- 27 Aralık 2015
- 1.038
- 1.404
- 83
- 36
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #3.561
Canım kendinizi çok dinlemeyin bebeklerimiz bizimle herşey gönlümüzce olacak inşallah içimizi ferah tutacağız kötüyü çağırmayacağız bol bol dua edelim elimizi karnımıza koyup günde 360 defa YA MUSAVVİR diyelim bebeğimizin uzuvları tam güzel olsun diye güzel olsun diye :)Canim cevap verdigin için sag ol. Aslinda rahat olmak gerek ama hep kendimi dinliyorum. Insallah sorun yoktur. Rahatlatti biraz beni cevabin...
Naptın canım , gittin mi doktora ? Haberler nasıl?Haber ederım
Sevindim canımm , maşallah artmş değerlerin. Darısı kalp atışlarına olsun inşallah O OzlemnehirArkadaşlar hcg 108 di bugün kan vermısım.sonuclara baktım az önce İnternet'ten 638 e Çıkmış Çok mutluyum suan Kesede görünmüştü 4 mm olarakArtık sırada kalp atışı @albeni al L leylimley33 @Aysegul1992
Aynen :) bana şu şekilde anlattı hemşire. Gebelikte 2 doz, doğumdan altı ay sonra bir doz daha yapılırsa 5 sene içinde tekrar hamile kalırsan tetanos yaptırma dedi. Eğerki bu dozları 5e tamamlarsan ömür boyu koruması devam ediyormuş.Kesinlikle sana katılıyorum ama tetanoz aşısının 5 yıl etkisi devam ediyor eğer beş yıl içinde yaptırdıysanız yaptırmasanız olur diye biliyorum
Benimde ilk hamileliğim 4+6 dayım. aynen ya benimde çevremde o kadar çok kayıp var ki tedirgin olmadan edemiyor insanmerhabalar benimde ilk hamileliğim 5+2 deyim ve çevremde kayıp yaşayanları gördükçe çok evhamlanıyorum. 21 temmuzda keseyi gördük bu hafta tekrar gideceğim doktora herşey yolunda gidiyor mu diye bakmayamüthiş bir halsizlik ve uyku hali yaşıyorum henüz bulantı hissetmiyorum, sürekli vücudumu dinliyorum bir şey var mı kanama var mı diye en kısa zamanda bu evhamı atarım üzerimden umarım.
İnşallah hayırlısıyla sağlıklı kucağımıza alırız bebeklerimizi
Canım çok sevindim.maşallah.sen doktor muayenesi oldun mu canım bugün.kese karından mı yoksa vajinal ultrasonla mı gözüktü.benim söyle idi.ben 15 temmuzds regl olacaktım olmadım.18 temmuzda kan verdim288.7 cikti.sonra baska bir ilceye gezmeye gittik.20 temmuzda da ordaki ssk hastanesinde acilde baktirdim.757.6 cikti.daha sonra evimuze döndük.kendi devlet has.acilde verdim.orada da <1000.0 sonuç cikti.ondan sonra da hic kan vermedim.cumayı bekliyorum iste.Allah hayırlı haberler almayı nasip etsin hepimize inşallahArkadaşlar hcg 108 di bugün kan vermısım.sonuclara baktım az önce İnternet'ten 638 e Çıkmış Çok mutluyum suan Kesede görünmüştü 4 mm olarakArtık sırada kalp atışı @albeni al L leylimley33 @Aysegul1992
Benim cok uzun uğraşlar sonucu cocugum oldu o yuzden kendimi hala inandiramadigim ve hemen havaya girmek istemedigim icin 3 aydan önce söylemek istemiyorum. Ama merak etmeyin infertilite sorunu yaşayan insanlar birilerinin çocuklarına hasetlenip nazar degdirecek insanlar değiller. İnfertilite sorunu yasarken beni en çok üzen ve hayata küstüren sizin gibi düşünen insanlardi. Allah herkesin gönlüne göre versiniş yerinde hamilelik sendromuna girdim sanırımbaş ağrısı oluyor dün öğleden sonra da bu saatlerde başlamıştı.umarım geçici bir durumdur.Havalarda o kadar sıcak ki. Ankara da ikamet ediyorum.Buranın sıcağına bir türlü alışamadım.o yüzden hamileliğin ilk zamanlarını sıcaklarda atlatmayı istedim hep.oğlumun zamanında her şey iyi geçti umarım bu minikte annesini üzmez benimle aynı duyguları yaşayan var mı bilmiyorum ama iş yerinde ve akraba çevremde çocuk sahibi olmak için çok uğraşan insan var.onların yanında halsizlik baş ağrısı mide bulantısı gibi şikayetlerimi dile getirmem zor zaten eğer başarabilirsem 12.haftaya kadar kimseye bir şey söylemeyi düşünmüyorum. rabbim herkesin gönlüne göre versin kimsenin kucağını yuvasını boş bırakmasın.biz yeni hamişleri de nazarlardan korusun
Canım muhtemel dogum tarihimiz yakın sen kalp atışı icin ne zaman gideceksin?Kesinlikle bende öyle düşünüyorum. Kimisine göre geri kafalılık gelebilir ama doğacak çocuğa yiyecek ekmeği var ise kimse engel olamaz. Buna inancım sonsuz. Bu sebeple de kullanmıyorum ilacı. Çok teşekkür ederim cevapladığın için. Hayırlısı olsun,sağlıkla kucağına al bebeğini inşallah.
Herkese merhaba kizlar bende hamile kaldigim gunden beri burayi sessiz takip ediyordum kalp atisini duyana kadar yazmak istemedim. Cok sukur bugun minigimin pit pitlarini duyduk Allaha sukrler olsun. Kist disinda bi problem yok simdilik. İki tane oglum var Rabbim nasip ederse ucuncu kuzumuzu bekliyoruz
Benimde iki oğlum var , üçüncüyü bekliyoruz :) sizinkilerin yaşları kaç acaba? T Turkahvesi06Hayirli olsun sağlıkla gelsinler inşaAllah. Benimde iki oglum var .
Bu testleri sağlık ocağında yaptırdım benCanım ben yaptıramadım biz yapmıyoruz dedi üniv hast de başka bi doktor bana.. enfeksiyon dahiliye flnmış galiba şeker için hangi bölüme gidicem bilmiyorum bulamıyorum
Benimde iki oğlum var , üçüncüyü bekliyoruz :) sizinkilerin yaşları kaç acaba? T Turkahvesi06LoBeLYa
Canım benim 5+1 de ultrason görüntüm aynı bu şekildeydi kesenin içindeki şey onun boş olmadığınanlamına geliyormuş 9 gün sonra da bebeği gördük. Senin geç döllenme olmuş galiba 10 gün sonra bebeği görürsün inşallah merak etmeHerkese merhaba. Bir süredir sessiz takipçiydim. Öncelikle herkesin hamileliği hayırlı olsun. Benim sat 4 haziran. Yurtdışında yaşıyorum. İlk kez ctesi dr a gittim. Özellikle bekledim sabırla ki kalp atışını duyayım diye. 6+6 da gittim ancak elim boş döndüm vajinal muayene etti. Sadece keseyi görebildi. Orda yuvarlak bişey vardı sanırım yolk sac deniyormuş. Kendim araştırdım, dr bişey demedi. 4 ya da 5 haftalık görünüyor dedi. Çok mantıksız geldi 4 hafta. 10 gün sonra tekrar gel dedi. Ne test istedi ne başka bişey. Soğuk nevalenin tekiydi.. Endişelendim açıkçası. Bebeği bişe göremedik.. Ultrason görüntüsünü ekliyorum. Yorumu olan olursa sevinirim...
Canım hangi doktora gideceksin?Yani doktor para almıyor mu kendine ayrı?Çoğu yerde doktor doğuma geleceği için özel hem o alıyor hem de doğum yaptığın hastane ayrı alıyor yazmışlar.Bizim muayenesi 150
Amin canım hayırlı olsunKizlar bende az once gebelik testi yaptim ve hamile oldugumu ogrendim.2015 kasim annesiydim simdi de mart olucam herhalde.rabbim hepimize saglikli hayirli evlatlar versin insallah
Benimde büyük 6 , küçük 2 yaşında .Büyük 6 ,küçük 3.5 yaşında seninkiler kaç yaşında ? Bu arada yaş kaç :)
Amin canım inşallah tebrik ederiiimmmKizlar bende az once gebelik testi yaptim ve hamile oldugumu ogrendim.2015 kasim annesiydim simdi de mart olucam herhalde.rabbim hepimize saglikli hayirli evlatlar versin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?