• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Biz hic isim dusunmedik henuz.oglumda kiz ismi dusunmustuk belinay yada tuana diye belki onlardan birini koyariz.bu arada benim sag kasik tarafimda batmalar oluyor normalmi acaba ?
Normal canım geçen bende de oldu 2 gün boyunca geçti sonra bebek yeni büyüyodu içimde ondan oldu bence rahim genişleyip büyüyomuş bebek için o da kasık ağrısı yapıyomuş :) çok şiddetli değilse korkma hafif ağrı ve batma normal ;)

Normal canım geçen bende de oldu 2 gün boyunca geçti sonra bebek yeni büyüyodu içimde ondan oldu bence rahim genişleyip büyüyomuş bebek için o da kasık ağrısı yapıyomuş :) çok şiddetli değilse korkma hafif ağrı ve batma normal :KK66:
Cok siddrtli degil ara ara giriyo.kucuk cocuk.olunca kucakliyorum ediyorum o yuzden biraz evham yaptim galiba.

İki defa hamilelik geçirdim canm ilki 14 haftalık düşük oldu ama cinsiyeti belliydi erkekti. İkincide erkek ve ikisinde de aşırı bulantım vardı. Neredeyse hep rapor alıyorum işe gidemiyordum.
Eltimin iki kızı vardı üçüncü erkek oldu ama erkek te daha fazla bulantısı olduğunu soyuluyor.
Anladim kuzum yani kiz erkek farketmez de acaba ilgisi varmi diye meraktan sordm sagol canim

Cok siddrtli degil ara ara giriyo.kucuk cocuk.olunca kucakliyorum ediyorum o yuzden biraz evham yaptim galiba.
Yapma canım bişey olmaz ben de korktum geçen haftasonu ağrıdı pazartesi de kalp atışını duyduk çok şükür yolunda herşey :) senin de yolundadır inşallah merak etme ;)

Merhaba kzlar bende hamileyim haliba 3 gun geciknce kan testi sonucu 983,8 cumartesi ozele dktora gdicez hafta ici gidemiyorm malesef keseyi gorebilir miyz acaba cok merak ediyorm

Bir kaybı daha kaldıramam bende yaptıracağım, 11.hafta progestorana başlayalım, 13.hafta seklajını yapalım dedi, şuan 8. Haftadayım. Bayramdan sonraya geliyor. Sağlıkla zamanında alırız inşallah yavruları kucağımıza. Allah herkesin gönlüne göre versin.
İnşallah canım.kalp atışını duydunuz mu peki siz?hayırlı olsun bu arada bebeginiz

yok daha duymadık bu cuma (5+5te) gideceğiz doktora o zamanda kesenin içinde bebeği görürüz diye düşünüyorum kalp atışını 6+ larda duyabiliyormuşuz kalp atışını duyana kadar her hafta gideceğim doktora gibi duruyor :dua::KK48:

yüreğimin taa içinde bir şeyler koptu biliyor musun, çok güçlü bir insansın eminim, Allah'ım sağlıkla kucaklamanı nasip etsin inşallah evladını (bizlere de inşallah), burayı açtığımda hep dua edeceğim
Allah razı olsun canm güzel dileklerin için. Rabbim sanada Sag salim kucagina almayi nasib etsin inşallah. Dualarda buluşalım inşallah

Teyzeler teyzeler biz şimdi doktordan geliyoruz fasulye olmuş benim tomurcuğum herşey gayet normal dedi haftası ve gününe göre kalp atışı dakika 140-150 dedi sanki az gibi ama kardeşiminki dakikada 180 falandı ilk öğrendiğinde ve aşırı hızlı atıyordu bizimki biraz sakin :KK70:

gözün aydın cnm hareket ediyormuydu?

Evet isim düsündünüzmü kizlar??? Bizede fikir olsun
Teyzeler teyzeler biz şimdi doktordan geliyoruz fasulye olmuş benim tomurcuğum herşey gayet normal dedi haftası ve gününe göre kalp atışı dakika 140-150 dedi sanki az gibi ama kardeşiminki dakikada 180 falandı ilk öğrendiğinde ve aşırı hızlı atıyordu bizimki biraz sakin :KK70:
Canım ne kadar doğru bilmiyorum ama dakikada 160 altında atınca erkek oluyormuş kardeşinki nin cinsiyeti nedir

Back