2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Benim de öyleydi ya makattan doğurmuşum gibi ağrıyordu. Ilk hafta fitil vermişti doktor onu kullandım sonra da magnezyum kullandım hala da kullanıyorum kabızlığı önlüyor
Aynen 4 gündür cok zorlanıyorum bebegimle bile ilgilenemiyorum annem var iyi ki yanimda elim kolum oldu, dikişler gecsin diye bekliyorum bakalim ne zaman gececek ağrılar

önceden de böbrek ağrilarin olmustu safra düşürmüştün diye hatirliyorum canim Allah sifa versin bir an once gecer agrilarin insallah

Rowatinex diye bi ilac var taslari cok kolay dusuruosun onunla.doktruna bi danidanis kullaniliyomu aci cekme bu donemde

kizlar bebeginiz gece uyudumu kac saatte bir uyaniyor benim bebegim 3 bucuk 4 saati buluyor uyanmasi doktora soyledim kesinlikle 3saati gecirme uyandir emzir dedi ama emmiyor inatla napicam ben ya kafam cok karisik
Benimki de bazen 4-5 saat uyuyor son zamanlarda dün mesela saat 10 da uyudu saat 2.30 da uyandı sonra tekrar saat 5 de uyandı, ben artık o ne zaman uyanırsa o zaman emziriyorum bizimki de 1 ayı geçti sadece ilk haftalar sarılığı artmasın diye dikkat ettim saatlerine. Benim kızımda 7 haftalıktı gece 7 saat aralıksız uyumaya başlamıştı şu an turp gibi maşallah :) prematüre değilse kilosu da yerindeyse 1 aydan sonra istedikleri gibi uyuyabilirler bence
Bebek dogdugundan berimi ayrı yatiyosunuz yoksa her zamanmı
bebim bebek öyle çok ağlayan bebek değil ama çok emmek istiyor onda da eşimin yapacağı bir şey yok ilk zamanlar beraber yattık uykusuz kaldı o yüzden ayrı yatıyor şimdi yoksa normalde sevmez ayrı yatmayı

M
MasaALLAH diyeyim bebeginize.benimki 2 saat aralıksiz uyusa cok sükür :)

bende kendi uyanmasini bekliyim ozmaan uykusunu bölmiyim 7saat masaallah o günleri bizde görürüz insallah :)

Bu hemoroid belası benide buldu doğumdan sonra. Oturmakta bile güçlük çekiyorum. ne yapıcam böyle nasış bakıcam bebeğe hiç bilmiyorum.
Tam yeni toparlandık diyodum... Hangi kremler olur kızlar , muayene olmadan yada eczaneden alınırmı bunun ilacı....

papatya1994 sende yaşamıştın canım sanırım. Napmam lazım

Hadi gozun aydin cnm kurtulmussun:) gule gule buyut bebegini:)

Kizlar suan suni verilio yavas yavas epeduralda takili aciklik 4 5 cm gliba bakalim 20 dakikada bi cok vercekler ama heycNdanmidir klbim hizli atio yuzum sicK öle oluirmj

Evet canım hastaneden eve geldigim gibi eşimi attara yolladim bitkisel ürünler çaylar satan yer varya orası . Erica hemodin krem diye bişey getirdi içinde at kestanesi çay ağacı ve kantoron özü var çok iyi geldi ağrıyı aldı hala hafif rahatsız ediyo ama suruyorum sürekli sende esine söyle alsın iyi gelir inş

Ayy sağol canım deneyim hemen. Çekilecek gibi değilmiş bu durum. Hiçbişey yapamıyorum sadece yüzüstü. Yatınca ve ayaktaykrn iyiyim.
tşk ederim.

Cok güzel bi dogum olmus.Gözün aydın olsun.Rabbim evladinla esinle güzel hayırlı ömür nasıp etsin

Çok sevindim hayırlı ugurlu olsun inşallah. .
Bitiverdi işte. . Darisi bana.. Bende suniyle dogurcam galiba.. daha gelesi yok.. cuma benimde 41 doluyor. . Hayirlisii

Oyy maşallah canım rabbim güle güle böyle halaylar zumbalarla büyütmek nasip etsin , gözünüz aydın... Hoşgekmiş prensesin.

Hadi gozun aydin cnm kurtulmussun:) gule gule buyut bebegini:)
Hepinize çoookkk teşekkür ederim :)) rabbim herkesin yavrusunu bağışlasın.. çok şükür bu duyguyu yaşatana
Kizlar suan suni verilio yavas yavas epeduralda takili aciklik 4 5 cm gliba bakalim 20 dakikada bi cok vercekler ama heycNdanmidir klbim hizli atio yuzum sicK öle oluirmj
Hafi hayırlısı canım rabbim kurtarsın

Happyanne bugün sondu canım geliyor mu kuzucuk bugün

oh ne güzel cnm epidurali de taktirdin rahat olursun simdi.muhtemelen heyecandandır ya da bana kontraksiyon kasılma gelince öyle oluyorum öyle de olabilir

Yok canım nerede bugün alttan tampon koyacak açıklık olması için.. yoksa bebek hala çok yukarda ve açıklık 1 cm.. sonrası bekliyecegiz.. bugün yarın biter ins. Yoruldum beklemekten.. sagsalim alalım kucagimiza ins..

rica ederim :) bir fatdası oldumu kullanıyormusunuz

Kızlar çok acil yardmnza ihtiycm var.
İki bebekli hayat hiç kolay değilmş. Oğlumn müthiş gaz sancılrı var kucaktan indiremyrm. Mucize bir formüle ihtiyacm var. İçirip zart zurt sesler duymak ve rahatladğnı görmek istyrm. Kızımda böyle mydi bilmyrm ama erkekler daha gazlı derler ya. Kızımda ekstra çok bişey yapmamştm sanki

Bulursan banada soyle Nolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…