2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Kızlar zinco gaz damlası kullanan varmı? Yeni alacağız doktor yazmış...
Sizlerden kullanıp faydasnı gören oldumu acaba? Veya siz neler kullanıyosunuz? :KK43:
Dün mercimek çorbası içtim , bebe uçacak olmuş gazdan :KK43:
ben kullandim canim ama biraktik onu kullanmiyoruz simdi . şoyle söyliyim o ilaci kizima vverdikten sonra gazı çıkarana kadar kızım cok kıvranıyordu cok agliyordu ama gazi cikarinca rahatliyordu bir yarim saat bir saat sürüyordu bu süre ama ben o kadar aglamasina dayanamadim baska doktora gitti Alle Viando diye bir damla verdi simdi onu kullaniyoruz nerdeyse biticek hep duzenli kullandim ve kizimin artik aglama krizleri yok eskisi gibi gaz sorunumuzda yok cok sükür

Kizlar hersey yogun gecio kendinizi veya ev islerini nasil yapionuzz ben bulanimdayim kilomdan bakimdan namazda kilamiom daha kanamam var yinede sukur guzel seymis

Sizlerden kullanıp faydasnı gören oldumu acaba? Veya siz neler kullanıyosunuz? :KK43:
Biz kullaniyoruz canm faydasi var gibi ama daha iyi olablr tamamen kesmedi yani

ben kullandim canim ama biraktik onu kullanmiyoruz simdi . şoyle söyliyim o ilaci kizima vverdikten sonra gazı çıkarana kadar kızım cok kıvranıyordu cok agliyordu ama gazi cikarinca rahatliyordu bir yarim saat bir saat sürüyordu bu süre ama ben o kadar aglamasina dayanamadim baska doktora gitti Alle Viando diye bir damla verdi simdi onu kullaniyoruz nerdeyse biticek hep duzenli kullandim ve kizimin artik aglama krizleri yok eskisi gibi gaz sorunumuzda yok cok sükür
Kac gunluk canm bebek bizde o damladan deneriz belki

Anamm mercimek mii uzak olaaa.laktazm ve biogaia kullanıyoruz ama laktazm bitince almayacagim yine çok şekerli biogaiaya devam.zincoyu çok duydum ama da yaygın kullanılıyor

Bir bunalimda olanda benim tartiya cikmaya korkuyorum doguma girerken 65 kiloydum dogum sonrasi 10. Gunde yine 65 oldum .suan 2.5 ayligiz 70 i gecmisimdir hayatimda yemedigim kadar tatli hamur isi tuketmeye basladim .dun bi disari ciktik yemin ederim hic biyerimi kaldiramiyorum esim surekli dirdir cok kilo aldin diye basimin etini yiyor .asla diyet yapamam beceremem .yzlik kiyafetlerimin hic biri olmuyor .egildigim zaman kalakamiyorum vicudumu cok agir hissediyirum napcam ben ya ise basliyinca zayiflarsin diyorlar haziranda ise basliycam 80 olmazsam iyidir oz amana kadar

Geçen esimle skntidan bahsetmistkm bana @Albeni7 y4zy4qmurum y4zy4qmurum ilkduyansenol ilkduyansenol kızlar sagolun mesajlar için baktım benden sonra bi kac kişi daha yazmış eşinden sikayetler vs.benim artık sınır noktama geldi ciddi ciddi karşıma alıp bosanalim dedim ağladım bosanalim deyip kalktı gitti .Ben şok...sonra gece kalktı yanıma geldi sarıldı uzun zaman sonra beraber yattik tabi her kadın gibi bende yelkenler fora..bu bi gün sürdü tabi sonra yine ayrı yatıyoruz :))dikkat ettim de ne zaman ailesi gelse bizde boşanma lafları geziyor @Albeni7 keşke dediğin gibi aileyi yollayabilsem de nerdeeee valla lohusaligimi yasatmadilar resmen hergun misafir agirliyo gibi yemek yapıp sunuyorum ön gun daha da burdalar muhtemelen .bunlar bi gitse rahatlicam aslında iyi insanlar tek sorun hep zamansız gelirler ve hiç biseye yardım etmezler gün sayıyorum artık ne bi yere gidebiliyorum ne bi arkadaşım gelebiliyor oğlumun tadına bile varamiyirum kp çok oynuyosn bırak uyusun diyo ki daha yanında bi kere bile kucaklamisligim yok odadan cikarmiyorum bebeği kv de de gelip Şapur supur opuyo yüzü hep sivilce oldu bebegimin .yazmayacaktim zira kendimi tutamıyorum gordugunjz gibi uzattim yine.amannn bunlar da geçecek canlar ama şu bebegimin ilk günlerinde beni bu kadar rahatsız etmelerini unutmayacağım düşüncesizlik yani madem faydanjx yok zarar da vermeyin kardesim
Salla gitsin cocugunun harici hicbirseyi düşünme

Bir bunalimda olanda benim tartiya cikmaya korkuyorum doguma girerken 65 kiloydum dogum sonrasi 10. Gunde yine 65 oldum .suan 2.5 ayligiz 70 i gecmisimdir hayatimda yemedigim kadar tatli hamur isi tuketmeye basladim .dun bi disari ciktik yemin ederim hic biyerimi kaldiramiyorum esim surekli dirdir cok kilo aldin diye basimin etini yiyor .asla diyet yapamam beceremem .yzlik kiyafetlerimin hic biri olmuyor .egildigim zaman kalakamiyorum vicudumu cok agir hissediyirum napcam ben ya ise basliyinca zayiflarsin diyorlar haziranda ise basliycam 80 olmazsam iyidir oz amana kadar
canim sıkı bir diyet yapmasan da olur hamur isini tatliyi hayatindan cikar ve bol su tukettin mi zayiflarsin bence.

Kizlar hersey yogun gecio kendinizi veya ev islerini nasil yapionuzz ben bulanimdayim kilomdan bakimdan namazda kilamiom daha kanamam var yinede sukur guzel seymis
Tatlım ev işi filan yapma dinlen ya boşver. Benim eşim yardımcı oluyor. Haftsonu kayınvalidem geliyor yemek yapıyor. Pazartesi annem geliyor. Ben de ufak tefek şeyler yapıyorum. Yapmasam da olur yani umrumda da değil :)

kizlar normal doğum yaptim yuruyus yapm yasak mi acaba ilk uc ay spor yapmayin diyolar ya evde kosu bandi var firsat bukursam azda olsa yuruyum diyorum gerci oda arasi mekik dokumakla yuruyorum zaten...

Kaşık kaşık atiyirum etli yemeklere çok yakışıyor:))
Valla ben her şeye atıyorum :) et sebze yumurta :)
kizlar normal doğum yaptim yuruyus yapm yasak mi acaba ilk uc ay spor yapmayin diyolar ya evde kosu bandi var firsat bukursam azda olsa yuruyum diyorum gerci oda arasi mekik dokumakla yuruyorum zaten...

canım dikislerin ne durumda benim iyi gibi cok sukur
Canım tam ben sana soracaktım yürüyüş diyince. Dikişlerin geçti mi diye. Benim alt tarafa biraz baskı oluyor ama dikişlerden mi akıntıdan mı bilemiyorum. Dikişlerim erimeye başladı. Ağrı sızı yok da. Ped yapışınca rahatsız oluyorum. Lal ped aldım burdan öneri ile. Şimdi rahat bakalım. İnşallah böyle devam eder :)
Koşu için bence 40ın çıkmasını bekle. Toparlasın vücudun iyice. Yorma kendini hemen. Bende dikişler iyileşip40çıkınca göbek basen hareketlere başlayacağım :)

super yapmissin ben içiyorum taneli olandan hem sut yapiyor hem gazi onluyor bir su bardagina bir tatlı kasigi koyuyosun canım kaynar suda beklet cikar ic
İlk günden beri bende içiyodum kuzum dediğin ölçüde canım ama kimyona baslayalı bıraktım. Sütüme çok faydası olmadı açıkcası.
Canım ben de tane rezene veriyorum ihtiyaç duydukça, ben de yarım çay bardağı kaynar suya yarım çay kaşığı katıp demlenmesini bekliyorum. Şimdilik günde 10 ml filan veriyorum.kalanı döküyorum. İki sefer vereceksem tekrar taze demliyorum.
Tamam canım bende aynı ölçüde demleyim. Ben bir iki çay kaşığı veriliyor diye biliyorum cnm. Doktorumuzda öyle demişti.
Canım youtubeden açsana. Fön mKinesine ne gerek var :)

Canım ben kendime bir su bardağına bir tatlı kaşığı yapıyorum. Bebeğim bi kere çok huysuzlandı 1çay kaşığı ona da verdim. Ama fazlası doğru olmaz bence. Bi de rezeneyi 5dakikadan fazla demlemeyin demiş aktar. Sen de dikkat et.

Aynen canım ilk başta deli gibi çekiyor. Sonra yavaşlayp uyuyor. Kendi itmiyor. Uykuya daldkça ben önce çenesini uyarıyorm tekrar emmeye başlıyor. En son uyarmama rağmen uyumaya devam ediyorsa ben çekiyorum yavaşça. Düşüyor ağzından. Uyuduğu için ben de acaba doymuyor mu die düşünüyorum ama doktora sorduğumda 15dk emip uyuyor diyr, fena bi zaman sayılmaz 15dk dedi. O yüzden biraz kendmi avutuyorum. Bir de doymasa zaten uyumaz bence.
Bnde gece youtubedan açıyorum artık elektrik süpürgesini:)) fön de denerim. Uyarın için tşk ederim dikkat edicem canım.
Nerdeyse her gece boyle malesef.gazliyiz oyuzden uyuyamiyor elimdende hic bisey gelmio yeterki aglamasin raziyim diorm artk
Bizde de durum aynı canım. İnşallah üç aya kadar geçer.
Ben günlük iciyorum kuzum nerdeyse,bi büyük kupaya iki tatlı kaşığı koyup 15 dakika dinlendirip icebilirsn
Ben içmeyi bıraktım kuzum ama bebişe deneyim diyodum. Kullananlarda varmış, dr.da ver dedi ama ölçü bilmiyodum

Merhaba kızlar nasılsınız? Ayy herkes kilo verme derdin'de . Bende oyleyim. Ama 40 'im çıkması nı bekliyorum. Bende evde basen hareketleri yapacak. Ve size onerim (youtube'de belki bileniniz vardır. ) ( Leslie sansoe ) var çok ise yariyor. Evde olduğun yerde yürüyorsun. İnşallah güzelce kilo veririz. Ama ramazan geliyor. Ve ben kilo versemde oructa yine alırım. Ne yapacak bilmiyorum. Ama elimden geldigince dikkat edip şimdiki kilomu koruyacam 70 kiloyum suan 60 olsam yeter. Neyse kızlar. Herkese .Kolay gelsin. Grsrz.

Oğlumda kullanmıştım canım. Çok ıkındırmıştı ama pamuklu çubuk sayesinde çıkarıyodu gazını. Fayda görmedim açkcası. Ama her bebeğin bünyesi farklı oluyor, bende kıza denesemmi diye düşündüm.
Yediklerinize kimyon atıyor musunuz kızlar gazı önlemek için. Biraz daha faydası olabilir. Özellikle gaz yapan yiyeceklerde.
Herşeye atıyorum bende :) gaz yapan yemekleri pişirirken yemeklik soda da katıyorum bazen.
Canım bol su iç. Zaten en çok hamur işi ve tatlı kilo aldırıyor. Yavaş yavaş kısmaya başlayabilirsen bi adım atmış olursun.

Valla ben her şeye atıyorum :) et sebze yumurta :)

Canım tam ben sana soracaktım yürüyüş diyince. Dikişlerin geçti mi diye. Benim alt tarafa biraz baskı oluyor ama dikişlerden mi akıntıdan mı bilemiyorum. Dikişlerim erimeye başladı. Ağrı sızı yok da. Ped yapışınca rahatsız oluyorum. Lal ped aldım burdan öneri ile. Şimdi rahat bakalım. İnşallah böyle devam eder :)
Koşu için bence 40ın çıkmasını bekle. Toparlasın vücudun iyice. Yorma kendini hemen. Bende dikişler iyileşip40çıkınca göbek basen hareketlere başlayacağım :)
aleoverali mi o ped canım ben depend ustune gazli bez kullaiyorum cok rajatim vi arksm tabsye etmsti daha xabuk iyilesyr siye doktor benim dikislerixaldi daha iyiyim o yüzden ama idrar yapinca boyle eegsik bi sey oluyo anlam veremyrum kegel egzetszi onermisti hemsire onu yaparkende dikisi hissedyrum aciyo
Merhaba kızlar nasılsınız? Ayy herkes kilo verme derdin'de . Bende oyleyim. Ama 40 'im çıkması nı bekliyorum. Bende evde basen hareketleri yapacak. Ve size onerim (youtube'de belki bileniniz vardır. ) ( Leslie sansoe ) var çok ise yariyor. Evde olduğun yerde yürüyorsun. İnşallah güzelce kilo veririz. Ama ramazan geliyor. Ve ben kilo versemde oructa yine alırım. Ne yapacak bilmiyorum. Ama elimden geldigince dikkat edip şimdiki kilomu koruyacam 70 kiloyum suan 60 olsam yeter. Neyse kızlar. Herkese .Kolay gelsin. Grsrz.
leslie cok iyi gecen yil yapıyodum:)

X