2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Canım ben 5. Günden beridir mama kullanıyorum 28 günlüğüz. Ben çok vicdan yaptım ilk günler ne çok ağladım ama yavrum aç yani doktor da mama başlanacak dedi. Şimdiye kadar bi sorun yaşamadık çıktığı kadar anne sütü o da Sütüm hastane pompasıyla 10 ml bile yok şuan,neler yedim masajlar emzirme danışmanları...olmayınca olmuyor annemin de sütü yetmemiş biz hep mama ile beslenmişiz nasip herşey üzülme.

siringayladaolmuyo bizim kiz isterse emecek diger yollar cok zor ve iyiki biberona alistrmamisim yoksa hic emmezmis
ah canım oyle uykucu ki sarilik uyku yapiyomys bebekte gececek inşallah yarin tahlil yaptrcaz dua edin gerilesin kizlat
Kac gunluk bebisin.ilk hafta bizde cok yasadik ayni skntiyi
canım bugun dorduncu günümuzdu nasil atlsttiniz
Dogumdan sonra basur sık görülür. Bende kızımdan sonra oldum ve kan geliyordu. Fitil seklinde ilaçlar var onlardan kullandım bitince geçti cok şükür. Sizde doktorunuza sorabilirsiniz
ben sordum hafif dedi ama ne yaomam gerektigini demedi var mi bilginiz kalsin istemiyorum korkuyorum

kizlar tecrubeli olanlat veya duyanlar normal dogum yapanlar için asls eskisi gibi olmaz diyorlar,doktorum bana bir ay sonra eskisi gbi olcksin dedi guvenmek istiyorum doktoruma daha dogrusu eskisi gibi olmak istiyorum oluyodur demi...

Biogaianin fiyati ne kadar .Uykusu düzeldimi kullaninca
Canım ancak yazabikiyorum ya kutuya baktım fiyat yazmiyo bende eczaneye ne kadar verdim hatırlamıyorum ama netten baktım şimdi 51 lira yaziyo eczanelerde nasıldır bilmiyorum tabi

Kızlar sezaryen oldum ama bende de büyük tuvalette zorlanınca kan geliyo cok çok az ama leke gibi basur mu çatlak mi nedir bilmiyorum iki gündür otururken bike zorlanıyorum

Kızlar sezaryen oldum ama bende de büyük tuvalette zorlanınca kan geliyo cok çok az ama leke gibi basur mu çatlak mi nedir bilmiyorum iki gündür otururken bike zorlanıyorum
Bu genelimizin ortak sorunu oldu anlaşılan bende bilmiyorum çatlakmı basur mu? Geçer umarım oturmakta bile zorlanıyorum

Bu genelimizin ortak sorunu oldu anlaşılan bende bilmiyorum çatlakmı basur mu? Geçer umarım oturmakta bile zorlanıyorum
Aynen valla siz normal doğumda zorlanmışsndr ondandr ama benim ki çok manasız:)) neyse kuzum sana da geçmiş olsn inşaallah çabuk atlatrz

Canlar sukur kavustum yavruma Rabbimin emanetine detayli anatirim ins

Dogurdum dogurdum vallahii dogurdum..
Çok şükür zor oldu ama oldu kızıma kavustum
Kızalar gozunuz aydın yaa sukur sagsalim kavuştunuz yavrularınıza Rabb'im anali babali büyütsün bebelerinizi ..

Oh Masallah o kadar da minik değilmiş kızm CNm ya dunya da daha cabuk buyuyorlar hemencecik buyur annesi merak etme .. Oyle
Mi boyle mi derken doğurdun bile bak sagsalim . Birde o gazdan aglamıyordur henuz erken gaz icin doymuyor
Olabilir CNm bizim de ilk gece hastaneden sütüm heniz gelmemişti ve cok agladı bebegim hemşireye soyledim mama verir misiniz uyumazsam Sutum olmayacak dedim Tmm Dedi verdiler mama o 3 saat uyudu bende uyudum ve sabaha cok sukur Sutum
Geldi

Arkadaslar bu arada benim cingöz kızımızda iki gundur gaz sancıları var artık karnında cok ses geliyor ya buyuk insan gibi ben damla vermişti Dr kullanmadım simdiye kadar ama
Dunden beri basladik biogaia gunde 5 damla olarak bitkilsel Dedi Dr birde o damlalar duzenli kullanılınca ise yarıyormuş bakalım basladik umarım daha rahat çıkarırız alttan gazımızı :)

B
Benimde 2 aksam evvel cok zorlandım bi agrı oldu makatta dogum sancısı hafif kalır sonra baktır elime parca parca etler geldi.Simdi iyiyim ama hala kabızlık devam ediyo . Sanirım zamanla duzeme girer

C
Canım ancak yazabikiyorum ya kutuya baktım fiyat yazmiyo bende eczaneye ne kadar verdim hatırlamıyorum ama netten baktım şimdi 51 lira yaziyo eczanelerde nasıldır bilmiyorum tabi
Cok tesekkur ederim cevabın icin :). Bende baska bi damla kullandim bakalim ins ise yarar

Benim yardimcimda yok .Ayni 32 aylik kizik var .Aksama kadar oturmuyorum.Gecede sabahlıyorum bebisle .Ins bu günler cabuk gecer .Sabredicez

Em, gaz çıkar, yatır.. 2 dk sonra yine gaz sancısı.. Yine yine, yineeee gaz derken aradan 2-3 saat geçmiştir. Tekrar acıkılır, emzir, gaz çıkar, yatır, kaldır gaz çıkarr .. Bu oyunda uyku denen şeyi unutmuşlar, onun yerine pörtleyen gözler, gerilen sinirler var.
Halimize şükür, sağlık olsun....

canim ben bebegin cok gazi varsa ıkınıyorsa altını aciyorum kremle makat bolgesini uyariyorum bir iki dakika sonra pıt pıt geliyor gaz rahatliyor bebegim .cok zor durumda kalirsam yaoiyorum ama surekli degil uyarilmaya alışırsa diye korkuyorm

Tam olarak beni anlatmissin suan milyon saattir bu kisir donguyle ugrasiorum olucem uykusuzluktan

İlk üç aylık sürede bebekler yanlış ıkınmadan dolayı kaka yapamama gaz çıkaramama gibi sorunlar yaşarmış. Üç aylık süreçte çok gerektiği zamanlarda uyarma yapılabilirmiş. Bizim çocuk dr.mu önermişti bunu. Oğlum kolik olduğu için gaz sancısı varken kakayı yapamıyodu. Çok huzursuz olduğunda popişini zeytinyağlayıp derecenin ucu ile uyarıyodum bende. Korkma canım için rahat olsun, sürekli yapmıyosun sonuçta

B

Benimde 2 aksam evvel cok zorlandım bi agrı oldu makatta dogum sancısı hafif kalır sonra baktır elime parca parca etler geldi.Simdi iyiyim ama hala kabızlık devam ediyo . Sanirım zamanla duzeme girer
Niye böyle olduk ki biz
Geçer inşallah kısa sürede. Ikınmaktan sanırım doğum sırasında zorlamadan oldu hepsi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…