden cok zor bi bebekti cok zor zamanlar geçirdi bana ama bir kerede keske olmasaydı diyemedim demedim onlar bizim canımızdan kopan canlar..
Allah Allah gerçekten mi.şok vaziyette okudum msjni.gözlerim açıldı.kızımda 6.gün 803 çıkmış çünkü 3.gün 200 küsür Ay hamilelikde beklemiodm şok oldum.ikiz derse daha da şok olurum.ilkini ikiz çok istiodm ama ailede bildgm kadaryla olmadgndn olmaz diodm.Her gebelikte hcg farklı değer alabilio mu acaba ya
Canım sen bana bakma benim işler karışık ama kendine hergun herşey cok guzel olacak de herşey cok guzel geçecek sen hamilelikte ne kadar sakin olursan senin sakınlığın bebeğine yansıyacak ve gerçekten bir bir buçuk yıl sonra iyiki iyiki diyeceksin ikisi birlikte oyun kuracak birlikte eğlenecek birlikte öğrenecek ve sana ihtiyaçları bile kalmiyacak ...tabiki kolay degil ama zor da degil emin ol...Benmde kızım şuan 8.5 aylık.Ona ark.geleceği için çok mutlym ama bugün Dr.n biri.Daha saltanatini kurmadan papucunu dama atiosn buncagzn dedi.çok üzüldüm.kızıma haksızlık mi yapiyrm demeye başladım.kızımı çok seviyrm.Onu eskisinden daha çok kucakliicm.Yani onun pabucu asla atilamaz.İlk gozagrim ama bilmyrm psikolojm fena oldu.Bu duyguyu yasadnz mi.ya da bebek doğunca ilk oglunuzla aranz nasıldı.ilk günler hep uyuyor bebekler zaten.ondan ben yine kendimi kızıma odaklarim gibi düşünüyorm.yalnız oldgmzdn bana çok düşkün hep kucagmda bilmyrm uzulmeli mym
şimdi tahlil sonucuma baktım da 5 haftalık gebeliğin değerlerinin üst sınırı 30.000 lerde.Yani 5 haftalıksan tekil gebelik te olabilir buna bakarak.Ama ben her ihtimale hazırlıklı ol derim Allah yeter ki vermek istesin genler falan hikaye
Oki oğlum var benimde ikiz olma ihtimalim var belki erken döllenmedir hemen panik yapma...Benmde kızım şuan 8.5 aylık.Ona ark.geleceği için çok mutlym ama bugün Dr.n biri.Daha saltanatini kurmadan papucunu dama atiosn buncagzn dedi.çok üzüldüm.kızıma haksızlık mi yapiyrm demeye başladım.kızımı çok seviyrm.Onu eskisinden daha çok kucakliicm.Yani onun pabucu asla atilamaz.İlk gozagrim ama bilmyrm psikolojm fena oldu.Bu duyguyu yasadnz mi.ya da bebek doğunca ilk oglunuzla aranz nasıldı.ilk günler hep uyuyor bebekler zaten.ondan ben yine kendimi kızıma odaklarim gibi düşünüyorm.yalnız oldgmzdn bana çok düşkün hep kucagmda bilmyrm uzulmeli mym
Canım sen bana bakma benim işler karışık ama kendine hergun herşey cok guzel olacak de herşey cok guzel geçecek sen hamilelikte ne kadar sakin olursan senin sakınlığın bebeğine yansıyacak ve gerçekten bir bir buçuk yıl sonra iyiki iyiki diyeceksin ikisi birlikte oyun kuracak birlikte eğlenecek birlikte öğrenecek ve sana ihtiyaçları bile kalmiyacak ...tabiki kolay degil ama zor da degil emin ol...
Oki oğlum var benimde ikiz olma ihtimalim var belki erken döllenmedir hemen panik yapma...
Sata göre 6 hafta birgunluktu ulturasyona göre 5 hafta bir günlük iki.kese olduğunu söyledi doktor on gun sonra gel dedi keselerden biri bebek var canlı kalp atımı var şükür ikinci kese boş dedi doktor ama ben eminim erken döllenme cunku eşim yurt dışındaydı o ay..15 gün yoktu zaten.25995.92 5 hafta 1 günlük kenDoğru diosn.sonra Bilmem Kaç göbek öteden akrabanzda vardır derler :) Hayırlısı diyelim ya.bilemyrz.ikiz olan ark.var mi.kaçıncı haftada belli oluo acaba.5 .haftada belli olur mu
Kalp atisi 160 altindaysa erkek derler genelde. Hatta ben ilkini kalp atisi 180 diye kiz olacak demistim kiz oldu.Teyzeler teyzeler biz şimdi doktordan geliyoruz fasulye olmuş benim tomurcuğum herşey gayet normal dedi haftası ve gününe göre kalp atışı dakika 140-150 dedi sanki az gibi ama kardeşiminki dakikada 180 falandı ilk öğrendiğinde ve aşırı hızlı atıyordu bizimki biraz sakin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?