• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Canım ne kadar doğru bilmiyorum ama dakikada 160 altında atınca erkek oluyormuş kardeşinki nin cinsiyeti nedir

Bunu duymamıştım hiç ama sol kasık ağrırsa kız sağ kasık ağrırsa erkek diyorlar ;) illa ki farklılık gösterir ama genellemeleri ciddiye alıyorum bir nebze.Şuanlık bu tez bana uyumlu mesela.Oğlumda sağ kasığım çatlarcasına sancırdı ilk zamanlar.Bu defa solumda hafif sızı hissediyorum.Kafamda deli sorular :KK64:

Teyzeler teyzeler biz şimdi doktordan geliyoruz fasulye olmuş benim tomurcuğum herşey gayet normal dedi haftası ve gününe göre kalp atışı dakika 140-150 dedi sanki az gibi ama kardeşiminki dakikada 180 falandı ilk öğrendiğinde ve aşırı hızlı atıyordu bizimki biraz sakin :KK70:
Ay ay ay maşallah size :) gözünaydın canım

kız olursa aslı koyucaz ama erkeği düşünmedim :ıslık:
Bende geçen kız bebek gördüm rüyamda kaybetme korkusuyla alıp kaçıyorduk eşimle bebeği üzerinde bembeyaz bi tulum vardı hiç aklımda yoktu ama adını da Aslı koymuştuk ;)

Bunu duymamıştım hiç ama sol kasık ağrırsa kız sağ kasık ağrırsa erkek diyorlar :KK66: illa ki farklılık gösterir ama genellemeleri ciddiye alıyorum bir nebze.Şuanlık bu tez bana uyumlu mesela.Oğlumda sağ kasığım çatlarcasına sancırdı ilk zamanlar.Bu defa solumda hafif sızı hissediyorum.Kafamda deli sorular :KK64:
Sorma canım ya benim sağ taraf bazen oyuluyor sanki anlatamam sana inşallah Allah kalbime göre verir :) hepimizin kalbine göre verir :)

Bugün dr a gebeligi sonlandirmak için gittik. 16 aylık bir kızım var. Eşim çok yoğun calisiyor.sadece uyumaya geliyor nerdeyse okul dönemi. Anneanne babaanne gelemiyor bize yardıma. Hatta o yuzden simdiye kadar ücretsiz izindeydim. Bu hamilelik epey sağlam bir sürpriz oldu. Kızım bana çok bağlı.başkasında katiyen durmuyor.emmeye çok düşkün.
Bu şartlar altında kararımız sonlandirmakti. Ama vazgeçtik. Hayırlısıyla kendi oluruna bıraktık. Hepimiz için hayırlısı olsun

Bugün dr a gebeligi sonlandirmak için gittik. 16 aylık bir kızım var. Eşim çok yoğun calisiyor.sadece uyumaya geliyor nerdeyse okul dönemi. Anneanne babaanne gelemiyor bize yardıma. Hatta o yuzden simdiye kadar ücretsiz izindeydim. Bu hamilelik epey sağlam bir sürpriz oldu. Kızım bana çok bağlı.başkasında katiyen durmuyor.emmeye çok düşkün.
Bu şartlar altında kararımız sonlandirmakti. Ama vazgeçtik. Hayırlısıyla kendi oluruna bıraktık. Hepimiz için hayırlısı olsun
En guzel kararı vermişsin canim onunda atan bir kalbi var ha.kucagindaki ha karnındaki kucagindakini ölüme terkedebilirmiydin emin ol iki çocuk büyütmek tek çocuk büyütmekten kolay rabbim yar ve yardımcın olsun ...hic üzülme korkma herşey yoluna girecek

Benim iki tane oğlum var büyük bu sene bire başlıycak kucuk 4 buçuk yaşında benimde ikiz olma durumu var ölümüne korkuyorum ama biliyorum ki rabbim kolaylığını verir yada kaldıramayacağımi yüklemez hayırlısı olsun bizi bizden daha iyi bilen rabbimiz var...

Allah yardimciniz olsun. Zor bir karar ama en onemli olan sey ic huzurunuz. Kendinizi stresten uzak tutun lutfen. Hakkinizda hayirlisi olsun :)

Canım benim de evde iki çocuğum var karnımdaki tüp bebekle oldu 2. Evliliğim emin ol Ki ne annem ne kayınvalidem bi tozumu bile gelip almazlar Ki benim bi yardımcıya ihtiyacım var dünden beri de kanamam var hastaneden geldik rutin hayatıma devam ediyorum mecbur çocuklarım biri 7 biri 9 yaşında illaki karınları doyacak bakımları yapılacak eşim gece gündüz çalışıyor gece 3te gelip süpürge de açamıyor rabbim veriyor bi kolaylığını doğumum riskli ve kaynanam şimdiden başlamış hanginize geleceğim diye bende kızına git dedim bu arada görümcem de hamile geçen ki doğumunda hastaneye gitti evine bile uğramadı bu sefer hanginizin yanında duracağım diyor ona bişey demiyorum kendi annemden de hayır Yok kimsenin hayatı toz pembe değil canım diyeceğim o Ki isabetli bi karar vermişsin canı veren rabbim o almalı Ki olması için yıllarca uğraşan sonuç bile alamayan bi sürü insan var tanıdığım Allah hepimizin yardımcısı olsun :dua:

Teyzeler teyzeler biz şimdi doktordan geliyoruz fasulye olmuş benim tomurcuğum herşey gayet normal dedi haftası ve gününe göre kalp atışı dakika 140-150 dedi sanki az gibi ama kardeşiminki dakikada 180 falandı ilk öğrendiğinde ve aşırı hızlı atıyordu bizimki biraz sakin :KK70:
Darısı bize inşallah.

Kızlar bende gittim bugün dr a :) ilk söylediğim ben hamile değilim herhalde hiç midem bulanmıyor hamilelik belirtim hiç Yok dedim dr güldü kalp atışlarını dinletti maşallah ikisininki de at koşar gibi çok şanslısın miden bulanmadığı için dedi :)
İnan bana gerçekten çok şanslısın. Benimki daha 4 gun oldu başlayalı ama şimdiden gücüm kalmadı. Bi mucize olsa bi an önce uc ay geçse diye geziyorum ortalıkta :(

Emin olun hamileliğimi ögrendigim gunden beri ben de şoktayım ve hala da ustunden atamadim bu şoku ve gercekten hiç de hazır değilmisim onu anladım ama sonlandirmak gibi bi sey hic aklimdan gecmedi evet iki cocukla gercekten cok zor olacak ve benim esim de cok yoğun calisanlardan ve bizim de yanimizda aile buyukleri yok yakindalar ama hergun gelebilecek durumda degiller halihazirda bir yardımcımız var oğluma bakiyor ve evin islerinin de bi kısmını yapiyor ama tabiki yukun büyük bir kısmı gene de bizde olacak.ben inanıyorumki onlari oyle bir seveceğizki iyiki doğurmuşuz diyeceğiz.ber dey guzel olur inşallah

Back