- 1 Mayıs 2016
- 109
- 81
- 28
- 35
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #3.541
Hayırlı olsun diyelim o zaman rabbim sağlıklı bir şekilde elimize almayı nasip eder inşallahİyi günler bayanlar. Ben 6 yıllık evliyim. İlk 2-3 sene bebek düşünmedik. Sonra sağlık sorunlarım oldu. Ondan sonra da bebek olmadı. 2 senedir korunmuyorduk. 2 kez klomen kullandım. Hatta 3. Sonuncu da iğne vurduramadım. Temmuz başında nihayet misafirimizin geleceğini öğrendim..Önceki ay azimle incir-havuç kürü uyguladım. 21 gün uyguladım, bıraktım. Tekrar başlayacaktım ki gerek kalmadı. Kür vesilesi ile hamile kaldım. Aklınızda bulunsun arkadaşlar. Çevrenizde mutlaka bu sorunu yaşayan vardır. Allah Dr. İbrahim Saraçoğlu'ndan da razı olsun. İnternette anlatım videoları var. İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı.. Kendinize iyi bakın anneler
Çok sevindimmm sıra bende
ben yarın doktora gidiyorum ilk defa acaba kalp atışları duyulur mu ? Çok merak ediyorumÇok sevindimmm sıra bende
Canim öyledir umarim. Bu endiseli hali atmam lazim ustumden. Doktora yazdim simdi bakalim o ne diyecek. Cok tesekkurler cevabin icin..bende de bir süredir bulantı ve halsizlik vardı bugün bir iyilik var üstümde bulantım da halsizliğim de yok. ama korkmadım , belki bulantılı dönemim bitmiştir diye düşündüm ben
Ben sana bıraz verebılırım kılo ıstersen canım.ben şikayetçiyim kilomdan
Bende kiloluyum nasıl bir diyet verdi paylasirmisinBen biraz kilolu hamıle kaldım doktorum bana kılo alma dedı. Bende dun diyetisyene gittim. Oda ilk 4 ay sen zayıflayabilirsin. Sadece bebek için yararlı seyler vericegım dedi. Bebege en cok salata ve meyve kılo aldırıyomuş. Bende şimdi hem diyet hemde yürüyüşle az kilo almayı planlıyorum. Tabi ne kadar devam ederim bilemedim
Ben 7. haftamda ufak bir kanama gecirdim, onceden de 1 dusugum var buna ragmen doktorum hic ilac ve igne vermedi. Progestoronun dusuk ya da kanamaya bir etkisi olmadigini, dusecek bebegin hckimse tarafindan engellenemeyecegini soyledi. Cok sukur 3-4 gunde lekelenmelerim gecti.
benim ki duyuldu cumartesi günü 6+5 teydimben yarın doktora gidiyorum ilk defa acaba kalp atışları duyulur mu ? Çok merak ediyorum
merhabalar.ben çalışmıyorum Ama hamilelik belirtileri yasamadım.sadece arada kasıklarım agrıyor.bnm sat 19 hazıran.dokyora gıttınız mı kese falan görüldü müiş yerinde hamilelik sendromuna girdim sanırımbaş ağrısı oluyor dün öğleden sonra da bu saatlerde başlamıştı.umarım geçici bir durumdur.Havalarda o kadar sıcak ki. Ankara da ikamet ediyorum.Buranın sıcağına bir türlü alışamadım.o yüzden hamileliğin ilk zamanlarını sıcaklarda atlatmayı istedim hep.oğlumun zamanında her şey iyi geçti umarım bu minikte annesini üzmez benimle aynı duyguları yaşayan var mı bilmiyorum ama iş yerinde ve akraba çevremde çocuk sahibi olmak için çok uğraşan insan var.onların yanında halsizlik baş ağrısı mide bulantısı gibi şikayetlerimi dile getirmem zor zaten eğer başarabilirsem 12.haftaya kadar kimseye bir şey söylemeyi düşünmüyorum. rabbim herkesin gönlüne göre versin kimsenin kucağını yuvasını boş bırakmasın.biz yeni hamişleri de nazarlardan korusun
hayır canım daha doktora gitmedim.iki hafta sonra kan testimi tekrar yaptırıp gitmeyi düşünüyorum.Daha çok erken.oğlumdan tecrübeliyim.İlk olmasının heyecanıyla adetim geçtiği günden itibaren hastenelerdeydik. kese var mı yok mu kalp atışı var mı. Sonra anladım ki bunlar zamanla olan şeyler.o yüzden şimdi sakın davranıyorum.İki ay öncede bir düşük yaşadım akışına bırakacağım biraz.ama senin ilk hamileliğinse git doktora.heyecanını paylaş aklındakilerini sor ve en yetkili kişiden bilgileri al canım. Bu süreci yaşayarak öğren.Arkadas
merhabalar.ben çalışmıyorum Ama hamilelik belirtileri yasamadım.sadece arada kasıklarım agrıyor.bnm sat 19 hazıran.dokyora gıttınız mı kese falan görüldü mü
Amin canım benim cümlemizin inşallahben de yavastan yapmaya baslayim o zamn :) haklisin Allah koruyor gercekten ben de agir kaldirmadan dinlene dinlene yapayin o zamn :) Rabbim bebeginizi size bagislasin insallah
Yok canım benım 2.gebeliğim.39 aylık bır kızım var.ama benım 2 gün gecıkmeli hcg 108 di.o düşük olduğu için bıraz sıkılıyorum aslında .O Ozlemnehir kasık ağrıları gayet doğal canım.Hatta adet olacak gibi bir hisse bile kapılabiliyor insan. Söylediğim gibi rahat ve vesvesesiz bir hamilelik kendimize vereceğimiz en güzel hediye olacak inşallah.
Ah memleketim ah :) Ankaranın neresindesin canım? Hangi hastaneye gitmeyi düşünüyosun. Ben oğluşuma hamileyken bir dönem annemlerin yanına geldim ve hastane konusunda problem yaşadım. Başka dr.a gidince afra tafta yapanlarda var yani :) ama sonuç itibariyle misafir olarak geldim ve mecbur görünmek zorundaydım.iş yerinde hamilelik sendromuna girdim sanırımbaş ağrısı oluyor dün öğleden sonra da bu saatlerde başlamıştı.umarım geçici bir durumdur.Havalarda o kadar sıcak ki. Ankara da ikamet ediyorum.Buranın sıcağına bir türlü alışamadım.o yüzden hamileliğin ilk zamanlarını sıcaklarda atlatmayı istedim hep.oğlumun zamanında her şey iyi geçti umarım bu minikte annesini üzmez benimle aynı duyguları yaşayan var mı bilmiyorum ama iş yerinde ve akraba çevremde çocuk sahibi olmak için çok uğraşan insan var.onların yanında halsizlik baş ağrısı mide bulantısı gibi şikayetlerimi dile getirmem zor zaten eğer başarabilirsem 12.haftaya kadar kimseye bir şey söylemeyi düşünmüyorum. rabbim herkesin gönlüne göre versin kimsenin kucağını yuvasını boş bırakmasın.biz yeni hamişleri de nazarlardan korusun
Dogrusu ben hiç göğüs hassasiyeti hissetmedim belki dikkat etmiyorumdur. Ama normaldir stres yapma bence
Ama canım erken döllendiyse görüyor doktor kan değeriyle ama tabi sen daha iyi bilirsin :)günaydınlar..umarım herkes iyidir bebişlerle beraber.ben 7.haftadan önce gitmeyi düşünmüyorum doktora benimle aynı düşüncede olan yok mu acaba :)
Kesinlikle sana katılıyorum ama tetanoz aşısının 5 yıl etkisi devam ediyor eğer beş yıl içinde yaptırdıysanız yaptırmasanız olur diye biliyorumHiç duymamıştım canım. Yan etkileri oluyo mu bilmiyorum ama aşısız olup doğum sırasında kullanılan araçlardan dolayı tetanos olma olasılığınıda atlamamak gerek. Bu sorunu yaşayanlar var malesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?