- 21 Aralık 2014
- 390
- 367
- 32
-
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #34.081
Canım oruç tutacak mısınız sütü etkilemez mi nasıl tutacaksın?Merhaba kızlar nasılsınız? Ayy herkes kilo verme derdin'de . Bende oyleyim. Ama 40 'im çıkması nı bekliyorum. Bende evde basen hareketleri yapacak. Ve size onerim (youtube'de belki bileniniz vardır. ) ( Leslie sansoe ) var çok ise yariyor. Evde olduğun yerde yürüyorsun. İnşallah güzelce kilo veririz. Ama ramazan geliyor. Ve ben kilo versemde oructa yine alırım. Ne yapacak bilmiyorum. Ama elimden geldigince dikkat edip şimdiki kilomu koruyacam 70 kiloyum suan 60 olsam yeter. Neyse kızlar. Herkese .Kolay gelsin. Grsrz.
Canım aloeveralı mı bilmiyorum. Ama sanmam dikkatmi çekerdi öyle olsa. Gazlı bezi ben de duydum daha önce. İyileştryorsa ne güzel. Dikişler alırken acıdı mı canım. Bir de kegel i neden önerdi hemşire.aleoverali mi o ped canım ben depend ustune gazli bez kullaiyorum cok rajatim vi arksm tabsye etmsti daha xabuk iyilesyr siye doktor benim dikislerixaldi daha iyiyim o yüzden ama idrar yapinca boyle eegsik bi sey oluyo anlam veremyrum kegel egzetszi onermisti hemsire onu yaparkende dikisi hissedyrum aciyo
leslie cok iyi gecen yil yapıyodum:)
gazli bezden ziyade depend cok iyi oldu yoksa camasir degstrmkten iflahim kesilirdi:)hic acimadi boyle cok az cimbizla kil ceker gibi oldu uc sn surdu kegeli dogumdan snra idrar yapmaya korktum yapamadım ondan onermistiCanım oruç tutacak mısınız sütü etkilemez mi nasıl tutacaksın?
Var mı başka oruç tutmayı düşünen?
Açıkcası ben süt azalır diye tutmayacağım. Yemek önemli değil de su çok önemli süt için.
Canım aloeveralı mı bilmiyorum. Ama sanmam dikkatmi çekerdi öyle olsa. Gazlı bezi ben de duydum daha önce. İyileştryorsa ne güzel. Dikişler alırken acıdı mı canım. Bir de kegel i neden önerdi hemşire.
Benimde öyleydi ilk ayın sonunda. Şuan 42 günlüğüz dün bi pantolonumu denedim kapandı bu kezKızlar ben hamile kaldığımda 52kiloydum. Doğuma 67ile girdim. Şu an 58kiloyum. Normal doğum olduğu için heralde gitti ödem şişlik göbek. Doğumun ertesi günü eve geldiğimde 60dım. Ama basenler büyüdüğü için pantolonlarım kapanmıyor :) memişler büyüdüğü için de gömleklr kapanmıyor :)
Ben deneyecegim canım tutmaya calisacam sonradan tutması zor oluyorCanım oruç tutacak mısınız sütü etkilemez mi nasıl tutacaksın?
Açıkcası ben süt azalır diye tutmayacağım. Yemek önemli değil de su çok önemli süt için.
Canım aloeveralı mı bilmiyorum. Ama sanmam dikkatmi çekerdi öyle olsa. Gazlı bezi ben de duydum daha önce. İyileştryorsa ne güzel. Dikişler alırken acıdı mı canım. Bir de kegel i neden önerdi hemşire.
Bi denersin canım kendini de bebişi de çok zorlamadan. Allah yardımcın olsunBen deneyecegim canım tutmaya calisacam sonradan tutması zor oluyorhiç olmadı 1 gün değil 1 gün tutacam yani. Yinede bakalim süt çok etkilenirse bilemiyorum
canım rezene cayi icsen kendin bidw kiraz cekirdekli yastık almistik biz mikrodalgan varsa iyi oluyo fayda sagliyo benceKimyon çayı verdim 1 çay kaşığı çok ağladı kızlar acı çeker gibi ve gözleri kizardi yaşardıacimsi bi tadı varmış .sizin bebekler içerken ne tepki veriyor?
Iciyorum cnm dün bebeğe icirdim 5 10 cc susmayinca. Ama yinede ağlıyor özellikle emerken inş duzelircanım rezene cayi icsen kendin bidw kiraz cekirdekli yastık almistik biz mikrodalgan varsa iyi oluyo fayda sagliyo bence
Benimde öyleydi ilk ayın sonunda. Şuan 42 günlüğüz dün bi pantolonumu denedim kapandı bu kezikinci aşıda kilodan ne kadar kaldı belli olur bakalım :)
Yapar canım hem de çok yapar.doktorum bana sandıklarından biri.gaz hepimizin çilesi ya senin de başlamış hoşgeldin aramızaSeviniyodum gaz problemi yok diye20 günden sonra gaz problemimi olur kızlar ya 22 günlüğüz 2 gündür mahvetti beni susmuyo hep gazlı üstelik sürekli biogai kullanıyorum nasıl geçecek bu sorun Taze Sarımsak Gaz Yaparmi Bilen Varmı ?
inşallah canımIciyorum cnm dün bebeğe icirdim 5 10 cc susmayinca. Ama yinede ağlıyor özellikle emerken inş duzelir
yaa ne güzel olurdu da benim inst.yokKızlar 40hafta acı tatlı birlikte vakit geçirdik hala da geçiriyoruz. Ben sürekli mesajlaştğım arkadaşları çok merak ediyorum :) instagramdan eklesek ya :) yasak mı uygun mu bilmiyorum amane dersiniz?
Canım yasak bu devam etme konuşmaya yoksa banlanirsnKızlar 40hafta acı tatlı birlikte vakit geçirdik hala da geçiriyoruz. Ben sürekli mesajlaştğım arkadaşları çok merak ediyorum :) instagramdan eklesek ya :) yasak mı uygun mu bilmiyorum amane dersiniz?
Bizimki biraz buruşturuyor yüzünü ama içiyor. Acımsılığı anlamadım tadı fazla gelmiyor aslında canım, sadece koku oluyor.Kimyon çayı verdim 1 çay kaşığı çok ağladı kızlar acı çeker gibi ve gözleri kizardi yaşardıacimsi bi tadı varmış .sizin bebekler içerken ne tepki veriyor?
Canım yasak grup kurmak, reklam vs. Face grubu açan ve ekleyenlerden çoğu banlandı.Kızlar 40hafta acı tatlı birlikte vakit geçirdik hala da geçiriyoruz. Ben sürekli mesajlaştğım arkadaşları çok merak ediyorum :) instagramdan eklesek ya :) yasak mı uygun mu bilmiyorum amane dersiniz?
Canım ben ilaç kullandığım için emziremiyorum maalesef. O yüzden tutacam inşallahCanım oruç tutacak mısınız sütü etkilemez mi nasıl tutacaksın?
ben aynı damlaya devam ediyorum canım sab simplexe ayrıca kendim rezene çayı içiyorum arada kızımada içiriyorum süte karıştırıp ama yinede masaj gerekiyo çoğu zaman inşallah uzun sürmez bebelerin gazlı halleri :)Sağol kuzum, o damladan oğlumda üç şişe kullanmıştık. Probiyotik bi damla evet. Bize dr farklı bişey yazmış almadım valla çünkü içime sinmedi. Sonraki gidişimde nurseharveys veya biogaia kullan demişti. Ben kimyonun faydasını gördüğüm için almadım ama eğer yine idare edemicek olursam alıcam. Suan ne kullanıyosun canım, etkisi nasıl oldu? Başlar başlamaz fayda ediyor mu?
Canım puset karnına ve gazına daha iyi gelmiş olabilir mi? Benim kızda durmuyodu hiç, geçenlerde bnde rahatsızlanmıştım. Gece yine durmayınca kv.ye verdim. Biraz uğraşmış olmayınca pusete koymuş yanına yatırmış öyle uyumuş. Bu arada reflüde başlamış bizde, emdiği ağzına geliyo sonradan. Sanırım pusette dik olunca daha rahat etti. Şimdi hep yükseltiyorum başını.