2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Canim cevap verdigin için sag ol. Aslinda rahat olmak gerek ama hep kendimi dinliyorum. Insallah sorun yoktur. Rahatlatti biraz beni cevabin...
Canım kendinizi çok dinlemeyin bebeklerimiz bizimle herşey gönlümüzce olacak inşallah içimizi ferah tutacağız kötüyü çağırmayacağız bol bol dua edelim elimizi karnımıza koyup günde 360 defa YA MUSAVVİR diyelim bebeğimizin uzuvları tam güzel olsun diye güzel olsun diye :)

Kesinlikle sana katılıyorum ama tetanoz aşısının 5 yıl etkisi devam ediyor eğer beş yıl içinde yaptırdıysanız yaptırmasanız olur diye biliyorum
Aynen :) bana şu şekilde anlattı hemşire. Gebelikte 2 doz, doğumdan altı ay sonra bir doz daha yapılırsa 5 sene içinde tekrar hamile kalırsan tetanos yaptırma dedi. Eğerki bu dozları 5e tamamlarsan ömür boyu koruması devam ediyormuş.

Benimde ilk hamileliğim 4+6 dayım. aynen ya benimde çevremde o kadar çok kayıp var ki tedirgin olmadan edemiyor insanDaha kalp atışı duymadık perşembe gideceğiz bakalım minik mucizeyle tanışmaya Dün bchg ölçüsünde 1630 çıktı Biraz içim rahatladı ama yinede evham var Bulantım henüz yok ama uyku hali çok fena birde iş yerinde baş ağrısı yapıyor. Göğüslerde hassasiyet ve kasık batmaları. Sürekli bişiler okuyup araştırıyorum bende sonra kendimi dinliyorum Sağlıkla gelsinler inşallah

Canım çok sevindim.maşallah.sen doktor muayenesi oldun mu canım bugün.kese karından mı yoksa vajinal ultrasonla mı gözüktü.benim söyle idi.ben 15 temmuzds regl olacaktım olmadım.18 temmuzda kan verdim288.7 cikti.sonra baska bir ilceye gezmeye gittik.20 temmuzda da ordaki ssk hastanesinde acilde baktirdim.757.6 cikti.daha sonra evimuze döndük.kendi devlet has.acilde verdim.orada da <1000.0 sonuç cikti.ondan sonra da hic kan vermedim.cumayı bekliyorum iste.Allah hayırlı haberler almayı nasip etsin hepimize inşallah

Benim cok uzun uğraşlar sonucu cocugum oldu o yuzden kendimi hala inandiramadigim ve hemen havaya girmek istemedigim icin 3 aydan önce söylemek istemiyorum. Ama merak etmeyin infertilite sorunu yaşayan insanlar birilerinin çocuklarına hasetlenip nazar degdirecek insanlar değiller. İnfertilite sorunu yasarken beni en çok üzen ve hayata küstüren sizin gibi düşünen insanlardi. Allah herkesin gönlüne göre versin
Canım muhtemel dogum tarihimiz yakın sen kalp atışı icin ne zaman gideceksin?

Yeni anneler aramıza hoşgeldiniz.bizde geçtiğimiz cuma.kalp atışlarını duyduk çok şükür.7+0 dayiz.ama benim bulantilarim var yediğimi çıkarıyorum . Bu kez de halsiz düşüyorum.

Hayirli olsun sağlıkla gelsinler inşaAllah. Benimde iki oglum var .

Canım benim 5+1 de ultrason görüntüm aynı bu şekildeydi kesenin içindeki şey onun boş olmadığınanlamına geliyormuş 9 gün sonra da bebeği gördük. Senin geç döllenme olmuş galiba 10 gün sonra bebeği görürsün inşallah merak etme

Kizlar bende az once gebelik testi yaptim ve hamile oldugumu ogrendim.2015 kasim annesiydim simdi de mart olucam herhalde.rabbim hepimize saglikli hayirli evlatlar versin insallah
Amin canım inşallah tebrik ederiiimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…