2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
İnşallah canım bu saat olmuş ayaktayız . Benim kız geceyle gunduzu ayırt edemiyor gündüzleri iyi çok şükür ama bide tek sorun akşam üzeri yatıyor ve saat 21h00 kalkıyor. 00h30 1h00 olmadan yatmiyor .

Aynen canım. Şuan kilom sabit durumda . Eylül ayında obtempoyla baya bi kilo veririm diye düşünüyorum inşallah öyle olur. Çünkü bu kilolar başka gitmez.

İnşallah canım bu saat olmuş ayaktayız . Benim kız geceyle gunduzu ayırt edemiyor gündüzleri iyi çok şükür ama bide tek sorun akşam üzeri yatıyor ve saat 21h00 kalkıyor. 00h30 1h00 olmadan yatmiyor .
gündüz uykusunu ileri almaya calis canim ben oyle yapiyorum .benim kiz aksam ustu 6da uyur 7bucukta uyanir 10 a 11kadar uyumazdi . bugün oyaladim onu kucagimda gezdirdim onunla bol bol konustum 7 bucukta yikadim 8 de uyuttum 2saat ileri atmis oldum uyku saatini .simdi hala mışıl mışıl uyuyor . bir de geceyle gündüzü ayirt edebilmesi icin gece karanlikta uyut emzirmeye uyandiginda da gece lambasi kullan. ozaman ayirt etmeye baslar.

Zaten odada gece lambası var. Artık uyku düzeni ne zaman düzelir bilmiyorum.hala uyumamis.

Garmastan kremi tek geçiyorum. İyice temizlemen gerek ama sürdükten sonra Bebek emeceği zaman. Lansinoh hiç iyi gelmedi bana. Garmastanı bir kere sür bana dua ediceksin:) defalarca Sürmene gerek kalmayacak tek sürümde geçti benim.

Ev hep sıcak olduğu için oluyor zaten canım ben evi 22 ye düşürünce ve sürekli havalandırınca sorun ortadan kalktı

Kızlar ben de pazar günü iş arkadaşlarımi agirlicam minik bi hoşgeldin bebek partisi hazirliyorum.hersey o kadar tatli ki ya salonum maviş maviş oluyo:)) 3 gündür her fırsatta temizlik yapıyorum hamilelik lohusalık derken ev batmış,detayli yapamayınca,yarin da tüm gün ikram hazirlayacagim çok yoruluyorum yalnız halletmeye çalışıyorum ama çok güzel bi duygu Allah a şükür,var mi aranizda mevlit veya hoşgeldin bebek partisi yapan kızlar neler yaptınız

Canım scarlet mi lal mi hangisi? Valla mahvediyor bu ped beni. Adette de hep kotex kullanırım ama niye böyle oldu anlamadım
Canım sürekli mi böyle. Bizimki de ya gece ya gündüz günde bir sefer mutlaka öyle oluyor. Uyanıyor. 3-4saat uyumuyor. Normalde uyandı, emdi, gazdı derken 1,5saat rutini var. 2saatte bir de kendisi uyanıyor. Ama işte günde bi kez uyanıyor 4saat zor bela uyuttuğumuz oluyor. Gazdan dolayı diye düşünüyoruz. Ama bilemiyorum tabi

Evet evet lal canım. Kalın ve pamuklu. Ben çok rahat ettim ya diğer pedlerle olcak iş değilmiş

Kızlar bebeğin ağzından tükürük gelmesi normal mi? Netten araştırmaya gelmiyo, en iyisi size danışmak. Baloncuklar çıkıyo ağzından :)

Ay bizimkide tükürüğünü çıkarıp duruyor bu ara onu keşfetti oyun mu yapiyor anlamadım :)
Bende bilemedim canım :) İnternetten araştırayım dedim ama her zamanki gibi en kötü sonuçlar çıkıyo :) Allah korusun hepsini..
Ama reflü ile bi bağlantısı olabilir o mantıklı. Çünkü bizimki bu ara emdiği süt ağzına geldikçe deliriyor. Sık olmaya başladı, gaz sıkıştırınca ıkınıyor, o da ağzına geliyo haliyle :)

Kızlar bu bebeler neden uykuya dalamaz yaa uyutuyorum 15 dk geçmeden uyanıyor. Karnı tok , gazı alınmış , altı temiz. Eee napcam ben? Nasıl uykuya dalacak bu çocuk . İki gündür çok yıprandım bu durumdan yaa.

Sizinkilerde yapıyormu? Fıldır fıldır gözlerle saatlerdir bana bakıyo :):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…