- 21 Aralık 2014
- 390
- 367
- 32
-
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #34.121
Canım göbek tam düşmediği için oluyor. Bize doktor dedi ki normalde kordonun tam düşmesi gerekir ancak nazen bi kısmı kalabiliyor. Korkacak bir şey yok. Akıntı çok olursa ve kokulu olursa getirin dedi. Biz de gazlı bez koyuyoruz ilk günden beri. Beze az bişey leke geliyor sarımsı. 15günlük olduk bizde. Korkma akıntı yoğun ve kokulu değilse.Kızlar gönekten gelen alıntı ne olablrki acaba biz 22 günlüğüz 7. Gün düşmüştü göbek ama hala az da olsa sarmsı bi akntı geliyo zıbını leke oluyo neden acaba iltihap falan mı ki ?
Bizimde kanama olmuştu internette doktora gidilmeli yazıyordu. Biz götürdük. K vitamini yaptılar şimdi iyi çok şükür. Göbek akıntılarında mutlaka doktora gidilmeli..mutlaka bir doktora götürün canım
Canım göbek tam düşmediği için oluyor. Bize doktor dedi ki normalde kordonun tam düşmesi gerekir ancak nazen bi kısmı kalabiliyor. Korkacak bir şey yok. Akıntı çok olursa ve kokulu olursa getirin dedi. Biz de gazlı bez koyuyoruz ilk günden beri. Beze az bişey leke geliyor sarımsı. 15günlük olduk bizde. Korkma akıntı yoğun ve kokulu değilse.
Emerken bakmıyor ama son bir kaç gündür kucağıma alıp konuştuğum zaman gözüme bakıyor 41 günlük olduKizlar bebeginiz nezaman sizinle goz temasi kurdu iyice kafaya taktm bunu emerken goxunuze bakiomu mesela
Herkes 40indan sonra dio ama arastriyorum 1ayda bakmali dio intrrnetteEmerken bakmıyor ama son bir kaç gündür kucağıma alıp konuştuğum zaman gözüme bakıyor 41 günlük oldu
Biz 36 günlük olduk göz teması kuruyor ve onunla konuşulduğunda gülüyorKizlar bebeginiz nezaman sizinle goz temasi kurdu iyice kafaya taktm bunu emerken goxunuze bakiomu mesela
3.haftasinda biz bakismaya başladik ama 40 li cocuk seni gormuyor derlerdi artik ne kadar dogruysa :) meme emerken de gubduz goz temasi kuruyor gece uyukladigi icin kurmuyorKizlar bebeginiz nezaman sizinle goz temasi kurdu iyice kafaya taktm bunu emerken goxunuze bakiomu mesela
Benim bebeğim etkilendi evet ateşi hiç yükselmedi ama sabaha kadar inledi yavrum ve kollarını kaldıramadı 2 gün. Şimdi iyi şükürhepati b aşının yan etkisi yok diye biliyorum ben
ineternete bakma sen canim o en kotusunu yazar. subat annelerinden di sanirim bebegi 2 aylik hala temas kurmamis bebekten bebege degisir .Herkes 40indan sonra dio ama arastriyorum 1ayda bakmali dio intrrnette
cok gecmis olsun canim şükür simdi iyiymiş bana yanlis bilgi vermisler ozamanBenim bebeğim etkilendi evet ateşi hiç yükselmedi ama sabaha kadar inledi yavrum ve kollarını kaldıramadı 2 gün. Şimdi iyi şükür
Bizimki bir haftadır ara ara bakıyodu saniyelik, bir iki gündür biraz daha uzun sürüyor. Bence hiç takılma canım, bebekler belli kalıplara uyarak büyümüyor. 43 günlük olduk bu arada.Kizlar bebeginiz nezaman sizinle goz temasi kurdu iyice kafaya taktm bunu emerken goxunuze bakiomu mesela
Valla inanmazsın ama bende sürekli bunu düşünüyorum.ilk defa kız annesiyim iki oğlandan sonra. Onlarda görmediğim bişey bu akıntı falan.Kızlar bişey sorucam.
Kız bebişlerde kenarlarda biriken akıntı varya, kaka yaptıkça sarı oluyor. Normalde temizlenmemesi gerekiyomuş ama ben kaka bulaşmış diye temizledim biraz önce. Acaba o şekilde enfeksiyona felan sebep olur mu ki ya. Tahlil dışında bi yolu yok mudur anlamanın..
Kızlar bişey sorucam.
Kız bebişlerde kenarlarda biriken akıntı varya, kaka yaptıkça sarı oluyor. Normalde temizlenmemesi gerekiyomuş ama ben kaka bulaşmış diye temizledim biraz önce. Acaba o şekilde enfeksiyona felan sebep olur mu ki ya. Tahlil dışında bi yolu yok mudur anlamanın..
kızlar ne akıntisi bu ben analamadim hic te farketmedim ama akıntı mı oluyor bebislerde normalde ?Valla inanmazsın ama bende sürekli bunu düşünüyorum.ilk defa kız annesiyim iki oğlandan sonra. Onlarda görmediğim bişey bu akıntı falan.
Temizlerken bende korkuyorum . Silsemmi silmesem mi.... Biraz ağlıyor acaba temizledüm idrsr yolu enfeksiyonumu kaptırdım diye düşünüyorum. Napıcaz ???
Kız bebeklerde oluyomuş canım. Normal dedi doktor. Annenin hormonlarından onada geçiyomuş. Vajina dudakları arasında beyaz akıntı. Silip silmemekte karsrsız kaldıkta onu soruyoduk :)kızlar ne akıntisi bu ben analamadim hic te farketmedim ama akıntı mı oluyor bebislerde normalde ?
Canım biz 15günlüğüz. Emerken bakıyor. Babasının kıcağındayken filan da yandan kesiyor. Ama her bebek aynı değil sonuçta. Düşünme bence bunu.Kizlar bebeginiz nezaman sizinle goz temasi kurdu iyice kafaya taktm bunu emerken goxunuze bakiomu mesela
Kim söyledi canm temzlenmemeli diye. Kaka yaptığındA dediğin gibi her yere bulaşıyor. İlk defa duydum temizlenmemeli die.Kızlar bişey sorucam.
devam ederse mecbur gidicem canım fobi oldu resmen hastane bana alttan muayene eder die düşünüyorum çünkü en son doğumdan 4gün sonra gittim dikiş kontrolü için sonra ağrın sızın ateşin falan olursa gel demiştiKorkma kuzum ya, alttan bakmadı bile bnm dr. Sadece sıkıntı var mı dikişlerde demişti. Usg.de de sorun yoktu şükür. İlk doğumda çok bakıldı ya sinir olmuştum her defasında alttan muayene etmelerinden. Bu kez devlet hastanesi büyük rahatlık oldu bana şükür. Akıntı benimde sinirimi bozuyor ama mecbur çekicez anlaşılan.
Haha aynen benim kızçemde yapıyor :)) çok tatlı hareketleri var ya, maşallah hepsine..
annesi daha kırkı bile çıkmamış bebişinin biraz sakin ol bekle bakalım bi 40 çıksınBizimde 30gunluk ama tik yok erkenmi davraniyorum acaba
aa evet ben pisik kreminden oluyor saniyordum o akinti mi oluyor acaba ben üstten üstten silmeye calisiyorumKız bebeklerde oluyomuş canım. Normal dedi doktor. Annenin hormonlarından onada geçiyomuş. Vajina dudakları arasında beyaz akıntı. Silip silmemekte karsrsız kaldıkta onu soruyoduk :)
Her bebekte olmuyosa belki ondan farkedememişindir.