2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Selam sizinde bebekler emerken uyuormu peki benimki uyuyor ondan makine kiraladik parayla sayiyorum niye uyukluo siseden icuor ama

Bizimde öyle malesef. Gece sabaha kadar uyutamadım. Gün içinde de aynı artık. Pusete koyuyorum hafiften sallıyorum artık napıyım. Birazcık sakinleşiyo bazen uyuyor bazen o da fayda etmiyor

Bizimde öyle malesef. Gece sabaha kadar uyutamadım. Gün içinde de aynı artık. Pusete koyuyorum hafiften sallıyorum artık napıyım. Birazcık sakinleşiyo bazen uyuyor bazen o da fayda etmiyor
Ayy aynı valla. Uyuyo benimki ama 15 dk ancak. Sonra bi hareketlilik başlıuo :)
Tek olsam idare edicem ama sorumluluklar fazla olunca insanda sinir yapıyo bende anadizinde sallamaya başladım ama o da kâr etmedi.
Düzrne girselerdi bi inşallah

Vallahi canım gergin böyle saat 21h00 basliyor. Saat 00h00 1h00 kadar uyku yok. Gazdan mi yoksa sancismi bilmiyorum. Yada bize giciklik olsun diyeuyudugu zamanda saat 5h00 5h30 gibi uyaniyoru sonra mama icipitekrar uyuyor. Sonrada 9'da uyaniyor . Cok sukur uykumu az bucuk aliyrumal

Selam sizinde bebekler emerken uyuormu peki benimki uyuyor ondan makine kiraladik parayla sayiyorum niye uyukluo siseden icuor ama
Kaç dakika emip uyuyor canm. Ben tek göğsü emdiriyorum 10-15dk.uyur uyanık emiyor. Çenesini uyarıyorum filan. Sonra tamamen uyuyor altını açıyorum. Uyanıyor. Temizliyorum diğer göğsü emiyor. Sen de dene bi istersen.

Aynen canım ya, sabah kızı zoraki uyutuyorum bu kezde oğlan uyanıyor. Yatsam olmuyo kalksam sersemliyorum. Allah yardımcımız olsun inşallah
Bizimde 22.00 da başlıyor, bazen 2 de bitiyor bazen sabaha kadar sürüyor huzursuzluk. Maşallah canım inşallah en kötü hali böyle olur bebeğinin.
Benim kızda fön makinası sesi işe yaradı kuzum. Sende dene istersen. Bayıldı sonunda benim cadı y4zy4qmurum
Kuzum bende sana yazayım diye girdim :) akşamüstü halen uyanık olunca gittim elektrik süpürgesini çalıştırdım evi süpürdüm. Onun sesiyle sakinleşip daldı. Çok fazla olmasada yine uyudu. Fön makinem bozuldu benim ya

Kızlar tane rezene almıştım aktardan, bebişe de deneyim diyorum ama ölçüsü ne kadar olmalı, deneyen var mı? Sadece anne sütü alıyor suan.

ay ne güzel ya maşallah kendiliginden mi uyanıyor bebegin canımben benimkini zorla uyandiyorum cok zor oluyo birde emzirirken mememde uyuyir hemen ilk başta cok cekiyi sonra cok yavas sende de boyle mi sariligimiz devam ediyoeda evham yapıyorum doyup doymadigini anlamıyorum cunku,bebegin kendi mi itiyor memeyi yoksa hani istemsiz mi cikiyor agzindan

Bende youtubedan açtım.
Sancısı olan bebeklermi susuyoreu bu seste yaa. ben gazı yok diyorum ama bu sestede sustu , gaz sancısda olabilir heralde

Kızlar tane rezene almıştım aktardan, bebişe de deneyim diyorum ama ölçüsü ne kadar olmalı, deneyen var mı? Sadece anne sütü alıyor suan.
super yapmissin ben içiyorum taneli olandan hem sut yapiyor hem gazi onluyor bir su bardagina bir tatlı kasigi koyuyosun canım kaynar suda iki uc dk beklet cikar ic

Canım ben de tane rezene veriyorum ihtiyaç duydukça, ben de yarım çay bardağı kaynar suya yarım çay kaşığı katıp demlenmesini bekliyorum. Şimdilik günde 10 ml filan veriyorum.kalanı döküyorum. İki sefer vereceksem tekrar taze demliyorum.

Canım youtubeden açsana. Fön mKinesine ne gerek var :)
Canım ben kendime bir su bardağına bir tatlı kaşığı yapıyorum. Bebeğim bi kere çok huysuzlandı 1çay kaşığı ona da verdim. Ama fazlası doğru olmaz bence. Bi de rezeneyi 5dakikadan fazla demlemeyin demiş aktar. Sen de dikkat et.
Aynen canım ilk başta deli gibi çekiyor. Sonra yavaşlayp uyuyor. Kendi itmiyor. Uykuya daldkça ben önce çenesini uyarıyorm tekrar emmeye başlıyor. En son uyarmama rağmen uyumaya devam ediyorsa ben çekiyorum yavaşça. Düşüyor ağzından. Uyuduğu için ben de acaba doymuyor mu die düşünüyorum ama doktora sorduğumda 15dk emip uyuyor diyr, fena bi zaman sayılmaz 15dk dedi. O yüzden biraz kendmi avutuyorum. Bir de doymasa zaten uyumaz bence.

Saol canım yine kızım benim oglanlara gogö çok iyi maşallah. İnsallah boybö kalirk tek temenim bu.

Hiç öyle kötü bı sonuç olur diye düşünmemiştim canım inşallah normal birseydir

Kızlar zinco gaz damlası kullanan varmı? Yeni alacağız doktor yazmış...
Sizlerden kullanıp faydasnı gören oldumu acaba? Veya siz neler kullanıyosunuz?
Dün mercimek çorbası içtim , bebe uçacak olmuş gazdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…