2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
ben aynı damlaya devam ediyorum canım sab simplexe ayrıca kendim rezene çayı içiyorum arada kızımada içiriyorum süte karıştırıp ama yinede masaj gerekiyo çoğu zaman inşallah uzun sürmez bebelerin gazlı halleri :)
Ahh ahhhh :) inşallahh sürmez canım:dua: bizimkini masajlada çıkartamamıştı dr. Bende halen uğraşıyorum bazen üç dört defa pırtlıyo ama yine geçmiyo ıkınmalar.
kızlar selam doğum yapalı 67gün oldu lohusa kanamam 46.günde bitti hemen ertesi gün adet oldum 6gün falan sürdükten sonra akıntıya döndü sarı kokulu loşi dedikleri varya öyle işte akıntım var hala geçmedi arada bi gün falan kesiliyo ertesi gün gene devam doktorumda hastaneden ayrılmış ve şuan dikişlerden sonra sanırım dr fobim oldu tanımadığım bi drada gidemiyorum napcam bilmiyorum böyle bişey yaşayan var mı normal doğum yaptm bu arada hatırlarsnz belki :KK43::KK43:
Ben varım, ya o kadar düzensiz bir kanama ve akıntı olduki anlatamam. Bir aylıkken kendi dr.ma gittim, doğum yaptıran dr yoktu. Ona söyledim bişey olmaz dedi. Kırk çıkmaya dört gün kala kırmızımsı sildikçe gelen bi kanama oldu bir iki gün sürdü geçti. Sarı akıntı hiç bitmeden devam etti resmen. Dünden beri yok sadece.

Hamileyken gelmek bilmeyen uyku, sanki birikmişte toplu geliyor gibi :)) ben ki deliksiz uyumayı unutmuş bir insandım ilk doğumdan sonra ama şuan bebiş uyanasıya kadar gözüm açılmıyor :) :) :uykucu::anne::emir_bebek::işsiz::KK31:

Ahh ahhhh :) inşallahh sürmez canım:dua: bizimkini masajlada çıkartamamıştı dr. Bende halen uğraşıyorum bazen üç dört defa pırtlıyo ama yine geçmiyo ıkınmalar.

Ben varım, ya o kadar düzensiz bir kanama ve akıntı olduki anlatamam. Bir aylıkken kendi dr.ma gittim, doğum yaptıran dr yoktu. Ona söyledim bişey olmaz dedi. Kırk çıkmaya dört gün kala kırmızımsı sildikçe gelen bi kanama oldu bir iki gün sürdü geçti. Sarı akıntı hiç bitmeden devam etti resmen. Dünden beri yok sadece.
ya bende dra gitmek istiyorum aslında ama inanılmaz korkuyorum sanki doğumu yapan kadın ben dilim nasıl olcak böyle bilmiyom inşallah daha yzun sürmez valla kendimden iğrendim resmen
benim bebişde öyle çıkarsada ağlıyo ıkınıyp çünkü daha çok gazı var malesef kücück şeyler nasıl okadar gazlı oluyo şaşırmamak elde diil

Günaydın arkadaşlar.benim ikizler mama +anne sütü alıyor.kızım da reflü var.kustugu zaman ağzından burnundan kusmuk geliyor.benm gibi olan .tavsıyeleri var mı acaba ???

Selam kızlar herkes ayni seylerden şikayetçi ayyy Suan ilk defa dun
Farkli bir marka emzik aldım onu tuttu emiyor sok oldum umarım bu seferlik degildir yoksa beni emzik yaptı sipam . Ama o emziği emiri duysanız kızlar ıkına ıkına çıkardığı seslerden kendi korkup sıçrıyor o kadar fena buraya eklesem ancak kaka yapmaya mı Pirt
Yapmaya mı calisiyor Anlamadim halbuki gunde 3/4 defa kakasını yapıyor Bazi bezler hatta baya baya kakalo
Oliyor nedir bunun derdi Yav :KK43:
Ayy kızlar birde ben göğus mastit oldum sabah aksam bir dis sarımsak
Yut dediler gaz yapar miydi yaa taze sarımsak ??

Merhaba kızlar . Dün gece yazdığım mesajdan sonra uyuduk çok Şükür. Benim kız 2 gundur uyku saatleri ni değiştirmiş. Fark ettim. Artık 00h30 uyuyor 2h30'ta kalkıyor. O zaman uyanınca.mamay'di gazdı derken anca saat 3h15 gece uyuyor o saatten sonra uyuyor saat 7h30 kadar çok şükür. Sonra uyuyor saat 8h30 'ta ayaktayız. :duduk::emir_bebek::spor:kosturmaca başlıyor . Bunada binlerce kez şükür. Bu arada benim kız da ışığa bakıyor. Hatta bize bile bakıyor ufak ufak sırıtıyor :nazar:masallah benim kız ıma. Kanama'ma ge lince bir ara 5 6 gün boyunca kesildi. 4 5 gündür tekrar yoğun bir şekilde kanamam var. Bugun 30 gunluk olduk çok şükür. Yarın 1 ayımız doluyor. 40 mizda çıksaydı. Güzel olacak inşallah. :KK51::KK31:

Kızlar gönekten gelen alıntı ne olablrki acaba biz 22 günlüğüz 7. Gün düşmüştü göbek ama hala az da olsa sarmsı bi akntı geliyo zıbını leke oluyo neden acaba iltihap falan mı ki ?

Farkli bir marka emzik aldım onu tuttu emiyor sok oldum umarım bu seferlik degildir yoksa beni emzik yaptı sipam . Ama o emziği emiri duysanız kızlar ıkına ıkına çıkardığı seslerden kendi korkup sıçrıyor o kadar fena buraya eklesem ancak kaka yapmaya mı Pirt
Yapmaya mı calisiyor Anlamadim halbuki gunde 3/4 defa kakasını yapıyor Bazi bezler hatta baya baya kakalo
Sarımsak yaparmş öle diolar canm ama bilmiyorm yemesekte oluyo bazen gaz amaannn

Ben de olmuştum ates halsizlik yaptı kızardı gogsum saglik ocağında doktor oilac verdı gectı

Kızlar gönekten gelen alıntı ne olablrki acaba biz 22 günlüğüz 7. Gün düşmüştü göbek ama hala az da olsa sarmsı bi akntı geliyo zıbını leke oluyo neden acaba iltihap falan mı ki ?
Bizimde kanama olmuştu internette doktora gidilmeli yazıyordu. Biz götürdük. K vitamini yaptılar şimdi iyi çok şükür. Göbek akıntılarında mutlaka doktora gidilmeli..mutlaka bir doktora götürün canım

ya bende dra gitmek istiyorum aslında ama inanılmaz korkuyorum sanki doğumu yapan kadın ben dilim nasıl olcak böyle bilmiyom inşallah daha yzun sürmez valla kendimden iğrendim resmen
benim bebişde öyle çıkarsada ağlıyo ıkınıyp çünkü daha çok gazı var malesef kücück şeyler nasıl okadar gazlı oluyo şaşırmamak elde diil
Korkma kuzum ya, alttan bakmadı bile bnm dr. Sadece sıkıntı var mı dikişlerde demişti. Usg.de de sorun yoktu şükür. İlk doğumda çok bakıldı ya sinir olmuştum her defasında alttan muayene etmelerinden. Bu kez devlet hastanesi büyük rahatlık oldu bana şükür. Akıntı benimde sinirimi bozuyor ama mecbur çekicez anlaşılan.
Kızlar sizin bebislerde sakız cigner gibi hareket yapıyor mu sanki ağzında birşey varmış gibi cigniyor :KK70:
Haha aynen benim kızçemde yapıyor :)) çok tatlı hareketleri var ya, maşallah hepsine..

X