2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Evet sanirim bnde ole dusundum sagmayinca atesim oluyo gosguslerimde.ayy k.bakma canm ben seni sezeryan sandim o yuzden sordum :)

Aminn insallah kuzum allah razi olsun.cumlesinn yavrusunu korusun insallah.bisey sorcam canm senn gece atesin oluyomu? Bide ne zaman yan yatmaya basladin? Ben yan yatamiyorum malesef o yuzden de surekli sirtim agriyo
Benim atesim olmadı ama bel ve baş ağrısı oldu,doktora 8.gun gittim tabiki yan yatabilirsin dedi ondan sonra yattim ben

Yaa ay ne sanslisin kimse beni uyarmadi ozelde yaptim bide bu kadar perisan olcagimi bilseydim en bastan ole yatrdim uyusukluguyla alisir giderdim.simdi cesaret edipte yatamiyorum bi kac gune insallah yatabilirim yoksa cok zorlicak bole

Benim atesim olmadı ama bel ve baş ağrısı oldu,doktora 8.gun gittim tabiki yan yatabilirsin dedi ondan sonra yattim ben
Ya ben nie yapamiyorum ki korkmuyorum.aslinda ama yan yatinca agrim oluyo iste sonra duzelirken canm aciyo ayy allahim be kadar beceriksizim

Ya ben nie yapamiyorum ki korkmuyorum.aslinda ama yan yatinca agrim oluyo iste sonra duzelirken canm aciyo ayy allahim be kadar beceriksizim
İlk gün ağrıyo zaten için kayiyo sanıyorsun ama yat canım kaçıncı gundssin bi hafta olduysa rahat ol alışırsın bi günde.doktor artık ozgursun ne istersen yao dedi bana 8.gunde.

İlk gün ağrıyo zaten için kayiyo sanıyorsun ama yat canım kaçıncı gundssin bi hafta olduysa rahat ol alışırsın bi günde.doktor artık ozgursun ne istersen yao dedi bana 8.gunde.
Dogum yapali 12 gun oldu ama ben ekstra bide rahim ameliyati oldum dogumum sirasinda.acaba o yuzden mi bu kadar zorlaniyorum.rahmim karnimda hala cok zor kücülüyo

Bizde aynen öyle canım. Bazen sınırlı gergin. 3 cocuklu olmayaçalışıyorum simdişimdi neysede eylül ayinda okullar baslicak o zaman baya zor olacak.
2 3 cocuklu annelere Allah kolaylik diliyorum cok zor nasil idare ediyorsunuz diye dusunuyorum ben 2.cocugu yapmam diyorum kendime . birincide en azindan bebegimle yatip bebegimle kalkabiliyorum ama sizin 2 tane daha sorumlu oldugunuz evlatlariniz var Allah yardimciniz olsun canim Allah dağına göre kar verirmiş . Eylule kadar bebegin biraz büyümüş olucak uyku düzeni oturmuş olur canim daha rahat edersin bence

Bizde aynen öyle canım. Bazen sınırlı gergin. 3 cocuklu olmayaçalışıyorum simdişimdi neysede eylül ayinda okullar baslicak o zaman baya zor olacak.
Aynı tempodayız canım :)
Bi bakmışım sabah olmuş bi bakmışım hopp yatıyoruz.
Bende var o okul koşturmacasından
Ben bırakmıyorum annem getirip götürüyor ama o bile yorucu inan.
Canımız sağolsun

Benimde iki tane büyük birde bebiş var yanımda kimse yok eşimde bir kaç günlüğüne yurtdışına gitti, mecbur kalınca idare ediyorsun ya birazda rahat olmak lazım :)

biraz sacma gelebilir herkeste ayni mi bilmiyorum ama biz bebegi yikadik suyuna anahtar yuzuk bozuk para sogan kabugu attik oyle yikadik ben yikandim sonra ucurmaya misafirlige gittik
,Güzelmiş oglumda bizde gül yaprakları ve yüzük koymustuk ben de sonra banyo yapmıştım soğan kabuğu neden koyuluyor acaba anlamını biliyor musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…